1 | Compatibility studies of tetracycline with different excipients by using DSC and FTIR. | SEÇİLMİŞ CANBAY HALE, TAŞÇI FULYA | International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP) | 11.10.2021 | Özet bildiri, Basılı, BURDUR |
2 | Assessment of structural compatibility of tetracycline ın physical mixtures with some excipient by using thermal and spectroscopic methods | SEÇİLMİŞ CANBAY HALE,DOĞANTÜRK Mahmut,TAŞÇI FULYA | 3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health, 12-14 November 2020. | 29.11.2020 | Özet bildiri, Elektronik, |
3 | Hayvansal Gıdalarda Hormon Kalıntıları. | EROL ZEKİ,TAŞÇI FULYA | VIII. Ulusal / II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24-27 Ekim 2019, Kemer, ANTALYA | 25.12.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
4 | Hayvansal Gıdalarda Antibiyotik Kalıntısı ve Halk Sağlığı Açısından Önemi. | YAMAN İSMAİL,TAŞÇI FULYA | VIII. Ulusal/II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24-27 Ekim 2019, Kemer, ANTALYA | 25.12.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
5 | Residues of Hormone in Foods of Animal Origin | TAŞÇI FULYA,EROL ZEKİ | 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress 24-27th October 2019 Antalya | 24.11.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
6 | Use of Antibiotics and Its Effects on Human and Food Animals Health. | TAŞÇI FULYA,SEÇİLMİŞ CANBAY HALE | 1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018), 02-05 May 2018 | 06.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
7 | ANTİBİYOTİK KULLANIMININ İNSAN VEHAYVAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ | TAŞÇI FULYA,SEÇİLMİŞ CANBAY HALE | 1st International Health Sciences and Life Congress | 04.05.2018 | Özet bildiri, Basılı, |
8 | Antibiotic Residue in Foods of Animal Origin and Their Importance of Public Health | TAŞÇI FULYA,YAMAN İSMAİL | 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress 24-27th October 2019 Antalya | 24.11.2014 | Özet bildiri, Elektronik, |
9 | Health Effects of Consumption of Unprocessed Red and Processed Meats. | TAŞÇI FULYA | 1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018) | | Özet bildiri, , Burdur |
10 | Hayvansal Orijinli Gıdaların Üretiminde Saklama Koşulları ve Önemi | TAŞÇI FULYA | Tek Sağlık; Hayvansal Kaynaklı Gıdaların Üretim ve Güvenliği Yönetim Çalıştayı | | Davetli konuşmacı, , |
11 | Gıda Sektöründe Kullanılan Katkı Maddeleri Yasal Dozları ve Hileli Gıdaların Analiz Yöntemleri | TAŞÇI FULYA | meslek içi eğitim semineri | | Davetli konuşmacı, , Antalya |
12 | Süt Hijyeni | TAŞÇI FULYA | 21 Mayıs Dünya Süt Sempozyumu | | Davetli konuşmacı, , Burdur |
13 | Süt Sağım Hijyeni ve Süt Kalitenin Geliştirilmesi | TAŞÇI FULYA | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dünya Veteriner Hekimler Günü Etkinlikleri Paneli | | Davetli konuşmacı, , Burdur |
14 | Eşek sütünün özellikleri ve gıda alerjilerinde kullanımı | TAŞÇI FULYA | 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Poster, Basılı, Antalya |
15 | Burdur da tüketilen çiğ sebzelerde helmint yumurtalarının yaygınlığı | Adanır R., Taşçı F | 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Sözlü Bildiri, Basılı, Antalya |
16 | Kombucha ve sağlık üzerine etkileri | İleri Büyükoğlu T., Taşçı F., Şahindokuyucu F | 5. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi | | Poster, Basılı, Aydın |
17 | Burdur İlinde üretilen ve tüketime sunulan süt ve süt ürünlerinde Aflatoksin M1 düzeylerinin araştırılması | Şahindokuyucu F., Taşçı F., Mor F | 3. Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi | | Poster, Basılı, Kuşadası-Aydın |
18 | Burdur yöresinde üretilen süt ve silajlarda Listeria türlerinin araştırılması | Taşçı F., Türütoğlu H., Kurşun O., Öğütçü H | 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Poster, Basılı, Bursa |
19 | Burdur ilinden toplanan beyaz peynirlerde Brucella türlerinin araştırılması | Türütoğlu H., Tasci F | 1. Ulusal Zoonoz Kongresi | | Poster, Basılı, Erzurum |
20 | Tavşan etlerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma | Kurşun Ö., Taşçı F., Akçan Kale AS., Başkaya R, Pehlivanoğlu F | 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Poster, Basılı, İstanbul |
21 | Ankara da tüketime sunulan mutfaklık tereyağı krema ve kremşantili pastaların Brucella spp yönünden incelenmesi | TAŞÇI FULYA | I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, | | Poster, Basılı, Ankara |
22 | Subklinik mastitisli inek sütlerinde koagulaz pozitif Stafilokokların tüp koagulaz testi ile direkt teşhisi | Türütoğlu H., Erçelik Ş., Taşçı F., Pehlivanoğlu F | VI. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi | | Poster, Basılı, Elazığ |
23 | Detection of Staphylococcus species and staphylococcal enterotoxins by ELISA in ice cream and cheese consumed in Burdur Province | Taşçı F., Şahindokuyucu F., Öztürk D | 4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | | Poster, Basılı, Belek-Antalya |
24 | Determination of microbiological quality of a traditional food that Kokoreç in Turkey | Taşçı Fulya, Öner Süleyman | 3st International Food Congress, 26-27 September 2014, Bursa, Turkey. | | Poster, Basılı, |
25 | Investigation of occurrence and distributon of Salmonella spp and Listeria monocytogenes on meat and food contact surfaces in slaughterhouse | Kartal Merve., Süpçin Raziye., Ergün Muhannet Cihan., Kaya İsmail, Taşçı Fulya | 16th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, 8-10 May 2014, Istanbul, Turkey. | | Sözlü Bildiri, , |
26 | Biofilm formation and occurrence of Listeria monocytogenes on meat and food contact and equipment surfaces in slaughterhouse | Taşçı Fulya., Sudağıdan Mert., Gökçe Özge | International VETistanbul Group Congress 2014, 28-30 April, Istanbul, Turkey. | | Poster, Basılı, |
27 | Microbiological and Chemical Properties of raw milks consumed in Burdur | Kılınçlıer B şükran., Gacaroğlu Hülya., Taşçı Fulya | 12th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, 6-8 May 2010, Istanbul, Turkey | | Sözlü Bildiri, Basılı, |