1 | Mutfağın Aşkı Baharat | Aromatik Otlar ve Baharatların Saklanması ve Depolanması | ÖRNEK ANIL | Detay Yayıncılık | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları | Türk Aşçıların Tabaklarında Kullandıkları Moleküler Mutfak Tekniklerine Yönelik Bir Araştırma | ÖRNEK ANIL | Detay Yayıncılık | 2023 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
3 | Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I | BURDUR MUTFAK KÜLTÜRÜ | PULLUK ENGİN, ÖRNEK ANIL | Çizgi Kitabevi | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I
| KAHVE ve TÜRKİYE’DE KAHVE KÜLTÜRÜ | ÖRNEK ANIL | ÇİZGİ KİTABEVİ | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | Gastronomi Araştırmaları | Gastrodiplomasi ve Gastromilliyetçilik | ÖRNEK ANIL, PULLUK ENGİN | Çizgi Kitabevi | 2021 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
6 | Gastronomi Araştırmaları | Yiyecek İçecek Sektöründe Yenilebilir Çiçekler ve Mikrofilizler | ÖRNEK ANIL | Çizgi Kitabevi | 2021 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler) |