1 | Burdur ilinde satışa sunulan etlerde tetrasiklin grubu antibiyotiklerin sıvı kromatografi - tandem kütle spektrometre (LC-MS/MS) yöntemiyle belirlenmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Veteriner Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim dalı | 2021 | Tamamlandı |
2 | Burdur ilinde satılan çiğ sebzelerde lısterıa türlerinin yaygınlığı | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
3 | Etlerde tilosin ve tilmikosin kalıntılarının yüksek performanslı sıvı kromatografi (HPLC) yöntemiyle araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
4 | Burdur'daki Mezbahalarda Listeria monocytogenes'in Prevalansı, Fenotipik ve Genotipik Karakterlerinin Araştırılması | Doktora | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı | 2021 | Devam Ediyor |
5 | Çeşitli Et ve Et Ürünlerinde Ağır Metal İçeriklerinin Değerlendirilmesi | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı | 2021 | Devam Ediyor |