1 | Elma İşletmelerinde Teknik Etkinlik ve Teknolojik Açık Bakımından Bölgesel Farklılıklar | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
2 | Melezleme ve mutasyon ıslahı ile yeni elma çeşitlerinin elde edilmesi (2.dlim) (TAGEM/BBAD/16/A08/P03/03) | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Devam Ediyor | | Araştırmacı |
3 | Elmalarda dallı fidan eldesinde kullanılan farklı yöntemlerin fidan kalitesi, fizyolojisi ve bahçe performansı üzerine etkileri | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | | Araştırmacı |
4 | Melezleme ıslahı ile elde edilmiş ve ateş yanıklığı hastalığına karşı dayanıklı armut genotiplerinden, meyve özellikleri bakımından üstün genotiplerin belirlenmesi. | -Tübitak 1001 | Tamamlandı | | Araştırmacı |
5 | Amasya elmasında genetik haritalama ve bazı meyve kalite bileşenleri ile ilgili kantitatif özellik lokus analizleri | -Tübitak 1001 | Tamamlandı | | Araştırmacı |
6 | Bazı bitki büyüme düzenleyicilerinin Golden Delicious elmasında çiçeklenme düzensizliği, verim ve vegetatif gelişime etkileri (SDÜ-BAP: 2782-D-11) | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | | Araştırmacı |
7 | Melezleme ve mutasyon ıslahı ile yeni elma çeşitlerinin elde edilmesi (1.dilim) (TAGEM- BBMB-10-02) | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | | Yürütücü |
8 | Ateş yanıklığına dayanıklı armut çeşit ıslahı. (2.dilim) | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | | Araştırmacı |
9 | Sık dikim elma bahçelerinde zeminin örtülü bulunma zamanlarının verim ve kaliteye etkisi (TAGEM) | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | | Araştırmacı |
10 | Ateş yanıklığına dayanıklı armut çeşit ıslahı. (1.dilim) (TAGEM) | Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) | Tamamlandı | | Araştırmacı |