Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Psyllium, bezelye ve yulaf kaynaklı besinsel lif ilavesinin ayran kalite kriterleri üzerine etkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiDevam Ediyor15 TÜRK LİRASIYürütücü
2Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım Ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma Projesi Münferit Proje- Ana Başlığı altında”Staphylcoccus aureus Açısından Burdur Süt Ürünleri Kalitesinin Belirlenmesi”Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiBeklemede29,800 TÜRK LİRASIYürütücü
3Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması ProjesiBURDUR İLİ SEKTÖREL REKABET GÜCÜNÜN ARTTIRILMASI: TARIM VE HAYVANCILIKTA FARKLILAŞARAK BÜTÜNLEŞİK KALKINMA- ALT PROJE- Burdur İli Geleneksel Süt Ürünleri Haritasının Çıkartılması Ve Belirlenen Ürünlerin Endüstriye KazandırılmasıKalkınma BakanlığıDevam Ediyor2,499,444 TÜRK LİRASIAraştırmacı
4Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda BulunulmasıDiğer (Ulusal)Devam Ediyor4,531,584 TÜRK LİRASIAraştırmacı
5Süt Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme MerkeziKalkınma BakanlığıDevam Ediyor4,500,000 TÜRK LİRASIProje Koordinatör Yrd.
6Süt Toplama Tanklarında S aureus Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi ve Stafilokokkal Enterotoksinlerin Tespiti (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü)Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
7Beyaz peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin fermente sucuklara starter kültür olarak ilavesinin sucukların bazı kalite özellikleri üzerine etkisi.Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
8Süt ve Peynirlerden İzole Edilen Patojen Bakterilerde Nisin Direncinin Tespiti ve Dirençli SuşlarınVirulans Özelliklerin AraştırılmasıYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandıAraştırmacı
9Farklı inkübasyon koşullarında üretilen kefirlerin bazı özelliklerinini belirlenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIYürütücü
10Salmonella ile Kontamine Edilmiş Tavuk Karkaslarında Laktik Asit Cethylpyridinium Klorid Trisodium Fosfat ın ve Tween 20 ile Kombinasyonlarının Antibakteriyel Etkisinin İncelenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı5,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
11Escherichia coli O157:H7 ve Listeria Monocytogenes ile Kontamine edilmiş Tavuk Karkaslarında Laktik Asit Cetyl Pyridinium Chlorid ve Trisodyum Fosfat ın Tekil ve kombine Etkilerinin İncelenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı7,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı