1 | Karvakrol ve Kurkumin ile Kombine 405 nm LED Fotodinamik İnaktivasyon Uygulamasının Salmonella Enteridis Üzerine Etkisinin Araştırılması | KEYVAN ERHAN, KAHRAMAN HATİCE AHU, TUTUN HİDAYET, DÖNMEZ SONER, ŞEN ERDİ, ÇALIŞKAN Zühal, RUGJI JERINA, DEMİRTAŞ AHU, AKYÜZ ALİ ÖZHAN | 9. Ulusal / 3. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 07.11.2021 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
2 | Assessment of Antioxidant and Antibacterial Activity of Zinc Oxide Nanoparticles Synthesized by Rosa Canina L. Fruit Extract | DÖNMEZ SONER,KEYVAN ERHAN | 2nd. Health Sciences and Innovation Congress | 10.10.2020 | Özet bildiri, Elektronik, |
3 | Effects of 405 nm LED Application on S. Typimurium | KEYVAN ERHAN,DÖNMEZ SONER | VIII. National/II. International Veterinary Food Hygiene Congress | 26.12.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
4 | Effects of 405 nm LED Application on S. Typimurium | KEYVAN ERHAN,DÖNMEZ SONER | 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress | 30.10.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
5 | Levulinik Asit Kullanımı ile Broiler Karkaslarında Salmonella Typhimurium’un İnaktivasyonu | AĞIRDEMİR OKAN,YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,ŞEN ERDİ | 8. National / 2. International Veterinary Food Hygiene Congress | 30.10.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Antalya |
6 | Eco-Friendly Preparation of Zinc Oxide Nanoparticles Using Grape Seed Extract and It’s Antimicrobial Activity | DÖNMEZ SONER,KEYVAN ERHAN | 4th International Congress on Advances of Veterinary Sciences and Techniques (ICAVST) | 26.07.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Kiev |
7 | Palm Yağı ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri | KEYVAN ERHAN | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 19.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
8 | Yumurta Kabuğuna İnoküle Edilen Staphylococcus aureus Üzerine Karvakrolün Antimikrobiyel Etkisinin Araştırılması | KEYVAN ERHAN,TUTUN HİDAYET | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 19.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
9 | A Review on Green Synthesis of Silver Nanoparticles and Their Antibacterial Activities | DÖNMEZ SONER,KEYVAN ERHAN | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 19.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
10 | Gıdalarda Işınlama ve Işınlanmış Gıdalara Yönelik Sağlık Endişeleri | KEYVAN ERHAN,Bozkurt Mehmet Ali | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 19.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
11 | A Review on Green Synthesis of Silver Nanoparticles and Their Antibacterial Activities | DÖNMEZ SONER,KEYVAN ERHAN | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 01.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
12 | Çiğ Sütten İzole Edilen Staphylococcus aureus İzolatlarında Antibiyotik Direnç Özelliklerinin Tespiti | KEYVAN ERHAN | 6. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu | 01.12.2018 | Özet bildiri, Elektronik, |
13 | Sütte Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesinde Biyosensörlerin Kullanımı | DÖNMEZ SONER,KEYVAN ERHAN | 1. International Health Science and Life Congress | 18.10.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
14 | Sütte Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesinde Biyosensörlerin Kullanımı | DÖNMEZ SONER,KEYVAN ERHAN | 1st. International Health Science and Life Congress | 10.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
15 | Meat-Based Bioactive Components | KAHRAMAN HATİCE AHU,KEYVAN ERHAN,TUTUN HİDAYET | 1st International Health Science and Life Congress | 05.05.2018 | Özet bildiri, , Burdur |
16 | Chemicals in Meat Cooked High Temperatures and Precautions | TUTUN HİDAYET,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU | 1st International Health Science and Life Congress | 05.05.2018 | Özet bildiri, , Burdur |
17 | Trişinellozisin Halk Sağlığı Açısından Önemi | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ,BAYTAROĞLU Ali Remzi | 1st International Health Sciences and Life Congress | 05.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
18 | Gıda Endüstrisinde Fermentasyon Uygulamaları | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | 1st International Health Sciences and Life Congress | 05.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, |
19 | Viral Gıda Enfeksiyonlarında Korunma ve Kontrol | KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ,YURDAKUL ÖZEN | 1st International Health Sciences and Life Congress | 05.05.2018 | Özet bildiri, Basılı, |
20 | Bacillus cereus’un Risk Profili ve Halk Sağlığı Yönünden Etkileri | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ,BAYTAROĞLU Ali Remzi | 1st International Health Sciences and Life Congress | 05.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
21 | Süt toplama tanklarında okratoksin A varlığının belirlenmesi | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,TUTUN HİDAYET,DEMİRTAŞ AHU,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | 1st International Health Sciences and Life Congress | 30.04.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
22 | Süt toplama tanklarında mevsimsel Tmab ve Staphylococcus spp. varlığının belirlenmesi | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KAHRAMAN HATİCE AHU,DEMİRTAŞ AHU,ŞEN ERDİ | 1st International Health Sciences and Life Congress | 30.04.2018 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
23 | Detection of Staphylococcal Enterotoxins in Bulk Milk Tanks by ELISA | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KOCASARI FATMA,DEMİRTAŞ AHU,TUTUN HİDAYET,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | 10th Balkan Congress of Microbiology/ Microbiologia Balkanica 2017 | 18.11.2017 | Özet bildiri, Basılı, Sofya |
