Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Current Trends and Practices in TourismGeosemiotics in Building Memorable Gastronomy Experience: A Case Study of The Fat Duck London.ERBAŞ EMREPeter Lang2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Routledge Handbook of Tea TourismTea community culture and tourism: The case of TurkeyÇETİN KADİR, ERBAŞ EMRERoutledge2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
3The Routledge Handbook of Community Based Tourism Management: Concepts, Issues ImplicationsManagerial Capabilities of a CBTI in Transforming Communities into CBTEs: A Case PracticeERBAŞ EMRE,ONGUN UTKURoutledge2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
4Industrial and Managerial Solutions for Tourism EnterprisesResource Orchestration:A Managerial Solution for DiligenceBased Strategy Developmentin Restaurant EnterprisesERBAŞ EMREIGI Global book series Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry (AHTSI)2020Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
5Profesyonel Restoran Yönetimi**Servis YönetimiULAMA ŞEVKİ,ERBAŞ EMRE,KARAMUSTAFA KURTULUŞDetay Yayıncılık2019Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
6Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel KavramlarıDestinasyon Gelişim Modelleri, Destinasyon Kıyaslaması (Benchmarking), Destinasyon Pazarlama Örgütleri, Destinasyon Rekabet Gücü, Destinasyon Ürünü ve Destinasyon YönetimiERBAŞ EMREDetay Yayıncılık2019Ansiklopedi Maddesi, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
7Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamalarıİş DeğerlemeERBAŞ EMRE,DURSUN MERALBeta Yayıncılık2016Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
8Global Issues and Trends in TourismDynamic Capabilities: A Theoritical Framework for Tourism Destinations.ERBAŞ EMRESt. Kliment Ohridski Universty Press2016Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler)
9Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri YönetimiTurizm İşletmelerinde İzleyici EtkisiŞAHİN PERÇİN NİLÜFER,ERBAŞ EMREDetay Yayıncılık2014Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)
10Profesyonel Restoran YönetimiServis YönetimiULAMA ŞEVKİ,ERBAŞ EMRE,KARAMUSTAFA KURTULUŞDetay Yayıncılık2010Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)