Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1Tea as a Food Ingredient: Properties, Processing, and Health AspectsUse of Tea Catechins in Foods as a Functional IngredientGÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUFCRC Press2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
2Tuz ve GıdaPeynirde Tuz Azaltma Yöntemleri Ve Ürüne EtkileriERGİN FİRUZE, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, KÜÇÜKÇETİN AHMET, YILMAZ YUSUF, GÜRSOY OĞUZNobel Akademik Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
3Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Vakum Soğutma İşleminin Et Teknolojisinde KullanımıGÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Current Academic Studies in Engineering Sciences-2018Ultrasonikasyon İşleminin Partiküllü İçeceklerin Çözünürlükleri Üzerine EtkisiGÜLER HANDE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,Tanrıkulu Helin Ezgi,GÖÇ FATMA,YILDIRIM DİLRUBA,GÜRSOY OĞUZIVPE2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)