1 | Kombucha çayı fermantasyonunda propolis kullanımının bazı parametreler üzerine etkisinin araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Veterinerlik) Ana Bilim Dalı | 2023 | Tamamlandı |
2 | Kudret narı (momordica charantia) ile bal karışımının probiyotik yoğurt üretiminde kullanımı ve fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikler üzerine etkisinin araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Bilimi ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı | 2023 | Tamamlandı |
3 | Hünnap Meyve Ekstraktı İlave Edilen Fermente Sucuklarda Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Parametreler Üzerine Etkinin Araştırılması | Doktora | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Veteriner Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim dalı | 2023 | Devam Ediyor |
4 | Yayla kekiği bitki ekstraktı ile çinko oksit nanopartikülünün (Zno Np) yeşil yöntem kullanarak sentezi ve subklinik mastitisli sütlerden izole edilen Staphylococcus aureus üzerine antimikrobiyel, antioksidan etkilerinin araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı | 2021 | Tamamlandı |
5 | Çiğ, pastörize ve uht sütlerde aflatoksin m1 ile okratoksin a varlığının araştırılması | Yüksek Lisans | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Hayvansal Ürünler Hijyen ve Teknolojisi (Disiplinlerarası) Ana Bilim Dalı | 2018 | Tamamlandı |