1 | | Antimicrobial resistance and prevalence of Listeria species from raw milk and dairy products in Burdur, Turkey | EROL ZEKİ,POLAT ZÜBEYDE,SOYUÇOK ALİ,YALÇIN HALİL,TAŞÇI FULYA | Veterinary Medicine and Science | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
2 | info | In vitro antimicrobial activity of ginseng extract against Staphylococcus aureus, Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes and its inhibitory effects on these pathogens in cooked ground beef | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,YALÇIN HALİL | Meat Science | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
3 | info | The Physicochemical, Textural, Microbiological and Sensory Properties of Skimmed Buffalo Milk Yogurt with Tragacanth Gum During Storage | ÖZMERT ERGİN SEMA,GÜN İLHAN,KARA RECEP,SOYUÇOK ALİ,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | Food Technology and Biotechnology | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
4 | info | Helichrysum arenarium-mediated facile green synthesis, antibacterial, catalytic activity and hydrogen evolution of metallic (Ag, Cu) and bimetallic (Ag/Cu) nanoparticles | ŞAHİN MURADİYE, ARSLAN YASİN, SOYUÇOK ALİ | Materials Chemistry and Physics | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
5 | info | Determination of in vitro antimicrobial and antibiofilm activity of Hypericum crenulatum against some food pathogens and its phenolic content | SOYUÇOK ALİ, KART ASIM, YALÇIN HALİL, ZEYBEK ESRA, ÖZKAN OKTAY | ACTA ALIMENTARIA | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
6 | info | Virulence properties of nisin-resistant bacteria isolated from raw milk and cheese samples | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,YALÇIN HALİL,SOYUÇOK ALİ,SUDAĞIDAN MERT | Acta Alimentaria | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
7 | info | Optimization of Synthesis Reaction Parameters of AgNPs Derived from Laser trilobum Plant for Foodborne Pathogens | SOYUÇOK ALİ,TOSUN BEKİR,KABAK BURCU | Food and Bioprocess Technology | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
8 | info | Virulence properties of Listeria monocytogenes isolated from meat and meat contact surfaces in a slaughterhouse | TAŞÇI FULYA,SUDAĞIDAN MERT,AYDIN ALİ,YAVUZ ORHAN,SOYUÇOK ALİ | Polish Journal of Veterinary Sciences | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
9 | info | Assessment of In Vitro Antioxidant Capacity of Ginseng Extract and Its Effect on Inhibiting Lipid Oxidation and Physicochemical Properties of Cooked Ground Beef During Refrigerated Storage | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Food Technology and Biotechnology | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
10 | info | BACTERIAL MICROBIOTA AND CHEMICAL PROPERTIES OF TURKISH TARHANA | ERSOY ÖMEROĞLU ESRA, CAN ÖZGE, Temiz Şevval Nur, Al Rabia, Altunbas Osman, SOYUÇOK ALİ, YURT Mediha Nur, ÖZALP VELİ CENGİZ, SUDAĞIDAN MERT | Journal of microbiology, biotechnology and food sciences | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, ESCI |
11 | info | Bazı Esansiyel Yağların Metisiline Dirençli Staphylococcus aureus Üzerine Etkileri | SOYUÇOK ALİ | Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP) | 2022 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
12 | info | Effect of dietary fiber sources such as psyllium, oat and pea on the physicochemical and microbiological properties of ayran during storage | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ | Harran Tarim ve Gida Dergisi | 2022 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
13 | info | FERMANTASYON VE KURUTMA BOYUNCA TARHANA HAMURUNDA MEYDANA GELEN ORGANİK ASİT KİNETİĞİNİN BELİRLENMESİ | SOYUÇOK ALİ | Van Veterinary Journal | 2022 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
14 | info | Identification of bacterial communities of fermented cereal beverage Boza by metagenomic analysis | UÇAK Samet, YURT Mediha Nur, TAŞBAŞI Behiye Büşra, ACAR Elif Esma, ALTUNBAŞ Osman, SOYUÇOK Ali, AYDIN Ali, ÖZALP Veli Cengiz, SUDAĞIDAN Mert | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | 2022 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
15 | info | Suillus granulatus’tan elde edilen etanolik ekstraktın antioksidan ve antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi | SOYUÇOK Ali, DOĞANTÜRK Mahmut, YAVUZ Orhan, KÜÇÜKİĞCİ Cahit Burak, KIYAK Ali | Mehmet Akif Ersoy Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi | 2022 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
16 | info | Metagenomic and chemical analysis of Tarhana during traditional fermentation process | SOYUÇOK ALİ,YURT Mediha Nur,Altunbas Osman,ÖZALP VELİ CENGİZ,SUDAĞIDAN MERT | Food Bioscience | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
17 | info | Boza Mikrobiyotasının Fermentasyon Sürecindeki Değişimi | KAVRUK MURAT, YURT Mediha Nur, Taşbaşı Behiye Büşra, Acar Elif Esma, SOYUÇOK ALİ, Altunbas Osman, ÖZALP VELİ CENGİZ, SUDAĞIDAN MERT | Kocatepe Veterinary Journal | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
18 | info | Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2019 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abstracts, DOAJ, Google Scholar, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Atıf SOBIAD, Scientific Literature Database (Scilit), Index Copernicus, CrossRef, WorldCat |
19 | info | An Evaluation of Guelder-Rose (Viburnum Opulus) and Hawthorn (Crataegus Monogyna) Concentrates as Alternative Antioxidant Sources to BHT and Nitrite in Poultry Meat Model System | ÇEMTEKİN BURCU, KILINÇ EMİNE, KARABACAK LALEHAN, DAĞTEKİN TUĞÇE, TİRYAKİ TUĞÇE, SOYUÇOK ALİ, ŞİMŞEK AZİM, KILIÇ BİROL | Scientific Papers. Series D. Animal Science | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Emerging Sources Citation Index (ESCI) |
20 | info | Effects of Pomegranate Peel and Propolis Powders and Their Combinations on Physico-chemical and Microbiological Properties of Turkish Dry-fermented Sausage (Sucuk) with Various Nitrite Levels | KISA ÇİLEM, KARAGÖZ EZGİ, CİCİ GÜLFİZAR, KÖKER ÖMER, KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, BİLECEN DAMLA, SOYUÇOK ALİ | Scientific Papers: Series D, Animal Science | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Emerging Science Citation Index (ESCI) |
21 | info | Süt Kaynaklı Olmayan Probiyotik Gıdalar | SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
22 | info | Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi | Demir Ebru,Kaygusuz Evrim,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,Yüce Sedef,SOYUÇOK ALİ | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, Journal Index |
23 | info | Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi | SOYUÇOK ALİ,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |