Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1Gıda Güvenliği ve HijyenÖnlisans22022-2023
2Gıda Saklama TeknikleriÖnlisans22022-2023
3Uluslararası Mutfak Uygulamaları IVÖnlisans42022-2023
4Protokol ve Görgü KurallarıÖnlisans22022-2023
5Gıda MevzuatıÖnlisans22022-2023
6Tatlı ve Pasta SanatıÖnlisans42022-2023
7Yiyecek İçecek YönetimiÖnlisans32022-2023
8Mutfak Hizmetleri YönetimiÖnlisans22022-2023
9Soğuk Mutfak UygulamalarıÖnlisans42022-2023
10Açık Büfe Kokteyl ve Ziyafet UygulamalarıÖnlisans42022-2023
11Mekân Tasarımı ve KonseptÖnlisans22022-2023
12Restoran YönetimiÖnlisans22022-2023
13Mutfak Organizasyonu ve YönetimiÖnlisans22022-2023
14Beslenme İlkeleriÖnlisans22022-2023
15Yiyecek İçecek ServisiÖnlisans42021-2022
16Uluslararası Mutfak Uygulamaları IVÖnlisans42021-2022
17Tatlı ve Pasta SanatıÖnlisans42021-2022
18Protokol ve Görgü KurallarıÖnlisans22021-2022
19Gıda MevzuatıÖnlisans22021-2022
20Mutfak YönetimiLisans32021-2022
21Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri IILisans162021-2022
22Mutfak Hizmetleri YönetimiÖnlisans22021-2022
23Restoran YönetimiÖnlisans22021-2022
24Açık Büfe Kokteyl ve Ziyafet UygulamalarıÖnlisans42021-2022
25Mekan Tasarımı ve KonseptÖnlisans22021-2022
26Mutfak Organizasyonu ve YönetimiÖnlisans22021-2022
27Soğuk Mutfak UygulamalarıÖnlisans42021-2022
28Beslenme İlkeleriÖnlisans22021-2022
29Ekmek ve Hamur ÜretimiLisans82021-2022
30Turizmde Tanıma ve Satış GeliştirmeLisans32020-2021
31Mutfak YönetimiLisans32020-2021
32Mutfak YönetimiLisans22020-2021
33Tatlı ve Pasta SanatıÖnlisans42020-2021
34Protokol ve Görgü KurallarıÖnlisans22020-2021
35Gıda MevzuatıÖnlisans22020-2021
36Yiyecek İçecek YönetimiÖnlisans32020-2021
37Baharat Ot ve Kahve KültürüÖnlisans22020-2021
38Soğuk Mutfak ve Mezecilik ILisans42020-2021
39Soğuk Mutfak UygulamalarıÖnlisans42020-2021
40Mutfak Hizmetleri YönetimiÖnlisans22020-2021
41Beslenme İlkeleriÖnlisans22020-2021