1 | Gıda Biyoteknolojisi | Doktora | 2 | 2021-2022 | |
2 | Süt Muayenesi ve Teknolojisi | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
3 | Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | Lisans | 1 | 2021-2022 | |
4 | Danışmanlık | Yüksek Lisans | 1 | 2021-2022 | |
5 | Uzmanlık Alan Dersi | Yüksek Lisans | 8 | 2021-2022 | |
6 | Enstrümental Analizler | Yüksek Lisans | 4 | 2021-2022 | |
7 | Emülsifiye Et ürünleri | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
8 | Veteriner Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2021-2022 | |
9 | Yumurta Ürünleri Teknolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
10 | Gıda Kaynaklı Toksikasyonlar | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
11 | Gıda Biyoteknolojisi | Yüksek Lisans | 2 | 2020-2021 | |
12 | Gıda Mevzuatı ve Gıda Güvenliği Sistemleri | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
13 | Gıda Biyoteknolojisi | Doktora | 2 | 2020-2021 | |
14 | Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | Lisans | 1 | 2020-2021 | |
15 | Gıda Kaynaklı Toksikasyonlar | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
16 | Veteriner Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2020-2021 | |
17 | Yumurta Hijyeni ve Teknolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
18 | Enstrümental Analizler | Yüksek Lisans | 4 | 2020-2021 | |
19 | Emülsifiye Et ürünleri | Doktora | 2 | 2020-2021 | |
20 | Uzmanlık Alan Dersi | Yüksek Lisans | 8 | 2020-2021 | |
21 | Danışmanlık | Yüksek Lisans | 1 | 2020-2021 | |
22 | Yumurta Hijyeni ve Teknolojisi | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
23 | Danışmanlık | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
24 | Gıda Mevzuatı ve Gıda Güvenliği Sistemleri | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
25 | Uzmanlık Alan Dersi | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
26 | Gıda Kaynaklı Toksikasyonlar | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
27 | Enstrümental Analizler | Lisans | 4 | 2019-2020 | |