1 | IDENTIFICATION OF MICROBIAL PROFILES OF HOMEMADE YOGURT VIA
NEXT-GENERATION SEQUENCING | SOYUÇOK ALİ | 5th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2022) 10-12 March 2022 / BURDUR-TURKEY | 29.03.2022 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
2 | Microbial Quality of Ayran Produced with Different Nutritional Fibers# | YALÇIN HALİL, GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ | SECOND INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOLOGICAL AND HEALTH SCIENCES | 28.02.2022 | Özet bildiri, Elektronik, |
3 | An Evaluation of Guelder-Rose (Viburnum Opulus) and Hawthorn (Crataegus Monogyna) Concentrates as Alternative Antioxidant Sources to BHT and Nitrite in Poultry Meat Model System. | ÇEMTEKİN BURCU, KILINÇ EMİNE, KARABACAK LALEHAN, DAĞTEKİN TUĞÇE, TİRYAKİ TUĞÇE, SOYUÇOK ALİ, ŞİMŞEK AZİM, KILIÇ BİROL | The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucfiarest | 08.06.2019 | Özet bildiri, Basılı, BÜKREŞ |
4 | The use of coagulase negative staphylococci with nitric oxide synthetase activity in the production of fermented meat products. | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | IVth European Conference on Science, Art Culture | 03.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, |
5 | Süt ve Ürünlerinde Bor Miktarının Sağlık Açısından Önemi | GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, SOYUÇOK ALİ | 2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019) | 03.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
6 | Su Kefiri Mikrobiyotası Ve Sağlık Üzerine Etkisi | GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ, ALBAYRAK ASLI | 2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019) | 03.06.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
7 | The potential use of lactic acid bacteria as antioxidant agent in meat products | SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,KILIÇ BİROL | IX International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym) , 201 | 15.11.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, |
8 | The Effects of Using Guelder-Rose (Viburnum Opulus) Concentrate at Different Levels on Physicochemical Properties of Cooked Ground Turkey Meat. | ÇEMTEKİN BURCU, KILINÇ EMİNE, KARABACAK LALEHAN, DAĞTEKİN TUĞÇE, TİRYAKİ TUĞÇE, SOYUÇOK ALİ, ŞİMŞEK AZİM, KILIÇ BİROL | IX International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2018” | 07.10.2018 | Özet bildiri, Elektronik, JAHORİNA |
9 | Effects of Pomegranate Peel and Propolis Powders and Their Combinations on Physicochemical and Microbiological Properties of Turkish Dry Fermented Sausage (Sucuk) with Various Nitrite Levels. | KISA ÇİLEM, KARAGÖZ EZGİ, CİCİ GÜLFİZAR, KÖKER ÖMER, KILIÇ BİROL, ŞİMŞEK AZİM, BİLECEN ŞEN DAMLA, SOYUÇOK ALİ | The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucfiarest | 09.06.2018 | Özet bildiri, Basılı, BÜKREŞ |
10 | A1 Ve A2 Sütlerin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri | GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ | 1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018) | 29.05.2018 | Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur |
11 | Sağlıklı Ve Kaliteli Et Ürünlerinin Üretilmesinde Yeni Yaklaşımlar | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018) | 29.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, |
12 | Kurutma Tekniklerinin Gıda Kalitesi Üzerine Etkisi | DOĞANTÜRK Mahmut,SOYUÇOK ALİ | 1st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2018) | 29.05.2018 | Özet bildiri, Elektronik, |
13 | Et Endüstrisinde Enkapsülasyon Teknolojisinin Kullanılması | SOYUÇOK ALİ,KILIÇ BİROL,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress | 27.10.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
14 | Effects of pomegranate peel and propolis extracts and their combinations on growth of Staphylococcus aureus in Turkish dry-fermented sausage (Sucuk). | Kısa Çilem,Karagöz Ezgi,Cici Gülfizar,Köker Ömer,KILIÇ BİROL,ŞİMŞEK AZİM,BİLECEN DAMLA,YALÇIN HALİL,SOYUÇOK ALİ,Tenderis Burcu | 3rd International Agriculture Congress | 18.08.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
15 | Molecular identification of lactic acid bacteria isolated from Yoghurt samples | Kaygusuz Evrim,Yüce Sedef,SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 6th International Congress on Food Technology | 19.03.2017 | Özet bildiri, Basılı, |
16 | Determination of exopolysaccharide production properties of lactic acid bacteria isolated from yogurt samples | Demir Ebru,SOYUÇOK ALİ,Yüce Sedef,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 6th International Congress on Food Technology | 19.03.2017 | Özet bildiri, , |
17 | Investigation of eps Genes, Biofilm Formation and Analysis of Sugar Compositon in Exopolysaccharides Producing Lactic Acid Bacteria | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,SOYUÇOK ALİ | 2nd Congress on Food Structure Design – FSD 2016 | 28.10.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
18 | Investigation of nisin resistance and virulence properties of nisin resistant pathogenic bacteria from raw milk and cheese samples | SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,YALÇIN HALİL,SUDAĞIDAN MERT | 1ST Black Sea Association of Food Science and Technology Congress | 24.09.2016 | Özet bildiri, Basılı, |
19 | Determination of Exopolysaccharide Production Properties of Probiotic Lactic Acid Bacteria | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,SOYUÇOK ALİ | The International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics – IPC2015 | 25.06.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
20 | Ekzopolisakkaritlerin gıda sanayisindeki önemi | SOYUÇOK ALİ,EKİZ TESLİME,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi | 30.04.2015 | Özet bildiri, Basılı, |
21 | Süt kaynaklı olmayan probiyotik gıdalar | SOYUÇOK ALİ,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi | 30.04.2015 | Özet bildiri, Basılı, |