Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİLisans72019-2020
2ET BİLİMİYüksek Lisans32019-2020
3GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYONYüksek Lisans32019-2020
4ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32019-2020
5ET MUAYENESİYüksek Lisans32019-2020
6MOLEKÜLER TANI YÖNTEMLERİDoktora32019-2020
7ET BİLİMİDoktora32018-2019
8ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİDoktora52018-2019
9ET ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
10Mikrobiyolojik Sayım TeknikleriDoktora32016-2017
11VETERİNER HEKİMLİĞİ VE HALK SAĞLIĞILisans22016-2017
12ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans42016-2017
13KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA ILisans162016-2017
14ET HİJYENİ VE KONTROLÜLisans42015-2016
15BESİN HİJYENİ VE KONTROLÜLisans42014-2015
16KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA ILisans162014-2015
17KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA ILisans162014-2015
18KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA IIILisans82013-2014
19ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
20SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
21Klinik ve Et Hijyeni Uygulama ILisans82012-2013
22Çiğ Süt AnalizleriÖnlisans22012-2013
23Süt MikrobiyolojisiÖnlisans52012-2013
24Gıda mikrobiyolojisi Önlisans62012-2013
25Besin Hijyeni ve KontrolüLisans22012-2013
26Veteriner Hekimliği ve Halk Sağlığı Lisans12012-2013
27Et Hijyeni ve Kontrolü Lisans22012-2013
28Klinik ve Et Hijyeni Uygulama IILisans82012-2013
29Klinik Besin Hijyeni Teknolojisi Lisans32011-2012
30Klinik ve Et Hijyeni Uygulama III Lisans82011-2012
31Süt Bilimi ve Teknolojisi Lisans22011-2012
32Et Bilimi ve TeknolojisiLisans22011-2012