Kitaplar

KİTAP ADI BÖLÜM ADI YAZARLAR YAYIN YERİ Yılı Açıklama
1Gıda Alkaloidleri ve Halk Sağlığı Açısından ÖnemleriTirozin Türevi Alkaloidler: İzokinolin AlkaloidleriİPLİKÇİOĞLU ARAL GÜZİN, KEYVAN ERHANTürkiye Klinikleri2022Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
2İlaç ve Toksik Maddelere Bağlı Olarak Oluşan Oksidatif Stres ve AntioksidanlarHayvanlarda Oksidatif Strese Karşı Kullanılan Ekzojen AntioksidanlarKEYVAN ERHAN, ŞEN ERDİTürkiye Klinikleri2021Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
3In Vitro Functionality of Probiotics in FoodsProbiotic Starter Cultures in Food ProductsKEYVAN ERHAN, Rugji Jerina, DİNÇOĞLU AHMET HULUSİNova Science Publishers2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Probiotics and Prebiotics in Foods: Challenges, Innovations, and AdvancesMilk Quality for Development of Probiotic and Prebiotic Dairy FoodsKEYVAN ERHANElsevier2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
5Süt Hijyeni ve TeknolojisiSüt İşletmelerinde Temizlik ve DezenfeksiyonKEYVAN ERHANAnkara Nobel Kitapevleri2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
6Süt ve Süt ÜrünleriSüt Üretimi:Süt Bileşimini Etkileyen FaktörlerYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİTürkiye Klinikleri2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
7Gıda Kaynaklı Paraziter HastalıklarGıda Kaynaklı NematodlarYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİTürkiye Klinikleri2018Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)