Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1IDENTIFICATION OF MICROBIAL PROFILES OF HOMEMADE YOGURT VIA NEXT-GENERATION SEQUENCINGSOYUÇOK ALİ5th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2022) 10-12 March 2022 / BURDUR-TURKEY29.03.2022Özet bildiri, Elektronik, Burdur
2Microbial Quality of Ayran Produced with Different Nutritional Fibers#YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİSECOND INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES28.02.2022Özet bildiri, Elektronik,
3An Evaluation of Guelder-Rose (Viburnum Opulus) and Hawthorn (Crataegus Monogyna) Concentrates as Alternative Antioxidant Sources to BHT and Nitrite in Poultry Meat Model System.ÇEMTEKİN BURCU, KILINÇ EMİNE, KARABACAK LALEHAN, DAĞTEKİN TUĞÇE, TİRYAKİ TUĞÇE, SOYUÇOK ALİ, ŞİMŞEK AZİM, KILIÇ BİROLThe International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucfiarest08.06.2019Özet bildiri, Basılı, BÜKREŞ
4The use of coagulase negative staphylococci with nitric oxide synthetase activity in the production of fermented meat products.SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENIVth European Conference on Science, Art Culture03.06.2019Özet bildiri, Elektronik,
5Süt ve Ürünlerinde Bor Miktarının Sağlık Açısından ÖnemiGÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, SOYUÇOK ALİ2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019)03.06.2019Özet bildiri, Elektronik, Burdur
6Su Kefiri Mikrobiyotası Ve Sağlık Üzerine EtkisiGÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ, ALBAYRAK ASLI2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019)03.06.2019Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur
7The potential use of lactic acid bacteria as antioxidant agent in meat productsSOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,KILIÇ BİROLIX International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym) , 20115.11.2018Tam metin bildiri, Elektronik,
8The Effects of Using Guelder-Rose (Viburnum Opulus) Concentrate at Different Levels on Physicochemical Properties of Cooked Ground Turkey Meat.ÇEMTEKİN BURCU, KILINÇ EMİNE, KARABACAK LALEHAN, DAĞTEKİN TUĞÇE, TİRYAKİ TUĞÇE, SOYUÇOK ALİ, ŞİMŞEK AZİM, KILIÇ BİROLIX International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2018”07.10.2018Özet bildiri, Elektronik, JAHORİNA
9Effects of Pomegranate Peel and Propolis Powders and Their Combinations on Physicochemical and Microbiological Properties of Turkish Dry Fermented Sausage (Sucuk) with Various Nitrite Levels.KISA ÇİLEM, KARAGÖZ EZGİ, CİCİ GÜLFİZAR, KÖKER ÖMER, KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, BİLECEN ŞEN DAMLA, SOYUÇOK ALİThe International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucfiarest09.06.2018Özet bildiri, Basılı, BÜKREŞ
10A1 Ve A2 Sütlerin İnsan Sağlığı Üzerine EtkileriGÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018)29.05.2018Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur
11Sağlıklı Ve Kaliteli Et Ürünlerinin Üretilmesinde Yeni YaklaşımlarSOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018)29.05.2018Özet bildiri, Elektronik,
12Kurutma Tekniklerinin Gıda Kalitesi Üzerine EtkisiDOĞANTÜRK Mahmut,SOYUÇOK ALİ1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018)29.05.2018Özet bildiri, Elektronik,
13Et Endüstrisinde Enkapsülasyon Teknolojisinin KullanılmasıSOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress27.10.2017Özet bildiri, Basılı,
14Effects of pomegranate peel and propolis extracts and their combinations on growth of Staphylococcus aureus in Turkish dry-fermented sausage (Sucuk).Kısa Çilem,Karagöz Ezgi,Cici Gülfizar,Köker Ömer,KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,BİLECEN DAMLA,YALÇIN HALİL,SOYUÇOK ALİ,Tenderis Burcu3rd International Agriculture Congress18.08.2017Özet bildiri, Basılı,
15Molecular identification of lactic acid bacteria isolated from Yoghurt samplesKaygusuz Evrim,Yüce Sedef,SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN6th International Congress on Food Technology19.03.2017Özet bildiri, Basılı,
16Determination of exopolysaccharide production properties of lactic acid bacteria isolated from yogurt samplesDemir Ebru,SOYUÇOK ALİ,Yüce Sedef,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN6th International Congress on Food Technology19.03.2017Özet bildiri, ,
17Investigation of eps Genes, Biofilm Formation and Analysis of Sugar Compositon in Exopolysaccharides Producing Lactic Acid BacteriaBAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,SOYUÇOK ALİ2nd Congress on Food Structure Design – FSD 201628.10.2016Özet bildiri, Basılı,
18Investigation of nisin resistance and virulence properties of nisin resistant pathogenic bacteria from raw milk and cheese samplesSOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,YALÇIN HALİL,SUDAĞIDAN MERT1ST Black Sea Association of Food Science and Technology Congress24.09.2016Özet bildiri, Basılı,
19Determination of Exopolysaccharide Production Properties of Probiotic Lactic Acid BacteriaBAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,SOYUÇOK ALİThe International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics – IPC201525.06.2015Özet bildiri, Basılı,
20Ekzopolisakkaritlerin gıda sanayisindeki önemiSOYUÇOK ALİ,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENİç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi30.04.2015Özet bildiri, Basılı,
21Süt kaynaklı olmayan probiyotik gıdalarSOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENİç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi30.04.2015Özet bildiri, Basılı,