1 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
2 | Gıda Saklama Teknikleri | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
3 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları IV | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
4 | Protokol ve Görgü Kuralları | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
5 | Gıda Mevzuatı | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
6 | Tatlı ve Pasta Sanatı | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
7 | Yiyecek İçecek Yönetimi | Önlisans | 3 | 2022-2023 | |
8 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
9 | Soğuk Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
10 | Açık Büfe Kokteyl ve Ziyafet Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2022-2023 | |
11 | Mekân Tasarımı ve Konsept | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
12 | Restoran Yönetimi | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
13 | Mutfak Organizasyonu ve Yönetimi | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
14 | Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2 | 2022-2023 | |
15 | Yiyecek İçecek Servisi | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
16 | Uluslararası Mutfak Uygulamaları IV | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
17 | Tatlı ve Pasta Sanatı | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
18 | Protokol ve Görgü Kuralları | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
19 | Gıda Mevzuatı | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
20 | Mutfak Yönetimi | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
21 | Pişirme Hazırlığı ve Yöntemleri II | Lisans | 16 | 2021-2022 | |
22 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
23 | Restoran Yönetimi | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
24 | Açık Büfe Kokteyl ve Ziyafet Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
25 | Mekan Tasarımı ve Konsept | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
26 | Mutfak Organizasyonu ve Yönetimi | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
27 | Soğuk Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2021-2022 | |
28 | Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2 | 2021-2022 | |
29 | Ekmek ve Hamur Üretimi | Lisans | 8 | 2021-2022 | |
30 | Turizmde Tanıma ve Satış Geliştirme | Lisans | 3 | 2020-2021 | |
31 | Mutfak Yönetimi | Lisans | 3 | 2020-2021 | |
32 | Mutfak Yönetimi | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
33 | Tatlı ve Pasta Sanatı | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
34 | Protokol ve Görgü Kuralları | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
35 | Gıda Mevzuatı | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
36 | Yiyecek İçecek Yönetimi | Önlisans | 3 | 2020-2021 | |
37 | Baharat Ot ve Kahve Kültürü | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
38 | Soğuk Mutfak ve Mezecilik I | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
39 | Soğuk Mutfak Uygulamaları | Önlisans | 4 | 2020-2021 | |
40 | Mutfak Hizmetleri Yönetimi | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |
41 | Beslenme İlkeleri | Önlisans | 2 | 2020-2021 | |