Projeler

Proje Adı Proje Türü Durumu Bütçe Açıklama
1Elma İşletmelerinde Teknik Etkinlik ve Teknolojik Açık Bakımından Bölgesel FarklılıklarDiğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)Devam EdiyorAraştırmacı
2Melezleme ve mutasyon ıslahı ile yeni elma çeşitlerinin elde edilmesi (2.dlim) (TAGEM/BBAD/16/A08/P03/03)Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)Devam EdiyorAraştırmacı
3Elmalarda dallı fidan eldesinde kullanılan farklı yöntemlerin fidan kalitesi, fizyolojisi ve bahçe performansı üzerine etkileriDiğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)TamamlandıAraştırmacı
4Melezleme ıslahı ile elde edilmiş ve ateş yanıklığı hastalığına karşı dayanıklı armut genotiplerinden, meyve özellikleri bakımından üstün genotiplerin belirlenmesi.-Tübitak 1001TamamlandıAraştırmacı
5Amasya elmasında genetik haritalama ve bazı meyve kalite bileşenleri ile ilgili kantitatif özellik lokus analizleri-Tübitak 1001TamamlandıAraştırmacı
6Bazı bitki büyüme düzenleyicilerinin Golden Delicious elmasında çiçeklenme düzensizliği, verim ve vegetatif gelişime etkileri (SDÜ-BAP: 2782-D-11)Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiTamamlandıAraştırmacı
7Melezleme ve mutasyon ıslahı ile yeni elma çeşitlerinin elde edilmesi (1.dilim) (TAGEM- BBMB-10-02)Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)TamamlandıYürütücü
8Ateş yanıklığına dayanıklı armut çeşit ıslahı. (2.dilim)Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)TamamlandıAraştırmacı
9Sık dikim elma bahçelerinde zeminin örtülü bulunma zamanlarının verim ve kaliteye etkisi (TAGEM)Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)TamamlandıAraştırmacı
10Ateş yanıklığına dayanıklı armut çeşit ıslahı. (1.dilim) (TAGEM)Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)TamamlandıAraştırmacı