Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Compatibility studies of tetracycline with different excipients by using DSC and FTIR.SEÇİLMİŞ CANBAY HALE, TAŞÇI FULYAInternational Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP)11.10.2021Özet bildiri, Basılı, BURDUR
2Assessment of structural compatibility of tetracycline ın physical mixtures with some excipient by using thermal and spectroscopic methodsSEÇİLMİŞ CANBAY HALE,DOĞANTÜRK Mahmut,TAŞÇI FULYA3rd International Congress on Agriculture, Environment and Health, 12-14 November 2020.29.11.2020Özet bildiri, Elektronik,
3Hayvansal Gıdalarda Hormon Kalıntıları.EROL ZEKİ,TAŞÇI FULYAVIII. Ulusal / II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24-27 Ekim 2019, Kemer, ANTALYA25.12.2019Tam metin bildiri, Elektronik,
4Hayvansal Gıdalarda Antibiyotik Kalıntısı ve Halk Sağlığı Açısından Önemi.YAMAN İSMAİL,TAŞÇI FULYAVIII. Ulusal/II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24-27 Ekim 2019, Kemer, ANTALYA25.12.2019Tam metin bildiri, Elektronik,
5Residues of Hormone in Foods of Animal OriginTAŞÇI FULYA,EROL ZEKİ8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress 24-27th October 2019 Antalya24.11.2019Özet bildiri, Elektronik,
6Use of Antibiotics and Its Effects on Human and Food Animals Health.TAŞÇI FULYA,SEÇİLMİŞ CANBAY HALE1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018), 02-05 May 201806.05.2018Özet bildiri, Elektronik, Burdur
7ANTİBİYOTİK KULLANIMININ İNSAN VEHAYVAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİTAŞÇI FULYA,SEÇİLMİŞ CANBAY HALE1st International Health Sciences and Life Congress04.05.2018Özet bildiri, Basılı,
8Antibiotic Residue in Foods of Animal Origin and Their Importance of Public HealthTAŞÇI FULYA,YAMAN İSMAİL8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress 24-27th October 2019 Antalya24.11.2014Özet bildiri, Elektronik,
9Health Effects of Consumption of Unprocessed Red and Processed Meats.TAŞÇI FULYA1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018)Özet bildiri, , Burdur
10Hayvansal Orijinli Gıdaların Üretiminde Saklama Koşulları ve ÖnemiTAŞÇI FULYATek Sağlık; Hayvansal Kaynaklı Gıdaların Üretim ve Güvenliği Yönetim ÇalıştayıDavetli konuşmacı, ,
11Gıda Sektöründe Kullanılan Katkı Maddeleri Yasal Dozları ve Hileli Gıdaların Analiz YöntemleriTAŞÇI FULYAmeslek içi eğitim semineriDavetli konuşmacı, , Antalya
12Süt HijyeniTAŞÇI FULYA21 Mayıs Dünya Süt SempozyumuDavetli konuşmacı, , Burdur
13Süt Sağım Hijyeni ve Süt Kalitenin GeliştirilmesiTAŞÇI FULYAMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dünya Veteriner Hekimler Günü Etkinlikleri PaneliDavetli konuşmacı, , Burdur
14Eşek sütünün özellikleri ve gıda alerjilerinde kullanımıTAŞÇI FULYA5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni KongresiPoster, Basılı, Antalya
15Burdur da tüketilen çiğ sebzelerde helmint yumurtalarının yaygınlığıAdanır R., Taşçı F5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni KongresiSözlü Bildiri, Basılı, Antalya
16Kombucha ve sağlık üzerine etkileriİleri Büyükoğlu T., Taşçı F., Şahindokuyucu F5. Ulusal Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya KongresiPoster, Basılı, Aydın
17Burdur İlinde üretilen ve tüketime sunulan süt ve süt ürünlerinde Aflatoksin M1 düzeylerinin araştırılmasıŞahindokuyucu F., Taşçı F., Mor F3. Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji KongresiPoster, Basılı, Kuşadası-Aydın
18Burdur yöresinde üretilen süt ve silajlarda Listeria türlerinin araştırılmasıTaşçı F., Türütoğlu H., Kurşun O., Öğütçü H3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni KongresiPoster, Basılı, Bursa
19Burdur ilinden toplanan beyaz peynirlerde Brucella türlerinin araştırılmasıTürütoğlu H., Tasci F1. Ulusal Zoonoz KongresiPoster, Basılı, Erzurum
20Tavşan etlerinin mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırmaKurşun Ö., Taşçı F., Akçan Kale AS., Başkaya R, Pehlivanoğlu F2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni KongresiPoster, Basılı, İstanbul
21Ankara da tüketime sunulan mutfaklık tereyağı krema ve kremşantili pastaların Brucella spp yönünden incelenmesiTAŞÇI FULYAI. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi,Poster, Basılı, Ankara
22Subklinik mastitisli inek sütlerinde koagulaz pozitif Stafilokokların tüp koagulaz testi ile direkt teşhisiTürütoğlu H., Erçelik Ş., Taşçı F., Pehlivanoğlu FVI. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji KongresiPoster, Basılı, Elazığ
23Detection of Staphylococcus species and staphylococcal enterotoxins by ELISA in ice cream and cheese consumed in Burdur ProvinceTaşçı F., Şahindokuyucu F., Öztürk D4. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni KongresiPoster, Basılı, Belek-Antalya
24Determination of microbiological quality of a traditional food that Kokoreç in TurkeyTaşçı Fulya, Öner Süleyman3st International Food Congress, 26-27 September 2014, Bursa, Turkey.Poster, Basılı,
25Investigation of occurrence and distributon of Salmonella spp and Listeria monocytogenes on meat and food contact surfaces in slaughterhouseKartal Merve., Süpçin Raziye., Ergün Muhannet Cihan., Kaya İsmail, Taşçı Fulya16th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, 8-10 May 2014, Istanbul, Turkey.Sözlü Bildiri, ,
26Biofilm formation and occurrence of Listeria monocytogenes on meat and food contact and equipment surfaces in slaughterhouseTaşçı Fulya., Sudağıdan Mert., Gökçe ÖzgeInternational VETistanbul Group Congress 2014, 28-30 April, Istanbul, Turkey.Poster, Basılı,
27Microbiological and Chemical Properties of raw milks consumed in BurdurKılınçlıer B şükran., Gacaroğlu Hülya., Taşçı Fulya12th International Veterinary Medicine Students Scientific Research Congress, 6-8 May 2010, Istanbul, TurkeySözlü Bildiri, Basılı,