Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Kurkumin, Karvakrol ve Sığla Yağının LED Kaynaklı Fotosensitizasyon Uygulaması ile Salmonella Enteritidis Üzerine Etkilerinin Araştırılması ve Yumurta Dezenfeksiyonunda Kullanımına Yönelik Yenilikçi Teknolojilerin Geliştirilmesi-Tübitak 3501Devam Ediyor234,400 TÜRK LİRASIYürütücü
2Türkiye’de sığır ve koyunlarda halk sağlığı açısından en önemli altı Enterohemorajik Escherichia coli serotipin varlığının tespiti, izolatların karakterizasyonu ve serotiplerin izolasyonuna yönelik Real-time PCR kiti geliştirilmesi.-Tübitak 1001Devam EdiyorAraştırmacı
3Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda BulunulmasıDiğer (Ulusal)Devam Ediyor4,531,584 TÜRK LİRASIAraştırmacı
4Çiğ, Pastörize ve UHT Sütlerde Aflatoksin M1 ile Okratoksin A Varlığının Araştırılması (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü)Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı8,000 TÜRK LİRASIYürütücü
5Süt Toplama Tanklarında S aureus Varlığının Real Time PCR ile Belirlenmesi ve Stafilokokkal Enterotoksinlerin Tespiti (Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü)Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı20,000 TÜRK LİRASIYürütücü
6Rumen Mikrobiyal Popülasyonunun ve Ruminal Fermentasyonun Yeşil Yaprak Uçucuları Ile Modifikasyonu-Tübitak 3501Tamamlandı268,275 TÜRK LİRASIAraştırmacı
7Sığır Koyun ve Piliç Etlerinde Staphylococcus aureus un Varlığı ve Moleküler Karakterizasyonu (Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü)Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandı75,000 TÜRK LİRASIAraştırmacı