1 | SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
2 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2021-2022 | |
3 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
4 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
5 | GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
6 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
7 | GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMI | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
8 | TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 4 | 2021-2022 | |
9 | VETERİNER HALK SAĞLIĞI | Lisans | 1 | 2020-2021 | |
10 | GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMI | Yüksek Lisans | 4 | 2020-2021 | |
11 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
12 | SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
13 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2020-2021 | |
14 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
15 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2020-2021 | |
16 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
17 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
18 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
19 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
20 | KLİNİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
21 | MİKROBİYAL METABOLİZMA | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
22 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
23 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
24 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
25 | ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
26 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
27 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
28 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
29 | ET HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
30 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
31 | MİKROBİYAL METABOLİZMA | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
32 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
33 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA | Lisans | 8 | 2016-2017 | |
34 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
35 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
36 | Gıdalarda Starter Kültür Kullanımı | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
37 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
38 | Mikrobiyal Metabolizma | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
39 | Klinik Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
40 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA | Lisans | 16 | 2015-2016 | |
41 | Danışmanlık | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
42 | Uzmanlık Alan Dersi | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
43 | Kanatlı Eti ve Hijyeni | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
44 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
45 | Fermente Et Ürünleri Teknolojisi | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
46 | Gıda Mikrobiyolojisi | Yüksek Lisans | 4 | 2014-2015 | |
47 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama | Lisans | 8 | 2014-2015 | |
48 | Et Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2014-2015 | |