1 | Fonksiyonel özelliklere sahip manda yoğurdu optimizasyonu | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Bilimi ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
2 | FARKLI YAĞ İÇERİKLERİNE SAHİP TAZE BEYAZ PEYNİRLERDE STİREN MİGRASYONUNUN ARAŞTIRILMASI | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
3 | Burdur İlinde Üretilen Geleneksel Keçi Peynirlerinde Laktik Asit Bakteri Florasının Belirlenmesi, Karakterizasyonu ve Uygun Başlatıcı Kültürler Kullanılarak Farklı Ambalaj Türlerinde Keçi Peyniri Üretimi Olanaklarının Araştırılması | Doktora | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
4 | Farklı Kaynaklardan Oleojenik Mayaların İzolasyonu, Tanımlanması ve Tek Hücre Yağ Üretiminde Kullanılmasının Optimizasyonu | Doktora | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
5 | Kaparili manda dondurması üretiminin optimizasyonu ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2022 | Tamamlandı |
6 | Et ürünleri üretiminde ginseng kullanımının ürün kalite parametreleri, raf ömrü ve mikrobiyal stabilitesi üzerine etkileri | Doktora | Süleyman Demirel Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
7 | Burdur ili çiğ süt örneklerinden bazı gram negatif bakterilerin izolasyonu, MALDI-TOF MS ile tanımlanması ve bazı virulans özelliklerin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
8 | Gıda kaynaklı laktik asit bakterilerinin bazı güvenilirlik özelliklerinin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
9 | Sucuk üretiminde aloe vera kullanımının ürünün fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkileri | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2019 | Tamamlandı |
10 | Probiyotik özellik gösteren bazı maya suşları ve laktik asit bakterilerinin etkileşimlerinin araştırılması | Doktora | Süleyman Demirel Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2017 | Tamamlandı |
11 | Peynir ve yoğurtlardan izole edilmiş olan laktik asit bakterilerinin bazı teknolojik özelliklerinin araştırılması | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2017 | Tamamlandı |
12 | Probiyotik potansiyele sahip laktik asit bakterilerinin heteropolisakkarit üretim özelliklerinin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2016 | Tamamlandı |
13 | Sofralık zeytinlerden halofilik laktik asit bakterilerinin izolasyonu, tanımlanması ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | 2016 | Tamamlandı |
14 | Fonksiyonel keçi yoğurdu üretiminde farklı başlatıcı kültürlerin kullanım imkânlarının araştırılması | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Biyoloji Ana Bilim Dalı | 2013 | Tamamlandı |
15 | Dayanıklı yoğurtların mikrobiyolojik, fizikokimyasal özelliklerinin ve biyojen amin içeriklerinin belirlenmesi | Yüksek Lisans | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Biyoloji Ana Bilim Dalı | 2013 | Tamamlandı |