Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİLisans42021-2022
2UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans12021-2022
3ET BİLİMİYüksek Lisans32021-2022
4GIDA MİKROBİYOLOJİSİ IDoktora32021-2022
5GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜLisans42021-2022
6FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32021-2022
7GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMIYüksek Lisans32021-2022
8TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİYüksek Lisans42021-2022
9VETERİNER HALK SAĞLIĞILisans12020-2021
10GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMIYüksek Lisans42020-2021
11KANATLI ETİ VE HİJYENİYüksek Lisans32020-2021
12SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİLisans42020-2021
13DANIŞMANLIKYüksek Lisans12020-2021
14ET BİLİMİYüksek Lisans32020-2021
15UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82020-2021
16KANATLI ETİ VE HİJYENİYüksek Lisans32020-2021
17FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32020-2021
18DANIŞMANLIKYüksek Lisans12018-2019
19SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22018-2019
20KLİNİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans22017-2018
21MİKROBİYAL METABOLİZMAYüksek Lisans32017-2018
22FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32017-2018
23UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82017-2018
24SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22017-2018
25ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22017-2018
26UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82016-2017
27Veteriner Hekimlikte Halk SağlığıLisans12016-2017
28KANATLI ETİ VE HİJYENİYüksek Lisans32016-2017
29ET HİJYENİ VE KONTROLÜLisans12016-2017
30ET BİLİMİYüksek Lisans12016-2017
31MİKROBİYAL METABOLİZMAYüksek Lisans12016-2017
32DANIŞMANLIKYüksek Lisans12016-2017
33KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMALisans82016-2017
34Besin Hijyeni ve KontrolüLisans42016-2017
35DANIŞMANLIKYüksek Lisans12015-2016
36Gıdalarda Starter Kültür KullanımıYüksek Lisans32015-2016
37FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32015-2016
38Mikrobiyal MetabolizmaYüksek Lisans32015-2016
39Klinik Besin Hijyeni ve TeknolojisiLisans32015-2016
40KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMALisans162015-2016
41DanışmanlıkYüksek Lisans12015-2016
42Uzmanlık Alan DersiYüksek Lisans82015-2016
43Kanatlı Eti ve HijyeniYüksek Lisans32015-2016
44Besin Hijyeni ve KontrolüLisans42015-2016
45Fermente Et Ürünleri TeknolojisiYüksek Lisans12014-2015
46Gıda MikrobiyolojisiYüksek Lisans42014-2015
47Klinik ve Et Hijyeni UygulamaLisans82014-2015
48Et Hijyeni ve KontrolüLisans22014-2015