Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1MOLEKÜLER TANI YÖNTEMLERİDoktora32019-2020
2ET MUAYENESİYüksek Lisans32019-2020
3ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32019-2020
4GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYONYüksek Lisans32019-2020
5ET BİLİMİYüksek Lisans32019-2020
6ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİLisans72019-2020
7ET ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
8ET MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİDoktora52018-2019
9ET BİLİMİDoktora32018-2019
10KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA ILisans162016-2017
11ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans42016-2017
12VETERİNER HEKİMLİĞİ VE HALK SAĞLIĞILisans22016-2017
13Mikrobiyolojik Sayım TeknikleriDoktora32016-2017
14ET HİJYENİ VE KONTROLÜLisans42015-2016
15KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA ILisans162014-2015
16KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA ILisans162014-2015
17BESİN HİJYENİ VE KONTROLÜLisans42014-2015
18KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA IIILisans82013-2014
19SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
20ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
21Klinik ve Et Hijyeni Uygulama IILisans82012-2013
22Et Hijyeni ve Kontrolü Lisans22012-2013
23Veteriner Hekimliği ve Halk Sağlığı Lisans12012-2013
24Besin Hijyeni ve KontrolüLisans22012-2013
25Klinik ve Et Hijyeni Uygulama ILisans82012-2013
26Çiğ Süt AnalizleriÖnlisans22012-2013
27Süt MikrobiyolojisiÖnlisans52012-2013
28Gıda mikrobiyolojisi Önlisans62012-2013
29Klinik Besin Hijyeni Teknolojisi Lisans32011-2012
30Klinik ve Et Hijyeni Uygulama III Lisans82011-2012
31Süt Bilimi ve Teknolojisi Lisans22011-2012
32Et Bilimi ve TeknolojisiLisans22011-2012