Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans82023-2024
2Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans82023-2024
3Ekmek ve Unlu Mamul TeknolojisiÖnlisans82023-2024
4Gastronomi TrendleriÖnlisans22023-2024
5Yiyecek İçecek StilistliğiÖnlisans22023-2024
6Menü Planlama ve UygulamalarıÖnlisans32023-2024
7Yiyecek İçecek YönetimiLisans32023-2024
8Yiyecek İçecek ServisiLisans52023-2024
9Gastronomi Bilimine GirişLisans22023-2024
10Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans42022-2023
11Gastronomi TrendleriÖnlisans22022-2023
12Yiyecek İçecek StilistliğiÖnlisans22022-2023
13İletişim BecerileriÖnlisans22022-2023
14Yiyecek İçecek Maliyet KontrolüÖnlisans32022-2023
15Ekmek ve Unlu Mamul TeknolojisiÖnlisans42022-2023
16Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans42022-2023
17Gastronomi TrendleriÖnlisans22021-2022
18Ekmek ve Unlu Mamul TeknolojisiÖnlisans42021-2022
19İletişim BecerileriÖnlisans22021-2022
20Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans42021-2022
21Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans42021-2022
22Yiyecek İçecek StilistliğiÖnlisans22021-2022
23Dünya MutfaklarıLisans162021-2022
24İnsan Kaynakları YönetimiÖnlisans22021-2022
25Menü PlanlamaÖnlisans22021-2022
26Turizmde Tanıtım ve Satış GeliştirmeLisans32021-2022
27Mutfak Hijyeni ve SanitasyonLisans32021-2022
28Otel İşletmeciliğiÖnlisans22021-2022
29Alternatif Mutfak Akımları ve UygulamalarıÖnlisans42021-2022
30Uluslararası Mutfak Uygulamaları IIÖnlisans42021-2022
31İletişim BecerileriÖnlisans42020-2021
32Mutfak Organizasyonu ve YönetimiÖnlisans22020-2021
33Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans42020-2021
34Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans42020-2021
35Hizmet Kalite YönetimiLisans22020-2021
36Alternatif TurizmLisans22020-2021
37İş Sağlığı ve GüvenliğiÖnlisans22020-2021
38Otel İşletmeciliğiÖnlisans22020-2021
39Menü PlanlamaÖnlisans22020-2021
40Uluslararası Mutfak Uygulamaları IIÖnlisans42020-2021