Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Gıda Zehirlenmeleri Konusunda Tüketici Farkındalığının ÖlçülmesiKüçükerdem Sena, BİLECEN ŞEN DAMLA, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN, Şentürk MerveInternational Young Researchers Student Congress30.11.2019Tam metin bildiri, Elektronik,
2Geleceğin Eti: Kültürlenmiş EtBİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROLIVth European Conference on Science, Art Culture (ECSAC)28.08.2019Tam metin bildiri, Basılı,
3Gıda Ürünlerinin Satın Alınmasında Tüketici Farkındalığının ÖlçülmesiKüçükerdem Sena,BİLECEN ŞEN DAMLA,Gündoğan Deniz,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENIV. European Conference on Science, Art and Culture (ECSAC)28.08.2019Tam metin bildiri, Basılı,
4Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antioksidan Aktivitelerinin BelirlenmesiDev Pakize,BİLECEN ŞEN DAMLA,Zehra Nur Ünal,Nacar Meryem,Kartal Nurseli,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENIV. European Conference on Science,Art and Culture (ECSAC)28.08.2019Tam metin bildiri, Basılı,
5Use of Edible Films and Coatings in Meat and Meat ProductsBİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROLIX International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym)10.10.2018Tam metin bildiri, ,
6Aloe Vera’nın Gıda Endüstrisinde KullanımıAlnakdali Dania,Özdana Müberra,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN DAMLA1st International Health Science and Life Congress29.05.2018Özet bildiri, Basılı,
7Aloe Vera Bitkisinin Sağlık Alanındaki UygulamalarıÖztürk Bahadır,Kaya Berkay,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN DAMLA1st International Health Science and Life Congress29.05.2018Özet bildiri, Basılı,
8Non-Thermal Applications Used in Meat Technology for Microbial DecontaminationBİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL,Demir Ebru,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN2. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi14.12.2017Özet bildiri, ,
9Farklı Baharat ve Türevlerinin Et ve Et Ürünlerinde Antimikrobiyal ve Antioksidan Olarak KullanımıBİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROL2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017)27.10.2017Özet bildiri, Basılı,
10Evaluation of Microalgae as Carotenoid Source in Food Technology.BİLECEN DAMLA,BİLGİN ŞENGÜLI. International Symposium on Limnology and Freshwater fisheries. (Limnofish 2017)25.10.2017Özet bildiri, Basılı,
11Effects of pomegranate peel and propolis extracts and their combinations on growth of Staphylococcus aureus in Turkish dry-fermented sausage (Sucuk)KISA ÇİLEM, KARAGÖZ EZGİ, CİCİ GÜLFİZAR, KÖKER ÖMER, KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, BİLECEN DAMLA, YALÇIN HALİL, SOYUÇOK ALİ, TENDERİS BURCU3rd International Agriculture Congress19.08.2017Özet bildiri, Elektronik, Üsküp
12Effects of Encapsulated and Unencapsulated Polyphosphates on Shelf Life and Quality Characteristics of Cooked Chicken Patties During Refrigerated StorageKILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, CLAUS JAMES R., KARACA ESRA, BİLECEN DAMLAThe 6 th International Congress on Food Technology20.03.2017Özet bildiri, Basılı, ATİNA
13Determining the Effects of Encapsulated Polyphosphates on Quality Parameters and Oxidative Stability of Cooked Ground Beef During StorageBİLECEN DAMLA,KILIÇ BİROLThe 6th International Congress on Food Technology19.03.2017Özet bildiri, ,
14Improving storage stability of cooked beef patties with encapsulated phosphate incorporationKILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,Claus James,Atılgan Esra,BİLECEN DAMLA2nd Congress on Food Structure Design28.10.2016Özet bildiri, Basılı,
15Inhibition of Lipid Oxidation by Using a Combination of Encapsulated and Unencapsulated Polyphosphates in Cooked Ground Meat During StorageKILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,Claus James,Atılgan Esra,BİLECEN DAMLAAMSA 69th Reciprocal Meat Conference22.06.2016Özet bildiri, ,
16Impact of Added Encapsulated Phosphate Level on the Rate of Lipid Oxidation Inhibition During the Storage of Cooked Ground MeatKILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,Claus James,Atılgan Esra,BİLECEN DAMLA61st International Congress of Meat Science and Technolog28.08.2015Özet bildiri, Basılı,
17Yaban Mersini ve Şalgamlık Havuç Ekstraktlarının Doğal Antioksidan Olarak Kullanımının Hamburger Köftelerin Fiziko-Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkileri.BİLECEN DAMLA,Uzuner Uğur,Mert Nurcan Mine,ŞİMŞEK AZİM,Atılgan Esra,KILIÇ BİROL8. Gıda Mühendisliği Kongresi09.11.2013Özet bildiri, ,