1 | Kurkumin, Karvakrol ve Sığla Yağının Led Kaynaklı Fotosensitizasyon Uygulaması ile Salmonella Enteritidis Üzerine Etkilerinin Araştırılması ve Yumurta Dezenfeksiyonunda Kullanımına Yönelik Yenilikçi Teknolojilerin Geliştirilmesi | -Tübitak 3501 | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
2 | Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda Bulunulması | Diğer (Ulusal) | Devam Ediyor | 4.531.584 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
3 | Kuru Dinlendirme Uygulamasının Koyun Etlerinin Kalite Nitelikleri Üzerine Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 25.000 TÜRK LİRASI | |
4 | Konya da Tüketime Sunulan Deniz Ürünlerinde Vibrio spp Aeromonas spp ve Listeria spp Türlerinin Varlığı ve Antibiyotik Duyarlılığı | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 18.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
5 | Beyaz peynir ve İnegöl Köftede Staphylococcus aureus Kaynaklı İntoksikasyon Riskini Değerlendirmede Kültür ve İmmunolojik Yöntemlerinin Karşılaştırılması Selçuk Üniversitesi BAPK Proje No 11401172 Yardımcı Araştırmacı | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 18.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
6 | Kesim ve ön soğutma sürecinde sığır ve koyun karkaslarında meydana gelen sıcaklık pH ve mikrobiyal floradaki değişimlerin belirlenmesi ve kaliteye etkileri | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
7 | İnegöl Köfte Üretiminde Karanfil Esansiyel Yağı Eugenolün Kullanımı Ve L Monocytogenes Üzerine Antimikrobiyal Etkisinin Araştırılması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 12.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
8 | Pastörize sıvı yumurta ile kabuklu yumurtaların bazı kalite özellikleri bakımından kıyaslanması | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |