Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Kurkumin, Karvakrol ve Sığla Yağının Led Kaynaklı Fotosensitizasyon Uygulaması ile Salmonella Enteritidis Üzerine Etkilerinin Araştırılması ve Yumurta Dezenfeksiyonunda Kullanımına Yönelik Yenilikçi Teknolojilerin Geliştirilmesi-Tübitak 3501Devam EdiyorAraştırmacı
2Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda BulunulmasıDiğer (Ulusal)Devam Ediyor4.531.584 TÜRK LİRASIAraştırmacı
3Kuru Dinlendirme Uygulamasının Koyun Etlerinin Kalite Nitelikleri Üzerine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı25.000 TÜRK LİRASI
4Konya da Tüketime Sunulan Deniz Ürünlerinde Vibrio spp Aeromonas spp ve Listeria spp Türlerinin Varlığı ve Antibiyotik DuyarlılığıYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı18.000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
5Beyaz peynir ve İnegöl Köftede Staphylococcus aureus Kaynaklı İntoksikasyon Riskini Değerlendirmede Kültür ve İmmunolojik Yöntemlerinin Karşılaştırılması Selçuk Üniversitesi BAPK Proje No 11401172 Yardımcı AraştırmacıYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı18.000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
6Kesim ve ön soğutma sürecinde sığır ve koyun karkaslarında meydana gelen sıcaklık pH ve mikrobiyal floradaki değişimlerin belirlenmesi ve kaliteye etkileriYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20.000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
7İnegöl Köfte Üretiminde Karanfil Esansiyel Yağı Eugenolün Kullanımı Ve L Monocytogenes Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin AraştırılmasıYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı12.000 TÜRK LİRASIAraştırmacı
8Pastörize sıvı yumurta ile kabuklu yumurtaların bazı kalite özellikleri bakımından kıyaslanmasıYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20.000 TÜRK LİRASIAraştırmacı