Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Geçmişten Günümüze Burdur Mutfak KültürüPULLUK ENGİN, ÖRNEK ANIL, Yarar SüleymanIV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Bodrum, 2022 (IVth International Tourism And Cultural Heritage Congress, Bodrum, 2022)27.11.2022Özet bildiri, Elektronik, Bodrum
2Önlisans Öğrencilerinde Yeni Yiyecek Neofobisi: Nitel Bir AraştırmaPULLUK ENGİN21.Ulusal / 5.Uluslararası Turizm Kongresi01.12.2021Tam metin bildiri, Elektronik, Balıkesir
3Aşçılık Mesleğinde Bilgi İfşası (Whistleblowing)PULLUK ENGİNThe Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON 202104.04.2021Tam metin bildiri, Elektronik,
4SALDA DESTİNASYONUNDA DEZAVANTAJLI BİREYLERİN TURİZM FAALİYETLERİNİ ENGELLEYEN OLGULARIN GÖZLEMLENMESİPULLUK ENGİN,ÖRNEK ANIL3. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi29.12.2020Tam metin bildiri, Elektronik,
5Balıkesir İli Gastronomi Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir İnceleme / A Qualitive Analysis on Evaluation of Gastronomy Potential of BalıkesirPULLUK ENGİN,OĞAN YENERThe Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON09.09.2020Tam metin bildiri, Elektronik, Antalya