Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans82023-2024
2Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans82023-2024
3Ekmek ve Unlu Mamul TeknolojisiÖnlisans82023-2024
4Gastronomi TrendleriÖnlisans22023-2024
5Yiyecek İçecek StilistliğiÖnlisans22023-2024
6Menü Planlama ve UygulamalarıÖnlisans32023-2024
7Yiyecek İçecek YönetimiLisans32023-2024
8Yiyecek İçecek ServisiLisans52023-2024
9Gastronomi Bilimine GirişLisans22023-2024
10Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans42022-2023
11Gastronomi TrendleriÖnlisans22022-2023
12Yiyecek İçecek StilistliğiÖnlisans22022-2023
13Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans42022-2023
14Ekmek ve Unlu Mamul TeknolojisiÖnlisans42022-2023
15İletişim BecerileriÖnlisans22022-2023
16Yiyecek İçecek Maliyet KontrolüÖnlisans32022-2023
17Yiyecek İçecek StilistliğiÖnlisans22021-2022
18Gastronomi TrendleriÖnlisans22021-2022
19Ekmek ve Unlu Mamul TeknolojisiÖnlisans42021-2022
20İletişim BecerileriÖnlisans22021-2022
21Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans42021-2022
22Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans42021-2022
23Dünya MutfaklarıLisans162021-2022
24İnsan Kaynakları YönetimiÖnlisans22021-2022
25Menü PlanlamaÖnlisans22021-2022
26Turizmde Tanıtım ve Satış GeliştirmeLisans32021-2022
27Mutfak Hijyeni ve SanitasyonLisans32021-2022
28Otel İşletmeciliğiÖnlisans22021-2022
29Alternatif Mutfak Akımları ve UygulamalarıÖnlisans42021-2022
30Uluslararası Mutfak Uygulamaları IIÖnlisans42021-2022
31Hizmet Kalite YönetimiLisans22020-2021
32Alternatif TurizmLisans22020-2021
33Otel İşletmeciliğiÖnlisans22020-2021
34İş Sağlığı ve GüvenliğiÖnlisans22020-2021
35Menü PlanlamaÖnlisans22020-2021
36Uluslararası Mutfak Uygulamaları IIÖnlisans42020-2021
37İletişim BecerileriÖnlisans42020-2021
38Mutfak Organizasyonu ve YönetimiÖnlisans22020-2021
39Vejetaryen ve Diyet Mutfak UygulamalarıÖnlisans42020-2021
40Uluslararası Mutfak Uygulamaları IÖnlisans42020-2021