24 | In vitro alteration of rumen bacterial population by a green leaf volatile, cis-3-hexenal, determined using Real-time PCR | DEMİRTAŞ AHU,SUDAĞIDAN MERT,YAVUZ ORHAN,KEYVAN ERHAN,YILDIZ GÜLAY ÖZLEM,ÖZTÜRK HAKAN | 10th Balkan Congress of Microbiology | 10.11.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Sofya |
25 | Esansiyel Yağlar Ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı. | KEYVAN ERHAN,YURDAKUL ÖZEN,KAHRAMAN HATİCE AHU,Türkoğlu Çağla | Uluslararası V. KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu | 28.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
26 | Kuru Dinlendirme İşlemi Sırasında Miyofibriler Proteinlerde Meydana Gelen Yapısal Değişimlerin Belirlenmesi. | KAHRAMAN HATİCE AHU,TUTUN HİDAYET,KEYVAN ERHAN,DOĞRUER YUSUF,GÜRBÜZ ÜMİT | 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 08.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
27 | Kuru Dinlendirme İşlemi Sırasında Miyofibriler Proteinlerde Meydana Gelen Değişimlerin Belirlenmesi | KAHRAMAN HATİCE AHU,TUTUN HİDAYET,KEYVAN ERHAN,DOĞRUER YUSUF,GÜRBÜZ ÜMİT | 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 08.10.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Aydın |
28 | Detection of Pathogen Candida spp in Cig Kofte – A Turkish Traditional Meatless Raw Meatball | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | 4th International VETIstanbul Group Congress | 13.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, |
29 | Occurrence Of Pathogen Candida Spp. Isolated From Butter | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | 4th International VETIstanbul Group Congress | 13.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
30 | Effects of cis-3-hexenal, a green leaf volatile (green odour), on in vitro rumen microbial fermentation (RUSITEC) | DEMİRTAŞ AHU,ÖZTÜRK HAKAN,MUSA SAAD AHMED ADAM,KEYVAN ERHAN,YILDIZ GÜLAY ÖZLEM | 16. BOKU-Symposium TIERERNÄHRUNG | 24.04.2017 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, Viyana |
31 | Prevalence of Bacillus cereus in Bulk Milk Tanks | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,MUTLU GÜLMEMİŞ AYŞE GÜL,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN | Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi "Sektörle İşbirliği" | 13.11.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
32 | Yeşil Yaprak Uçucularının Gram Pozitif ve Gram Negatif Rumen Bakterileri Üzerine Antibakteriyal Etkilerinin Araştırılması | DEMİRTAŞ AHU,SUDAĞIDAN MERT,KEYVAN ERHAN,YAVUZ ORHAN,YILDIZ GÜLAY ÖZLEM,ÖZTÜRK HAKAN | 1. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, | 01.10.2016 | Tam metin bildiri, Basılı, Antalya |
33 | Survival of Escherichia coli O157:H7 During Processing and Ripening Period of Keş Cheese | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU DOĞRU AYLİN,KEYVAN ERHAN | 7th International Scientific Meeting-Days of Veterinary Medicine 2016 | 24.09.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
34 | Gıda Kaynaklı Candida Türlerinin Halk Sağlığı Açısından Önemi | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 11.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
35 | Burdur Halk Pazarlarında Satışa Sunulan Beyaz Peynirlerde Candida spp Varlığı | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,TUĞBA ERSOY | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 11.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
36 | Burdur da Kesilen Sığırların Yenilebilir Kısımlarında Kas Karaciğer Böbrek Bazı Ağır Metal Seviyelerinin Araştırılması | KOCASARI FATMA,YURDAKUL ÖZEN,KART ASIM,YALÇIN HALİL,KEYVAN ERHAN,MURAT BEYAZIT | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 11.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
37 | Sığır Koyun ve Piliç Etlerinde Staphylococcus aureus un Varlığı Enterotoksijenik Özellikleri ve Antimikrobiyal Direnci | ÖZDEMİR HAYDAR,KEYVAN ERHAN | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 11.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
38 | Sığır Karkaslarında Staphylococcus aureus un Varlığı Enterotoksijenik Özellikleri ve Antimikrobiyal Direnci | KEYVAN ERHAN,ÖZDEMİR HAYDAR | 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi | 11.10.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
39 | Comparison of methods for detecton of plasmid medited AmpC beta lactamases in clinical isolates of Escherichia Coli and Klebsiella pneumonia | COŞKUN SERPİL,ALTANLAR NURTEN,KEYVAN ERHAN | ISOPS 10 th International Symposium on Pharmaceutical Sciences | 29.06.2012 | Özet bildiri, Basılı, |
40 | Burdur Şiş inde E coli 0157 H7 Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | 29.05.2009 | Özet bildiri, Basılı, |
41 | Akdeniz Bölgesindeki Bazı Geleneksel Peynirilerde Brucella spp Saptanması | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu. | 29.05.2009 | Özet bildiri, Basılı, |
42 | Keş Peynirierinde E coli 0157 H7 Varlığının Belirlenmesi | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KEYVAN ERHAN | II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | 29.05.2009 | Özet bildiri, Basılı, |
43 | Presence of Listeria monocytogenes in Keş Cheese | YURDAKUL ÖZEN,KIRDAR SEVAL SEVGİ,KASIMOĞLU AYLİN,KEYVAN ERHAN | 3. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi | 16.05.2009 | Tam metin bildiri, Basılı, |
44 | Investigation of Efficacy of Coagulase Test on coa Gene Positive Staphylococcus aureus Isolates | KEYVAN ERHAN | 3rd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB) | | Tam metin bildiri, , Kiev |
45 | Effects of cis-3-hexenal, a Green Leaf Volatile (Green Odour), on in vitro Rumen Microbial Fermentation (RUSITEC). | DEMİRTAŞ AHU,ÖZTÜRK HAKAN,MUSA SAAD,KEYVAN ERHAN,YILDIZ GÜLAY ÖZLEM | 16. BOKU-Symposium Tierernahrung | | Tam metin bildiri, , VİYANA |