1 | Yumurta: Beslenme ve Sağlık | Paketleme ve Depolamanın Yumurta Kalitesine Etkisi | GÜRBÜZ ÜMİT, KAHRAMAN HATİCE AHU | Türkiye Klinikleri | 2021 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | HAYVANCILIK ALANINDA AKADEMİK ARAŞTIRMALAR | PROTEOMİK TEKNOLOJİSİ VE GIDA BİLİMİNDE KULLANIM ALANLARI | BOZKIR Serap, KAHRAMAN HATİCE AHU | İKSAD Yayınevi | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Süt ve Süt Ürünleri | Süt Üretimi:Süt Bileşimini Etkileyen Faktörler | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar | Gıda Kaynaklı Sestodlar | KAHRAMAN HATİCE AHU,GÜRBÜZ ÜMİT | Türkiye Klinikleri | 2018 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar | Gıda Kaynaklı Nematodlar | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2018 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
6 | Aile Yazıları-9 | Lezzetin Zirvesinde Bir ürün: Sucuk | GÜRBÜZ ÜMİT,KAHRAMAN HATİCE AHU | T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü | 2016 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |