1 | info | Boza Mikrobiyotasının Fermentasyon Sürecindeki Değişimi | KAVRUK MURAT, YURT Mediha Nur, Taşbaşı Behiye Büşra, Acar Elif Esma, SOYUÇOK ALİ, Altunbas Osman, ÖZALP VELİ CENGİZ, SUDAĞIDAN MERT | Kocatepe Veterinary Journal | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
2 | info | Metagenomic and chemical analysis of Tarhana during traditional fermentation process | SOYUÇOK ALİ,YURT Mediha Nur,Altunbas Osman,ÖZALP VELİ CENGİZ,SUDAĞIDAN MERT | Food Bioscience | 2021 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded |
3 | info | An Evaluation of Guelder-Rose (Viburnum Opulus) and Hawthorn (Crataegus Monogyna) Concentrates as Alternative Antioxidant Sources to BHT and Nitrite in Poultry Meat Model System. | Çemtekin Burcu,Kılınç Emine,Karabacak Lalehan,Dağtekin Tuğçe,Tiryaki Tuğçe,SOYUÇOK ALİ,ŞİMŞEK AZİM,KILIÇ BİROL | Scientific Papers. Series D. Animal Science | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Emerging Sources Citation Index |
4 | info | Et Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanımı | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2019 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abstracts, DOAJ, Google Scholar, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Atıf SOBIAD, Scientific Literature Database (Scilit), Index Copernicus, CrossRef, WorldCat |
5 | info | EFFECTS OF POMEGRANATE PEEL AND PROPOLIS POWDERS AND THEIR COMBINATIONS ON PHYSICO-CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF TURKISH DRY-FERMENTED SAUSAGE (SUCUK) WITH VARIOUS NITRITE LEVELS | Kısa Çilem,Karagöz Ezgi,Cici Gülfizar,Ömer Köker,KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,BİLECEN DAMLA,SOYUÇOK ALİ | Scientific Papers: Series D, Animal Science | 2018 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Emerging Science Citation Index |
6 | info | Süt Kaynaklı Olmayan Probiyotik Gıdalar | SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology | 2017 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Tr |
7 | info | Yoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin Belirlenmesi | Demir Ebru,Kaygusuz Evrim,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,Yüce Sedef,SOYUÇOK ALİ | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2017 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, Journal Index |
8 | info | Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi | SOYUÇOK ALİ,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |