Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar Cilt 1İnülinin Özellikleri ve Gıdalarda KullanımıŞahin Fadime,YALÇIN HALİLGece Kitaplığı2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
2Veteriner Halk SağlığıHayvansal Gıdalarda Antibiyotik ve Pestisit KalıntılarıYALÇIN HALİL,AYDIN ALİTürkiye Klinikleri Gıda Bilimleri2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
3Beslenme ve Diyetetikte Güncel YaklaşımlarDİYET LİFİ ve SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİŞENOL DAMLA,YALÇIN HALİLİKSAD Uluslararası Yayınevi2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
4Beslenme ve Diyetetikte Güncel YaklaşımlarKEKİK ESANSİYEL YAĞLARININ Listeria monocytogenes veSalmonella spp. ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİYALÇIN HALİL,UYANIK İsmailİKSAD Uluslararası Yayınevi2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
5Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi KitabıKesimhane Et ve Et Ürünleri AtıklarıYALÇIN HALİLMedipress2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)