Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoBoza Mikrobiyotasının Fermentasyon Sürecindeki DeğişimiKAVRUK MURAT, YURT Mediha Nur, Taşbaşı Behiye Büşra, Acar Elif Esma, SOYUÇOK ALİ, Altunbas Osman, ÖZALP VELİ CENGİZ, SUDAĞIDAN MERTKocatepe Veterinary Journal2021Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
2 infoMetagenomic and chemical analysis of Tarhana during traditional fermentation processSOYUÇOK ALİ,YURT Mediha Nur,Altunbas Osman,ÖZALP VELİ CENGİZ,SUDAĞIDAN MERTFood Bioscience2021Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI-Expanded
3 infoAn Evaluation of Guelder-Rose (Viburnum Opulus) and Hawthorn (Crataegus Monogyna) Concentrates as Alternative Antioxidant Sources to BHT and Nitrite in Poultry Meat Model System.Çemtekin Burcu,Kılınç Emine,Karabacak Lalehan,Dağtekin Tuğçe,Tiryaki Tuğçe,SOYUÇOK ALİ,ŞİMŞEK AZİM,KILIÇ BİROLScientific Papers. Series D. Animal Science2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Emerging Sources Citation Index
4 infoEt Ürünlerinde Enkapsülasyon Teknolojisinin KullanımıSOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2019Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abstracts, DOAJ, Google Scholar, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Atıf SOBIAD, Scientific Literature Database (Scilit), Index Copernicus, CrossRef, WorldCat
5 infoEFFECTS OF POMEGRANATE PEEL AND PROPOLIS POWDERS AND THEIR COMBINATIONS ON PHYSICO-CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF TURKISH DRY-FERMENTED SAUSAGE (SUCUK) WITH VARIOUS NITRITE LEVELSKısa Çilem,Karagöz Ezgi,Cici Gülfizar,Ömer Köker,KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,BİLECEN DAMLA,SOYUÇOK ALİScientific Papers: Series D, Animal Science2018Uluslararası, Hakemli, Basılı, Emerging Science Citation Index
6 infoSüt Kaynaklı Olmayan Probiyotik GıdalarSOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENTurkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology2017Uluslararası, Hakemli, Elektronik, Tr
7 infoYoğurt Örneklerinden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Üretimlerinin BelirlenmesiDemir Ebru,Kaygusuz Evrim,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,Yüce Sedef,SOYUÇOK ALİMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2017Ulusal, Hakemli, Elektronik, Journal Index
8 infoEkzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki ÖnemiSOYUÇOK ALİ,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENNevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi2016Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN