| 1 | SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
| 2 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2021-2022 | |
| 3 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 4 | GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
| 5 | GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 4 | 2021-2022 | |
| 6 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 7 | GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMI | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 8 | TEMEL GIDA MİKROBİYOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 4 | 2021-2022 | |
| 9 | VETERİNER HALK SAĞLIĞI | Lisans | 1 | 2020-2021 | |
| 10 | GIDALARDA STARTER KÜLTÜR KULLANIMI | Yüksek Lisans | 4 | 2020-2021 | |
| 11 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 12 | SÜT MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
| 13 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2020-2021 | |
| 14 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 15 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2020-2021 | |
| 16 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 17 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 18 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
| 19 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
| 20 | KLİNİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
| 21 | MİKROBİYAL METABOLİZMA | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 22 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 23 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
| 24 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
| 25 | ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
| 26 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
| 27 | Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
| 28 | KANATLI ETİ VE HİJYENİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
| 29 | ET HİJYENİ VE KONTROLÜ | Lisans | 1 | 2016-2017 | |
| 30 | ET BİLİMİ | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
| 31 | MİKROBİYAL METABOLİZMA | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
| 32 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
| 33 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA | Lisans | 8 | 2016-2017 | |
| 34 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
| 35 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
| 36 | Gıdalarda Starter Kültür Kullanımı | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 37 | FERMENTE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 38 | Mikrobiyal Metabolizma | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 39 | Klinik Besin Hijyeni ve Teknolojisi | Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 40 | KLİNİK VE ET HİJYENİ UYGULAMA | Lisans | 16 | 2015-2016 | |
| 41 | Danışmanlık | Yüksek Lisans | 1 | 2015-2016 | |
| 42 | Uzmanlık Alan Dersi | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
| 43 | Kanatlı Eti ve Hijyeni | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 44 | Besin Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
| 45 | Fermente Et Ürünleri Teknolojisi | Yüksek Lisans | 1 | 2014-2015 | |
| 46 | Gıda Mikrobiyolojisi | Yüksek Lisans | 4 | 2014-2015 | |
| 47 | Klinik ve Et Hijyeni Uygulama | Lisans | 8 | 2014-2015 | |
| 48 | Et Hijyeni ve Kontrolü | Lisans | 2 | 2014-2015 | |