1 | Farklı Bitki Çayları ile Hazırlanan Kombu Çayı Mantarlarının Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal Özelliklerinin ve Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
| Akçay Seda,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN ŞEN DAMLA,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | 7th International Health Science and Life Congress (IHSLC 2024) | 25.03.2024 | Özet bildiri, Elektronik, |
2 | The Use of Bioactive Components Enriched Edible Films and Coatings in Meat and Meat Products | ŞENGÜL EZGİ, BİLECEN ŞEN DAMLA | 3. International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences and Engineering | 15.12.2023 | Özet bildiri, Elektronik, |
3 | Gıda Zehirlenmeleri Konusunda Tüketici Farkındalığının Ölçülmesi | Küçükerdem Sena, BİLECEN ŞEN DAMLA, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN, Şentürk Merve | International Young Researchers Student Congress | 30.11.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
4 | Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi | Dev Pakize,BİLECEN ŞEN DAMLA,Zehra Nur Ünal,Nacar Meryem,Kartal Nurseli,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | IV. European Conference on Science,Art and Culture (ECSAC) | 28.08.2019 | Tam metin bildiri, Basılı, |
5 | Gıda Ürünlerinin Satın Alınmasında Tüketici Farkındalığının Ölçülmesi | Küçükerdem Sena,BİLECEN ŞEN DAMLA,Gündoğan Deniz,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | IV. European Conference on Science, Art and Culture (ECSAC) | 28.08.2019 | Tam metin bildiri, Basılı, |
6 | Geleceğin Eti: Kültürlenmiş Et | BİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL | IVth European Conference on Science, Art Culture (ECSAC) | 28.08.2019 | Tam metin bildiri, Basılı, |
7 | Use of Edible Films and Coatings in Meat and Meat Products | BİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL | IX International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym) | 10.10.2018 | Tam metin bildiri, , |
8 | Aloe Vera’nın Gıda Endüstrisinde Kullanımı | Alnakdali Dania,Özdana Müberra,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN DAMLA | 1st International Health Science and Life Congress | 29.05.2018 | Özet bildiri, Basılı, |
9 | Aloe Vera Bitkisinin Sağlık Alanındaki Uygulamaları | Öztürk Bahadır,Kaya Berkay,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN DAMLA | 1st International Health Science and Life Congress | 29.05.2018 | Özet bildiri, Basılı, |
10 | Non-Thermal Applications Used in Meat Technology for Microbial Decontamination | BİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL,Demir Ebru,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 2. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi | 14.12.2017 | Özet bildiri, , |
11 | Farklı Baharat ve Türevlerinin Et ve Et Ürünlerinde Antimikrobiyal ve Antioksidan Olarak Kullanımı | BİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL | 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) | 27.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
12 | Evaluation of Microalgae as Carotenoid Source in Food Technology. | BİLECEN DAMLA,BİLGİN ŞENGÜL | I. International Symposium on Limnology and Freshwater fisheries. (Limnofish 2017) | 25.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
13 | Effects of pomegranate peel and propolis extracts and their combinations on growth of Staphylococcus aureus in Turkish dry-fermented sausage (Sucuk) | KISA ÇİLEM, KARAGÖZ EZGİ, CİCİ GÜLFİZAR, KÖKER ÖMER, KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, BİLECEN DAMLA, YALÇIN HALİL, SOYUÇOK ALİ, TENDERİS BURCU | 3rd International Agriculture Congress | 19.08.2017 | Özet bildiri, Elektronik, Üsküp |
14 | Effects of Encapsulated and Unencapsulated Polyphosphates on Shelf Life and Quality Characteristics of Cooked Chicken Patties During Refrigerated Storage | KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, CLAUS JAMES R., KARACA ESRA, BİLECEN DAMLA | The 6 th International Congress on Food Technology | 20.03.2017 | Özet bildiri, Basılı, ATİNA |
15 | Determining the Effects of Encapsulated Polyphosphates on Quality Parameters and Oxidative Stability of Cooked Ground Beef During Storage | BİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL | The 6th International Congress on Food Technology | 19.03.2017 | Özet bildiri, , |
16 | Improving storage stability of cooked beef patties with encapsulated phosphate incorporation | KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,Claus James,Atılgan Esra,BİLECEN DAMLA | 2nd Congress on Food Structure Design | 28.10.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
17 | Inhibition of Lipid Oxidation by Using a Combination of Encapsulated and Unencapsulated Polyphosphates in Cooked Ground Meat During Storage | KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,Claus James,Atılgan Esra,BİLECEN DAMLA | AMSA 69th Reciprocal Meat Conference | 22.06.2016 | Özet bildiri, , |
18 | Impact of Added Encapsulated Phosphate Level on the Rate of Lipid Oxidation Inhibition During the Storage of Cooked Ground Meat | KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,Claus James,Atılgan Esra,BİLECEN DAMLA | 61st International Congress of Meat Science and Technolog | 28.08.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
19 | Yaban Mersini ve Şalgamlık Havuç Ekstraktlarının Doğal Antioksidan Olarak Kullanımının Hamburger Köftelerin Fiziko-Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkileri. | BİLECEN DAMLA,Uzuner Uğur,Mert Nurcan Mine,ŞİMŞEK AZİM,Atılgan Esra,KILIÇ BİROL | 8. Gıda Mühendisliği Kongresi | 09.11.2013 | Özet bildiri, , |