Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Mutfağın Aşkı BaharatAromatik Otlar ve Baharatların Saklanması ve DepolanmasıÖRNEK ANILDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik AraştırmalarıTürk Aşçıların Tabaklarında Kullandıkları Moleküler Mutfak Tekniklerine Yönelik Bir AraştırmaÖRNEK ANILDetay Yayıncılık2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
3Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar IBURDUR MUTFAK KÜLTÜRÜPULLUK ENGİN, ÖRNEK ANILÇizgi Kitabevi2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
4Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I KAHVE ve TÜRKİYE’DE KAHVE KÜLTÜRÜÖRNEK ANILÇİZGİ KİTABEVİ2022Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
5Gastronomi AraştırmalarıGastrodiplomasi ve GastromilliyetçilikÖRNEK ANIL, PULLUK ENGİNÇizgi Kitabevi2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
6Gastronomi AraştırmalarıYiyecek İçecek Sektöründe Yenilebilir Çiçekler ve MikrofilizlerÖRNEK ANILÇizgi Kitabevi2021Bilimsel Kitap, Ulusal, Elektronik, Bölüm(ler)