1 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
2 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
3 | BİYOKİMYADA KULLANILAN ÇÖZELTİLERİN HAZIRLANMASI | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
4 | BİYOKİMYA II | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
5 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
6 | KARACİĞER HASTALIKLARI VE FONKSİYON TESTLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
7 | BİYOKİMYA LABORATUVARINDAKİ CİHAZLAR VE ÇALIŞMA PRENSİPLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
8 | ANTİOKSİDAN ENZİMLER VE ÖLÇÜM METOTLARI | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
9 | BİYOKİMYADA KULLANILAN ÇÖZELTİLERİN HAZIRLANMASI | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
10 | pH KAVRAMI VE TAMPON SİSTEMLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
11 | MEDİKAL KİMYA | Lisans | 1 | 2019-2020 | |
12 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2019-2020 | |
13 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
14 | DENETİMLİ ÖĞRENME 3 | Lisans | 4 | 2019-2020 | |
15 | LİPİDLERİN YAPISI VE BİYOKİMYASI | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
16 | KLİNİK BİYOKİMYADA YAYGIN KULLANILAN KAN TESTLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2019-2020 | |
17 | BİYOKİMYA II | Lisans | 4 | 2018-2019 | |
18 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2018-2019 | |
19 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
20 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
21 | ÇÖZELTİLER | Lisans | 1 | 2018-2019 | |
22 | MEDİKAL KİMYA | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
23 | BİYOKİMYA LABORATUVARINDAKİ CİHAZLAR VE ÇALIŞMA PRENSİPLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2018-2019 | |
24 | BİYOKİMYADA KULLANILAN ÇÖZELTİLERİN HAZIRLANMASI | Yüksek Lisans | 4 | 2018-2019 | |
25 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2018-2019 | |
26 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
27 | İDRAR ANALİZLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2017-2018 | |
28 | KLİNİK BİYOKİMYADA YAYGIN KULLANILAN KAN TESTLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2017-2018 | |
29 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
30 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
31 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
32 | BİYOKİMYA II | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
33 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
34 | BİYOKİMYA II | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
35 | KLİNİK BİYOKİMYA | Lisans | 4 | 2017-2018 | |
36 | BİYOKİMYA LABORATUVARINDAKİ ANALİZ CİHAZLARININ KULLANIMI | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
37 | ANTİOKSİDAN ENZİMLER VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2017-2018 | |
38 | KLİNİK BİYOKİMYADA YAYGIN KULLANILAN KAN TESTLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2017-2018 | |
39 | İDRAR ANALİZLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2017-2018 | |
40 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2017-2018 | |
41 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
42 | BİYOKİMYA II | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
43 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
44 | KLİNİK BİYOKİMYA | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
45 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
46 | BİYOKİMYA LABORATUVARINDAKİ ANALİZ CİHAZLARININ KULLANIMI | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
47 | MEDİKAL KİMYA | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
48 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
49 | DANIŞMANLIK | Yüksek Lisans | 1 | 2016-2017 | |
50 | ANTİOKSİDAN ENZİMLER VE ÖLÇÜM METOTLARI | Yüksek Lisans | 4 | 2016-2017 | |
51 | BİYOKİMYADA KULLANILAN ÇÖZELTİLERİN HAZIRLANMASI | Yüksek Lisans | 4 | 2016-2017 | |
52 | AMİNO ASİT VE PROTEİNLERİN BİYOKİMYASI | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
53 | KARBONHİDRATLARIN YAPISI VE BİYOKİMYASI | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
54 | İDRAR ANALİZLERİ | Yüksek Lisans | 4 | 2016-2017 | |
55 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
56 | BİYOKİMYADA KULLANILAN ÇÖZELTİLERİN HAZIRLANMASI | Yüksek Lisans | 4 | 2015-2016 | |
57 | ANTİOKSİDAN ENZİMLER VE ÖLÇÜM METOTLARI | Yüksek Lisans | 4 | 2015-2016 | |
58 | KLİNİK BİYOKİMYA | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
59 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
60 | BİYOKİMYA II | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
61 | MEDİKAL KİMYA | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
62 | BİYOKİMYA I | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
63 | MEDİKAL KİMYA | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
64 | KLİNİK BİYOKİMYA | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
65 | BİYOKİMYA II | Lisans | 4 | 2014-2015 | |