1 | Kurkumin, Karvakrol ve Sığla Yağının LED Kaynaklı Fotosensitizasyon Uygulaması ile Salmonella Enteritidis Üzerine Etkilerinin Araştırılması ve Yumurta Dezenfeksiyonunda Kullanımına Yönelik Yenilikçi Teknolojilerin Geliştirilmesi | -Tübitak 3501 | Devam Ediyor | 234.400 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
2 | Türkiye’de sığır ve koyunlarda halk sağlığı açısından en önemli altı Enterohemorajik Escherichia coli serotipin varlığının tespiti, izolatların karakterizasyonu ve serotiplerin izolasyonuna yönelik Real-time PCR kiti geliştirilmesi. | -Tübitak 1001 | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
3 | Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda Bulunulması | Diğer (Ulusal) | Devam Ediyor | 4.531.584 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
4 | Çiğ, Pastörize ve UHT Sütlerde Aflatoksin M1 ile Okratoksin A Varlığının Araştırılması (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü) | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
5 | Süt Toplama Tanklarında S aureus Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi ve Stafilokokkal Enterotoksinlerin Tespiti (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü) | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 20.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
6 | Rumen Mikrobiyal Popülasyonunun ve Ruminal Fermentasyonun Yeşil Yaprak Uçucuları Ile Modifikasyonu | -Tübitak 3501 | Tamamlandı | 268.275 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
7 | Sığır Koyun ve Piliç Etlerinde Staphylococcus aureus un Varlığı ve Moleküler Karakterizasyonu (Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü) | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 75.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |