1 | Tea as a Food Ingredient: Properties, Processing, and Health Aspects | Use of Tea Catechins in Foods as a Functional Ingredient | GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | CRC Press | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Tuz ve Gıda | Peynirde Tuz Azaltma Yöntemleri Ve Ürüne Etkileri | ERGİN FİRUZE, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, KÜÇÜKÇETİN AHMET, YILMAZ YUSUF, GÜRSOY OĞUZ | Nobel Akademik Yayıncılık | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Vakum Soğutma İşleminin Et Teknolojisinde Kullanımı | GÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018 | Ultrasonikasyon İşleminin Partiküllü İçeceklerin Çözünürlükleri Üzerine Etkisi | GÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,Tanrıkulu Helin Ezgi,GÖÇ FATMA,YILDIRIM DİLRUBA,GÜRSOY OĞUZ | IVPE | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |