1 | MOLEKÜLER TANI YÖNTEMLERİ | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
2 | ET MUAYENESİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
3 | ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
4 | GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
5 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
6 | ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 7 | 2019-2020 | |
7 | ET ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
8 | ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Doktora | 5 | 2018-2019 | |
9 | ET BİLİMİ | Doktora | 3 | 2018-2019 | |
10 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA I | Lisans | 16 | 2016-2017 | |
11 | ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
12 | VETERİNER HEKİMLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
13 | Mikrobiyolojik Sayım Teknikleri | Doktora | 3 | 2016-2017 | |
14 | ET HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
15 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA I | Lisans | 16 | 2014-2015 | |
16 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA I | Lisans | 16 | 2014-2015 | |
17 | BESİN HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
18 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA III | Lisans | 8 | 2013-2014 | |
19 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
20 | ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
21 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama II | Lisans | 8 | 2012-2013 | |
22 | Et Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
23 | Veteriner Hekimliği ve Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2012-2013 | |
24 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
25 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama I | Lisans | 8 | 2012-2013 | |
26 | Çiğ Süt Analizleri | Önlisans | 2 | 2012-2013 | |
27 | Süt Mikrobiyolojisi | Önlisans | 5 | 2012-2013 | |
28 | Gıda mikrobiyolojisi | Önlisans | 6 | 2012-2013 | |
29 | Klinik Besin Hijyeni Teknolojisi | Lisans | 3 | 2011-2012 | |
30 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama III | Lisans | 8 | 2011-2012 | |
31 | Süt Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 2 | 2011-2012 | |
32 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 2 | 2011-2012 | |