| 1 | Gerontolojik Perspektiften Beslenme | Et ve Et Ürünlerinin Yaşlılıkta Tüketimi ve Önemi | ŞEN ERDİ | Nobel Akademik Yayıncılık | 2024 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
| 2 | Veteriner Hekimliği Et-Süt Hijyeni ve Teknolojisi Akıl Notları | Süt Ürünleri ve Teknolojisi | KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Güneş Tıp Kitabevleri | 2024 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
| 3 | İlaç ve Toksik Maddelere Bağlı Olarak Oluşan Oksidatif Stres ve Antioksidanlar | Hayvanlarda Oksidatif Strese Karşı Kullanılan Ekzojen Antioksidanlar | KEYVAN ERHAN, ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2021 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
| 4 | Süt ve Süt Ürünleri | Süt Üretimi:Süt Bileşimini Etkileyen Faktörler | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |
| 5 | Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar | Gıda Kaynaklı Nematodlar | YURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİ | Türkiye Klinikleri | 2018 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |