1 | KOMBUCHA ÇAYI FERMANTASYONUNDA PROPOLİS KULLANIMININ BAZI PARAMETRELER ÜZERİNE
ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı | 2023 | Devam Ediyor |
2 | Yayla kekiği bitki ekstraktı ile çinko oksit nanopartikülünün (Zno Np) yeşil yöntem kullanarak sentezi ve subklinik mastitisli sütlerden izole edilen Staphylococcus aureus üzerine antimikrobiyel, antioksidan etkilerinin araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
3 | Çiğ, pastörize ve uht sütlerde aflatoksin m1 ile okratoksin a varlığının araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2018 | Tamamlandı |