Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1Et Bilimi ve GastronomiEt Mikrobiyolojisi ve Güvenliği (3. Bölüm)BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENNobel Akademik Yayıncılık2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Mühendislik Alanında Güncel AraştırmalarGenetiği Değiştirilmiş Organizma İçeren Ürün Tüketim Tercihleri ve Algıları (Bölüm 5)BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN ŞEN DAMLA,Çeküç Tuğçe,AKSU Emine MerveDuvar Yayınları2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
3Current Researches in Engineering ScienceSilver Nanoparticles And Their Antimicrobial EffectBAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENDuvar Yayınları2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Microbial Cultures and Enzymes in Dairy TechnologyThe Effects of Probiotic Cultures in Functional Foods: Technological Aspects of ProbioticsBAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENIGI Global2018Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
5Lactic Acid Bacteria R D for Food Health and Livestock PurposesHighlights in Probiotic Research (Chapter 10) in: Lactic Acid Bacteria –R & D for Food, Health and Livestock PurposesBAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENwww.intechopen.com2013Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)