1 | Ohmik Isıtma İşleminin Elma Suyunun Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisi
| GÜLSOY HİLAL, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, GÜRSOY OĞUZ, YILMAZ YUSUF | NAFoST 2023-1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi | 29.09.2023 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, İzmir |
2 | Some Physicochemical, Rheological, Antioxidant, Microbiological and Sensory Properties of Kefirs with Propolis at Different Ratios | BENGİ Sinem, GÜRSOY OĞUZ, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | VI. International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP) | 24.11.2022 | Özet bildiri, Elektronik, Durres |
3 | Chemical properties, fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of homemade and commercial butter samples | GÜRSOY OĞUZ, Kocatürk Kübra, Deniz Ayşe, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | V. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 26.12.2021 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
4 | Farklı pişirme yöntemlerinin ticari piliç nugget örneklerinin tekstürel ve duyusal özellikleri ile renk değerleri üzerine etkisi | GÜLER HANDE ÖZGE,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF | 5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi | 31.12.2019 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya |
5 | Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Kefir Drinks | GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF,Kocatürk Kübra,GÜLER DAL HANDE ÖZGE,Yakalı Hasne Nazlı | III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers | 15.12.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Pristina |
6 | Effect of Forced Convection Drying on The Thin Layer Characteristics of ‘Deveci’ Pear (Pyrus Communis L.) | GÜLER HANDE ÖZGE,TUNCER AZİM DOĞUŞ,Şirin Ceylin,USTA HÜSEYİN | 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019) | 18.04.2019 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Trabzon |
7 | Single Cell Oil: Health Benefits and Nutrition | KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE | 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS | 29.05.2018 | Özet bildiri, , |
8 | Vegetable Sources of Omega 3 | KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE,Bedel Hilal | 1st International Health Science and Life Congress | 29.05.2018 | Özet bildiri, Basılı, Burdur |
9 | Effect of Ultrasound Assisted Alkali Neutralization Process on Fatty Acid Profile of Soybean Oil | KULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice,GÜLER HANDE ÖZGE,Çınar Ayşe | 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress,13-14 December, Antalya | 14.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA |
10 | Single Cell Oil: Biosynthesis, Production Economics and Uses | GÜLER HANDE ÖZGE,KULEAŞAN ŞÜKRAN | 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 13-14 December, Antalya | 14.12.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA |
11 | Farklı Sıcaklık Uygulamaları ve Su İçeriği Bileşimlerinin Gıdalarda Isıl İletkenlik Üzerine Etkileri | GÜLER HANDE ÖZGE | 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) | 31.10.2017 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Adana |
12 | Evaluation of The Quality Properties of Mint Samples Dried at Different Temperature in Carbon Fiber Assisted Cabin Dryer | PEKDOĞAN GÖZTOK SERPİL, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, KAYA ORHAN, ÇEVİK MUTLU, ÇOKGEZME ÖMER FARUK, SABANCI SERDAL, İÇİER FİLİZ | I. International Congress on Medical and Aromatic Plants | 10.06.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Konya |
13 | Prediction of Drying Times of Foods via a Package Program | İÇİER FİLİZ,pekdoğan göztok serpil,GÜLER HANDE ÖZGE,kaya orhan | 5.Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı | 25.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
14 | Fourier Dönüşümlü Kızılötesi (FTIR) Spektroskopisinin Gıda Analizlerinde Kullanımı | ÇEKÜÇ Tuğçe, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF, GÜRSOY OĞUZ | Afyon Kocatepe Üniversitesi Kocatepe Mühendislik Bilimleri Öğrenci Sempozyumu | | Özet bildiri, , Afyonkarahisar |
15 | Siyah Havuç Tozu Katkılı Muffin Kek Üretimi ve Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Özellikleri | BOZTAŞ BÜŞRA, BİTER SEMA NUR, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF | 11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi | | Özet bildiri, , Konya |