1 | Gıda Muhafaza İlkeleri | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
2 | ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 7 | 2019-2020 | |
3 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
4 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
5 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
6 | SEMİNER | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
7 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
8 | Gıda Muhafazası İlkeleri | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
9 | KLİNİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2018-2019 | |
10 | Kanatlı eti Ve Hijyeni | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
11 | GIDA MUHAFAZASI | Doktora | 3 | 2018-2019 | |
12 | Gıdalarda Nano Teknoloji Uygulamaları | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
13 | Gıda Muhafaza İlkeleri | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
14 | Gıda Kimyası I | Doktora | 3 | 2018-2019 | |
15 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
16 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
17 | SEMİNER | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
18 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
19 | YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
20 | Et Muayenesi ve Teknolojisi | Lisans | 7 | 2018-2019 | |
21 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
22 | Veteriner Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2018-2019 | |
23 | Veteriner Hekimliği Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2018-2019 | |
24 | GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2018-2019 | |
25 | VEHİP | Lisans | 8 | 2018-2019 | |
26 | Klinik Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 3 | 2017-2018 | |
27 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-III | Lisans | 8 | 2017-2018 | |
28 | GENEL MİKROBİYOLOJİ | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
29 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
30 | GIDA MUHAFAZASI | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
31 | SU HİJYENİ VE MUAYENE METOTLARI | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
32 | SEMİNER | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
33 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
34 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
35 | YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
36 | GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
37 | Et Muayenesi ve Teknolojisi | Lisans | 7 | 2017-2018 | |
38 | SEMİNER | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
39 | Su Hijyeni ve Muayene Metotları | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
40 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
41 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
42 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
43 | Genel Mikrobiyoloji | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
44 | GIDA MUHAFAZASI | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
45 | Yüksek Lisans Tez Çalışması | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
46 | Gıda Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
47 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-II | Lisans | 8 | 2016-2017 | |
48 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-I | Lisans | 8 | 2016-2017 | |
49 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-II | Lisans | 8 | 2015-2016 | |
50 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-I | Lisans | 8 | 2015-2016 | |
51 | KLİNİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
52 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
53 | Su Hijyeni ve Muayene Metotları | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
54 | GIDA MUHAFAZASI | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
55 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
56 | Genel Mİkrobiyoloji | Yüksek Lisans | 6 | 2015-2016 | |
57 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
58 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
59 | Klinik Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Lisans | 3 | 2014-2015 | |
60 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-II | Lisans | 16 | 2014-2015 | |
61 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama-I | Lisans | 16 | 2014-2015 | |
62 | Veteriner Hekimliği ve Halk Sağlığı | Lisans | 2 | 2014-2015 | |