Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik AraştırmalarıYEMEK FOBİLERİPULLUK ENGİNDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Mutfağın Aşkı BaharatDÜNYA'DA BAHARAT MUTFAĞIPULLUK ENGİNDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar IBURDUR MUTFAK KÜLTÜRÜPULLUK ENGİN, ÖRNEK ANILÇizgi Kitabevi2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
4Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar IKADİM BİR MUTFAK: MEZOPOTAMYAPULLUK ENGİNÇizgi Kitabevi2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
5Gastronomi AraştırmalarıGastrodiplomasi ve GastromilliyetçilikÖRNEK ANIL, PULLUK ENGİNÇizgi Kitabevi2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
6Gastronomi AraştırmalarıBeslenmede Alternatif Protein KaynaklarıPULLUK ENGİNÇizgi Kitabevi2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
7Yiyecek İçecek HizmetleriMutfak BilgisiPULLUK ENGİNNOBEL Akademik Yayıncılık2020Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
8Yiyecek İçecek HizmetleriÖrnek UygulamalarPULLUK ENGİNNOBEL Akademik Yayıncılık2020Ders Kitabı, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)