Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Gerontolojik Perspektiften BeslenmeEt ve Et Ürünlerinin Yaşlılıkta Tüketimi ve ÖnemiŞEN ERDİNobel Akademik Yayıncılık2024Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Veteriner Hekimliği Et-Süt Hijyeni ve Teknolojisi Akıl NotlarıSüt Ürünleri ve TeknolojisiKEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİGüneş Tıp Kitabevleri2024Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3İlaç ve Toksik Maddelere Bağlı Olarak Oluşan Oksidatif Stres ve AntioksidanlarHayvanlarda Oksidatif Strese Karşı Kullanılan Ekzojen AntioksidanlarKEYVAN ERHAN, ŞEN ERDİTürkiye Klinikleri2021Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
4Süt ve Süt ÜrünleriSüt Üretimi:Süt Bileşimini Etkileyen FaktörlerYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİTürkiye Klinikleri2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)
5Gıda Kaynaklı Paraziter HastalıklarGıda Kaynaklı NematodlarYURDAKUL ÖZEN,KEYVAN ERHAN,KAHRAMAN HATİCE AHU,ŞEN ERDİTürkiye Klinikleri2018Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)