1 | Toksisite Testleri. | Gıda katkı maddelerinde toksisite testleri | YALÇIN HALİL | : Türkiye Klinikleri | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Gıda Güvenliği | Gıda Güvenliği | KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, YALÇIN HALİL | Akademisyen Yayınevi | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
3 | Tüm Yönleriyle Et Analizleri | ETTE RENK OLUŞUMU VE RENK TAYİN YÖNTEMLERİ | ŞİMŞEK AZİM, YALÇIN HALİL | 978-625-8299-66-3 | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Mühendislik Alanında Teori ve Araştırmalar | NANOTEKNOLOJIK UYGULAMALARIN GIDA MUHAFAZASINDA KULLANIMI | YALÇIN HALİL, SOYUÇOK ALİ | Serüven Yayınevi | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve
Değerlendirmeler – I | KRİLL YAĞI VE KRİLL YAĞININ SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ | ÖZEN AYŞE NUR, YALÇIN HALİL | Gece Kitaplığı Yayınevi | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
6 | GÜNCEL GELİŞMELER IŞIĞINDA DAHİLİ BİLİMLER II | Besin Kaynaklı Alerjen Riskleri | AYAN EZGİ, YALÇIN HALİL | İKSAD Yayınevi | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
7 | Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler | İn Vitro Et | POLAT ZÜBEYDE, YALÇIN HALİL | GECE KİTAPLIĞI YAYINEVİ | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
8 | Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar Cilt 1 | İnülinin Özellikleri ve Gıdalarda Kullanımı | Şahin Fadime,YALÇIN HALİL | Gece Kitaplığı | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
9 | Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar | KEKİK ESANSİYEL YAĞLARININ Listeria monocytogenes veSalmonella spp. ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ | YALÇIN HALİL,UYANIK İsmail | İKSAD Uluslararası Yayınevi | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
10 | Veteriner Halk Sağlığı | Hayvansal Gıdalarda Antibiyotik ve Pestisit Kalıntıları | YALÇIN HALİL,AYDIN ALİ | Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
11 | Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar | DİYET LİFİ ve SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ | ŞENOL DAMLA,YALÇIN HALİL | İKSAD Uluslararası Yayınevi | 2019 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
12 | Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi Kitabı | Kesimhane Et ve Et Ürünleri Atıkları | YALÇIN HALİL | Medipress | 2013 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |