1 | Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma | Kalkınma Bakanlığı | Tamamlandı | 1.280.000 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
2 | Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Arttırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma- Burdur İli’nde Farklı Hayvan Türlerine Ait Etlerin Değerlendirilerek Geleneksel ve Yenilikçi Ürünlerle Sektöre Katkıda Bulunulması | Diğer (Ulusal) | Devam Ediyor | 4.531.584 TÜRK LİRASI | Araştırmacı |
3 | Lavanta Esansiyel Yağlarının Köftede Escherichia coli O157:H7 ile Köftenin Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Olan Etkisi | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi | Tamamlandı | 8.000 TÜRK LİRASI | Yürütücü |
4 | İşleme Tabi Tutulmuş Aynalı Sazan Filetolarının Raf Ömrü ile Organoleptik Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapılarının Araştırılması | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | | Araştırmacı |
5 | Hazar Gölü Yönetim Planı Alt Projesi I Aşama | TÜBİTAK PROJESİ | Tamamlandı | | Araştırmacı |