1 | Mutfağın Aşkı Baharat | Baharat Müzeleri | AVCU İLHAN, ŞEN AVCU BÜŞRA | DETAY YAYINCILIK | 2023 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Tatlı ve Pastacılık | PASTACILIKTA KULLANILAN HAM MADDELER VE YARI MAMUL MADDELER | BEKAR AYDAN, AVCU İLHAN | Akademisyen Yayınevi A. Ş. | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
3 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler | Denizli Genç Aşçılar ve Şefler Derneği | AVCU İLHAN | Detay Yayıncılık | 2022 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler | Aydın Profesyonel Aşçılar Derneği | AVCU İLHAN | Detay Yayıncılık | 2022 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler | Bodrum Gastronomi Derneği | AVCU İLHAN | Detay Yayıncılık | 2022 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler | Coronavirüs Restoran Çözümleri | AVCU İLHAN | Detay Yayıncılık | 2022 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
7 | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler | Etli Ekmek | AVCU İLHAN | Detay Yayıncılık | 2022 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |