1 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları I | Önlisans | 8 | 2023-2024 | |
2 | Vejetaryen ve Diyet Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 8 | 2023-2024 | |
3 | Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi | Önlisans | 8 | 2023-2024 | |
4 | Gastronomi Trendleri | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
5 | Yiyecek İçecek Stilistliği | Önlisans | 2 | 2023-2024 | |
6 | Menü Planlama ve Uygulamaları | Önlisans | 3 | 2023-2024 | |
7 | Yiyecek İçecek Yönetimi | Lisans | 3 | 2023-2024 | |
8 | Yiyecek İçecek Servisi | Lisans | 5 | 2023-2024 | |
9 | Gastronomi Bilimine Giriş | Lisans | 2 | 2023-2024 | |
10 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları I | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
11 | Gastronomi Trendleri | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
12 | Yiyecek İçecek Stilistliği | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
13 | İletişim Becerileri | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
14 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | Önlisans | 3 | 2022-2023 | |
15 | Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
16 | Vejetaryen ve Diyet Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
17 | Gastronomi Trendleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
18 | Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
19 | İletişim Becerileri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
20 | Vejetaryen ve Diyet Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
21 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları I | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
22 | Yiyecek İçecek Stilistliği | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
23 | Dünya Mutfakları | Lisans | 16 | 2021-2022 | |
24 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
25 | Menü Planlama | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
26 | Turizmde Tanıtım ve Satış Geliştirme | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
27 | Mutfak Hijyeni ve Sanitasyon | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
28 | Otel İşletmeciliği | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
29 | Alternatif Mutfak Akımları ve Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
30 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları II | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
31 | İletişim Becerileri | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
32 | Mutfak Organizasyonu ve Yönetimi | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
33 | Vejetaryen ve Diyet Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
34 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları I | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
35 | Hizmet Kalite Yönetimi | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
36 | Alternatif Turizm | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
37 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
38 | Otel İşletmeciliği | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
39 | Menü Planlama | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
40 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları II | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |