Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1Tatlı ve PastacılıkPASTACILIKTA KULLANILAN HAM MADDELER VE YARI MAMUL MADDELERBEKAR AYDAN, AVCU İLHANAkademisyen Yayınevi A. Ş.2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Mutfağın Aşkı BaharatBaharat MüzeleriAVCU İLHAN, ŞEN AVCU BÜŞRADETAY YAYINCILIK2023Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
3Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve KişilerDenizli Genç Aşçılar ve Şefler DerneğiAVCU İLHANDetay Yayıncılık2022Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
4Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve KişilerAydın Profesyonel Aşçılar DerneğiAVCU İLHANDetay Yayıncılık2022Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
5Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve KişilerBodrum Gastronomi DerneğiAVCU İLHANDetay Yayıncılık2022Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
6Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve KişilerCoronavirüs Restoran ÇözümleriAVCU İLHANDetay Yayıncılık2022Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve KişilerEtli EkmekAVCU İLHANDetay Yayıncılık2022Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)