1 | Veteriner Hekimliği Et-Süt Hijyeni ve Teknolojisi Akıl Notları | Süt Ürünleri ve Teknolojisi | KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Güneş Tıp Kitabevleri | 2024 | Ders Kitabı, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Sağlık Bilimlerinde Yenilikçi Çalışmalar | Süt Kaynaklı Potansiyel Halk Sağlığı Tehlikelerine Yönelik Güncel Bir Yaklaşım | ŞENSÖZ BETÜL, KEYVAN ERHAN | Duvar Yayınları | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Gıda Alkaloidleri ve Halk Sağlığı Açısından Önemleri | Tirozin Türevi Alkaloidler: İzokinolin Alkaloidleri | İPLİKÇİOĞLU ARAL GÜZİN, KEYVAN ERHAN | Türkiye Klinikleri | 2022 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | İlaç ve Toksik Maddelere Bağlı Olarak Oluşan Oksidatif Stres ve Antioksidanlar | Hayvanlarda Oksidatif Strese Karşı Kullanılan Ekzojen Antioksidanlar | KEYVAN ERHAN, ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2021 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | In Vitro Functionality of Probiotics in Foods | Probiotic Starter Cultures in Food Products | KEYVAN ERHAN, Rugji Jerina, DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Nova Science Publishers | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
6 | Probiotics and Prebiotics in Foods: Challenges, Innovations, and Advances | Milk Quality for Development of Probiotic and Prebiotic Dairy Foods | KEYVAN ERHAN | Elsevier | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
7 | Süt Hijyeni ve Teknolojisi | Süt İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon | KEYVAN ERHAN | Ankara Nobel Kitapevleri | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
8 | Süt ve Süt Ürünleri | Süt Üretimi:Süt Bileşimini Etkileyen Faktörler | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
9 | Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar | Gıda Kaynaklı Nematodlar | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2018 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |