1 | Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar Cilt 1 | İnülinin Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı | Şahin Fadime,YALÇIN HALİL | Gece Kitaplığı | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Veteriner Halk Sağlığı | Hayvansal Gıdalarda Antibiyotik ve Pestisit Kalıntıları | YALÇIN HALİL,AYDIN ALİ | Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar | DİYET LİFİ ve SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ | ŞENOL DAMLA,YALÇIN HALİL | İKSAD Uluslararası Yayınevi | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar | KEKİK ESANSİYEL YAĞLARININ Listeria monocytogenes veSalmonella spp. ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ | YALÇIN HALİL,UYANIK İsmail | İKSAD Uluslararası Yayınevi | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi Kitabı | Kesimhane Et ve Et Ürünleri Atıkları | YALÇIN HALİL | Medipress | 2013 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |