Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32021-2022
2GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMIYüksek Lisans32021-2022
3GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜLisans42021-2022
4TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİYüksek Lisans42021-2022
5GIDA MİKROBİYOLOJİSİ IDoktora32021-2022
6ET BİLİMİYüksek Lisans32021-2022
7UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans12021-2022
8SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİLisans42021-2022
9VETERİNER HALK SAĞLIĞILisans12020-2021
10FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32020-2021
11KANATLI ETİ VE HİJYENİYüksek Lisans32020-2021
12UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82020-2021
13ET BİLİMİYüksek Lisans32020-2021
14DANIŞMANLIKYüksek Lisans12020-2021
15SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİLisans42020-2021
16KANATLI ETİ VE HİJYENİYüksek Lisans32020-2021
17GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMIYüksek Lisans42020-2021
18DANIŞMANLIKYüksek Lisans12018-2019
19SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22018-2019
20KLİNİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans22017-2018
21ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22017-2018
22SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİLisans22017-2018
23UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82017-2018
24FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32017-2018
25MİKROBİYAL METABOLİZMAYüksek Lisans32017-2018
26ET BİLİMİYüksek Lisans12016-2017
27MİKROBİYAL METABOLİZMAYüksek Lisans12016-2017
28UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82016-2017
29Veteriner Hekimlikte Halk SağlığıLisans12016-2017
30KANATLI ETİ VE HİJYENİYüksek Lisans32016-2017
31DANIŞMANLIKYüksek Lisans12016-2017
32KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMALisans82016-2017
33Besin Hijyeni ve KontrolüLisans42016-2017
34ET HİJYENİ VE KONTROLÜLisans12016-2017
35DANIŞMANLIKYüksek Lisans12015-2016
36Gıdalarda Starter Kültür KullanımıYüksek Lisans32015-2016
37FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32015-2016
38Mikrobiyal MetabolizmaYüksek Lisans32015-2016
39Klinik Besin Hijyeni ve TeknolojisiLisans32015-2016
40KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMALisans162015-2016
41DanışmanlıkYüksek Lisans12015-2016
42Uzmanlık Alan DersiYüksek Lisans82015-2016
43Kanatlı Eti ve HijyeniYüksek Lisans32015-2016
44Besin Hijyeni ve KontrolüLisans42015-2016
45Fermente Et Ürünleri TeknolojisiYüksek Lisans12014-2015
46Gıda MikrobiyolojisiYüksek Lisans42014-2015
47Klinik ve Et Hijyeni UygulamaLisans82014-2015
48Et Hijyeni ve KontrolüLisans22014-2015