| 1 | ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 7 | 2019-2020 | |
| 2 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 3 | GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 4 | ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 5 | ET MUAYENESİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 6 | MOLEKÜLER TANI YÖNTEMLERİ | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
| 7 | ET BİLİMİ | Doktora | 3 | 2018-2019 | |
| 8 | ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Doktora | 5 | 2018-2019 | |
| 9 | ET ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 10 | Mikrobiyolojik Sayım Teknikleri | Doktora | 3 | 2016-2017 | |
| 11 | VETERİNER HEKİMLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
| 12 | ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
| 13 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA I | Lisans | 16 | 2016-2017 | |
| 14 | ET HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
| 15 | BESİN HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
| 16 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA I | Lisans | 16 | 2014-2015 | |
| 17 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA I | Lisans | 16 | 2014-2015 | |
| 18 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA III | Lisans | 8 | 2013-2014 | |
| 19 | ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
| 20 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
| 21 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama I | Lisans | 8 | 2012-2013 | |
| 22 | Çiğ Süt Analizleri | Önlisans | 2 | 2012-2013 | |
| 23 | Süt Mikrobiyolojisi | Önlisans | 5 | 2012-2013 | |
| 24 | Gıda mikrobiyolojisi | Önlisans | 6 | 2012-2013 | |
| 25 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
| 26 | Veteriner Hekimliği ve Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2012-2013 | |
| 27 | Et Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
| 28 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama II | Lisans | 8 | 2012-2013 | |
| 29 | Klinik Besin Hijyeni Teknolojisi | Lisans | 3 | 2011-2012 | |
| 30 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama III | Lisans | 8 | 2011-2012 | |
| 31 | Süt Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 32 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Lisans | 2 | 2011-2012 | |