1 | Psyllium, bezelye ve yulaf kaynaklı besinsel lif ilavesinin ayran kalite kriterleri üzerine etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Devam Ediyor | 14.990 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
2 | Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım Ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma Projesi Münferit Proje- Ana Başlığı altında”Staphylcoccus aureus Açısından Burdur Süt Ürünleri Kalitesinin Belirlenmesi” | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Beklemede | 29.800 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
3 | Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması ProjesiBURDUR İLİ SEKTÖREL REKABET GÜCÜNÜN ARTTIRILMASI: TARIM VE HAYVANCILIKTA FARKLILAŞARAK BÜTÜNLEŞİK KALKINMA- ALT PROJE- Burdur İli Geleneksel Süt Ürünleri Haritasının Çıkartılması Ve Belirlenen Ürünlerin Endüstriye Kazandırılması | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 2.499.444 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
4 | Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda Bulunulması | Diğer (Ulusal) | Devam Ediyor | 4.531.584 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
5 | Süt Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Merkezi | Kalkınma Bakanlığı | Devam Ediyor | 4.500.000 TÜRK LİRASI | Proje Koordinatör Yrd. |
6 | Süt Toplama Tanklarında S aureus Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi ve Stafilokokkal Enterotoksinlerin Tespiti (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü) | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
7 | Beyaz peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin fermente sucuklara starter kültür olarak ilavesinin sucukların bazı kalite özellikleri üzerine etkisi. | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
8 | Süt ve Peynirlerden İzole Edilen Patojen Bakterilerde Nisin Direncinin Tespiti ve Dirençli SuşlarınVirulans Özelliklerin Araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 19.983 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
9 | Farklı inkübasyon koşullarında üretilen kefirlerin bazı özelliklerinini belirlenmesi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
10 | Salmonella ile Kontamine Edilmiş Tavuk Karkaslarında Laktik Asit Cethylpyridinium Klorid Trisodium Fosfat ın ve Tween 20 ile Kombinasyonlarının Antibakteriyel Etkisinin İncelenmesi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 5.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
11 | Escherichia coli O157:H7 ve Listeria Monocytogenes ile Kontamine edilmiş Tavuk Karkaslarında Laktik Asit Cetyl Pyridinium Chlorid ve Trisodyum Fosfat ın Tekil ve kombine Etkilerinin İncelenmesi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 7.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |