1 | The Routledge Handbook of Community Based Tourism Management: Concepts, Issues Implications | Managerial Capabilities of a CBTI in Transforming Communities into CBTEs: A Case Practice | ERBAŞ EMRE,ONGUN UTKU | Routledge | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
2 | Industrial and Managerial Solutions for Tourism Enterprises | Resource Orchestration:A Managerial Solution for DiligenceBased Strategy Developmentin Restaurant Enterprises | ERBAŞ EMRE | IGI Global book series Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry (AHTSI) | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Profesyonel Restoran Yönetimi | Servis Yönetimi | ULAMA ŞEVKİ,ERBAŞ EMRE,KARAMUSTAFA KURTULUŞ | Detay Yayıncılık | 2019 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
4 | Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları | Destinasyon Gelişim Modelleri, Destinasyon Kıyaslaması (Benchmarking), Destinasyon Pazarlama Örgütleri, Destinasyon Rekabet Gücü, Destinasyon Ürünü ve Destinasyon Yönetimi | ERBAŞ EMRE | Detay Yayıncılık | 2019 | Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
5 | Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları | İş Değerleme | ERBAŞ EMRE,DURSUN MERAL | Beta Yayıncılık | 2016 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
6 | Global Issues and Trends in Tourism | Dynamic Capabilities: A Theoritical Framework for Tourism Destinations. | ERBAŞ EMRE | St. Kliment Ohridski Universty Press | 2016 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
7 | Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi | Turizm İşletmelerinde İzleyici Etkisi | ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,ERBAŞ EMRE | Detay Yayıncılık | 2014 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |
8 | Profesyonel Restoran Yönetimi | Servis Yönetimi | ULAMA ŞEVKİ,ERBAŞ EMRE,KARAMUSTAFA KURTULUŞ | Detay Yayıncılık | 2010 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler) |