Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Ohmik Isıtma İşleminin Elma Suyunun Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisi GÜLSOY HİLAL, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, GÜRSOY OĞUZ, YILMAZ YUSUFNAFoST 2023-1. Ulusal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Kongresi29.09.2023Özet bildiri, Basılı+Elektronik, İzmir
2Some Physicochemical, Rheological, Antioxidant, Microbiological and Sensory Properties of Kefirs with Propolis at Different RatiosBENGİ Sinem, GÜRSOY OĞUZ, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUFVI. International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP)24.11.2022Özet bildiri, Elektronik, Durres
3Chemical properties, fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of homemade and commercial butter samplesGÜRSOY OĞUZ, Kocatürk Kübra, Deniz Ayşe, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUFV. International Joint Science Congress of Materials and Polymers26.12.2021Özet bildiri, Elektronik, Burdur
4Farklı pişirme yöntemlerinin ticari piliç nugget örneklerinin tekstürel ve duyusal özellikleri ile renk değerleri üzerine etkisiGÜLER HANDE ÖZGE,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi31.12.2019Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya
5Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Kefir DrinksGÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF,Kocatürk Kübra,GÜLER DAL HANDE ÖZGE,Yakalı Hasne NazlıIII. International Joint Science Congress of Materials and Polymers15.12.2019Özet bildiri, Elektronik, Pristina
6Effect of Forced Convection Drying on The Thin Layer Characteristics of ‘Deveci’ Pear (Pyrus Communis L.)GÜLER HANDE ÖZGE,TUNCER AZİM DOĞUŞ,Şirin Ceylin,USTA HÜSEYİN3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019)18.04.2019Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Trabzon
7Single Cell Oil: Health Benefits and NutritionKULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS29.05.2018Özet bildiri, ,
8Vegetable Sources of Omega 3KULEAŞAN ŞÜKRAN,GÜLER HANDE ÖZGE,Bedel Hilal1st International Health Science and Life Congress29.05.2018Özet bildiri, Basılı, Burdur
9Effect of Ultrasound Assisted Alkali Neutralization Process on Fatty Acid Profile of Soybean OilKULEAŞAN ŞÜKRAN,Demirok Hatice,GÜLER HANDE ÖZGE,Çınar Ayşe2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress,13-14 December, Antalya14.12.2017Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA
10Single Cell Oil: Biosynthesis, Production Economics and UsesGÜLER HANDE ÖZGE,KULEAŞAN ŞÜKRAN2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress, 13-14 December, Antalya14.12.2017Özet bildiri, Elektronik, ANTALYA
11Farklı Sıcaklık Uygulamaları ve Su İçeriği Bileşimlerinin Gıdalarda Isıl İletkenlik Üzerine EtkileriGÜLER HANDE ÖZGE2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017)31.10.2017Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Adana
12Evaluation of The Quality Properties of Mint Samples Dried at Different Temperature in Carbon Fiber Assisted Cabin DryerPEKDOĞAN GÖZTOK SERPİL, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, KAYA ORHAN, ÇEVİK MUTLU, ÇOKGEZME ÖMER FARUK, SABANCI SERDAL, İÇİER FİLİZI. International Congress on Medical and Aromatic Plants10.06.2017Özet bildiri, Elektronik, Konya
13Prediction of Drying Times of Foods via a Package ProgramİÇİER FİLİZ,pekdoğan göztok serpil,GÜLER HANDE ÖZGE,kaya orhan5.Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı25.05.2017Özet bildiri, Basılı,
14Fourier Dönüşümlü Kızılötesi (FTIR) Spektroskopisinin Gıda Analizlerinde KullanımıÇEKÜÇ Tuğçe, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF, GÜRSOY OĞUZAfyon Kocatepe Üniversitesi Kocatepe Mühendislik Bilimleri Öğrenci SempozyumuÖzet bildiri, , Afyonkarahisar
15Siyah Havuç Tozu Katkılı Muffin Kek Üretimi ve Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal ÖzellikleriBOZTAŞ BÜŞRA, BİTER SEMA NUR, GÜLER DAL HANDE ÖZGE, YILMAZ YUSUF11. Gıda Mühendisliği Öğrenci KongresiÖzet bildiri, , Konya