1 | Geçmişten Günümüze Burdur Mutfak Kültürü | PULLUK ENGİN, ÖRNEK ANIL, Yarar Süleyman | IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Bodrum, 2022 (IVth International Tourism And Cultural Heritage Congress, Bodrum, 2022) | 27.11.2022 | Özet bildiri, Elektronik, Bodrum |
2 | Önlisans Öğrencilerinde Yeni Yiyecek Neofobisi: Nitel Bir Araştırma | PULLUK ENGİN | 21.Ulusal / 5.Uluslararası Turizm Kongresi | 01.12.2021 | Tam metin bildiri, Elektronik, Balıkesir |
3 | Aşçılık Mesleğinde Bilgi İfşası (Whistleblowing) | PULLUK ENGİN | The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON 2021 | 04.04.2021 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
4 | SALDA DESTİNASYONUNDA DEZAVANTAJLI BİREYLERİN TURİZM FAALİYETLERİNİ ENGELLEYEN OLGULARIN GÖZLEMLENMESİ | PULLUK ENGİN,ÖRNEK ANIL | 3. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi | 29.12.2020 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
5 | Balıkesir İli Gastronomi Potansiyelinin Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir İnceleme / A Qualitive Analysis on Evaluation of Gastronomy Potential of Balıkesir | PULLUK ENGİN,OĞAN YENER | The Conference on “Managing Tourism Across Continents – Tourism for a Better World”. MTCON | 09.09.2020 | Tam metin bildiri, Elektronik, Antalya |