Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Toksisite Testleri.Gıda katkı maddelerinde toksisite testleriYALÇIN HALİL: Türkiye Klinikleri2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
2Gıda GüvenliğiGıda GüvenliğiKILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, YALÇIN HALİLAkademisyen Yayınevi2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Tüm Yönleriyle Et AnalizleriETTE RENK OLUŞUMU VE RENK TAYİN YÖNTEMLERİŞİMŞEK AZİM, YALÇIN HALİL978-625-8299-66-32022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Mühendislik Alanında Teori ve AraştırmalarNANOTEKNOLOJIK UYGULAMALARIN GIDA MUHAFAZASINDA KULLANIMIYALÇIN HALİL, SOYUÇOK ALİSerüven Yayınevi2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
5Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler – IKRİLL YAĞI VE KRİLL YAĞININ SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİÖZEN AYŞE NUR, YALÇIN HALİLGece Kitaplığı Yayınevi2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
6GÜNCEL GELİŞMELER IŞIĞINDA DAHİLİ BİLİMLER IIBesin Kaynaklı Alerjen RiskleriAYAN EZGİ, YALÇIN HALİLİKSAD Yayınevi2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
7Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmelerİn Vitro EtPOLAT ZÜBEYDE, YALÇIN HALİLGECE KİTAPLIĞI YAYINEVİ2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
8Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar Cilt 1İnülinin Özellikleri ve Gıdalarda KullanımıŞahin Fadime,YALÇIN HALİLGece Kitaplığı2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
9Beslenme ve Diyetetikte Güncel YaklaşımlarKEKİK ESANSİYEL YAĞLARININ Listeria monocytogenes veSalmonella spp. ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİYALÇIN HALİL,UYANIK İsmailİKSAD Uluslararası Yayınevi2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
10Veteriner Halk SağlığıHayvansal Gıdalarda Antibiyotik ve Pestisit KalıntılarıYALÇIN HALİL,AYDIN ALİTürkiye Klinikleri Gıda Bilimleri2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
11Beslenme ve Diyetetikte Güncel YaklaşımlarDİYET LİFİ ve SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİŞENOL DAMLA,YALÇIN HALİLİKSAD Uluslararası Yayınevi2019Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
12Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi KitabıKesimhane Et ve Et Ürünleri AtıklarıYALÇIN HALİLMedipress2013Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)