Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoUse of rose oil in probiotic fermented whey as a functional foodDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,RUGJİ JERİNAJournal of Food Science and Technology2020Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI
2 infoA Renewable Source as a Functional Food: Chia SeedDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,YEŞİLDEMİR ÖZGECurrent Nutrition Food Science2019Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, ESCI, Scopus, EMBASE
3 infoMercanköşk (Origanum Onites L.) Bitkisinin Bazı Gıda Patojenleri Üzerine Antibakteriyel Etkinliğinin SaptanmasıDİNÇOĞLU AHMET HULUSİMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi2019Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
4 infoGenetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Gıda GüvenliğiDİNÇOĞLU AHMET HULUSİTürkiye Klinikleri-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi2016Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
5DETERMINATION OF ESCHERICHIA COLI O157 H7 IN CHICKEN MEATS SOLD IN SANLIURFA REGIONDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFERManas Journal of Engineering2016Uluslararası, Hakemli, Basılı, Google Scholar, DOAJ
6Presence of Central Nervous System Tissues as Bovine Spongiform Encephalopathy Specified Risk Material in Turkish Raw Meat Ball Cig KofteDİNÇOĞLU AHMET HULUSİFood Science and Technology2016Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded
7 infoDetermination of Parasitic Contamination at Production Phase in Deep Redground Pepper Isot Produced in Sanliurfa TurkeyGÖKCEN AHMET,ARDIÇ MUSTAFA,ADANIR RAMAZAN,DURAN AYHAN,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİJournal of Animal and Veterinary Advances2014Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, Scopus, Agro asia, World agri database, Biosis preview, MedLit, ASCI-ACR, CAS, DOAJ, Journal Sitation Report
8 infoİzmit Bölgesinde Satışa Sunulan Peynirlerdeki Aflatoksin M1 Düzeylerinin ELISA Yöntemiyle TespitiDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFER,KÖK FİLİZe-Journal of New World Sciences Academy2012Uluslararası, Hakemli, Elektronik, EBSCO PUBLISHING
9 infoPeynir Altı Suyunun Beslenmemizdeki Önemi ve Kullanım OlanaklarıDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,ARDIÇ MUSTAFAHarran Üniv Vet Fak Derg2012Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN
10 infoŞanlıurfa ve Çevresindeki Kuyu Sularında Çinko ve Selenyum DüzeyleriTEMAMOĞULLARI FÜSUN,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİKafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi2010Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
11 infoSoğanın Farmakolojik ve Toksikolojik EtkileriDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,TEMAMOĞULLARI FÜSUNe-Journal of New World Sciences Academy.2010Uluslararası, Hakemli, Elektronik, EBSCO PUBLISHING
12 infoShelf Life Sensory Attributes and Microbiological and Chemical Characteristics of Processed Mirror Carp Cyprinus carpio L FilletsPATIR BAHRİ,GÜREL İNANLI AYŞE,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,İLHAK OSMAN İRFANJ of Animal and Veterinary Advances2009Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
13 infoSorbik Asit tuzlarının Süt ve Süt Ürünlerinde KullanımıDİNÇOĞLU AHMET HULUSİDoğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Derg2005Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim
14 infoKeban Baraj Gölü Tatlı Su İstakozlarının Astacus leptodactylus ESCH 1823 Mikrobiyolojik Kalitesi ve Mikrobiyel Florası Üzerine AraştırmalarPATIR BAHRİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÜREL İNANLI AYŞEEge Üniv Su Ürünleri Derg2002Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
15 infoFermented Cyprinus carpio L SausageARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFERTr. J. of Veterinary and Animal Sciences2001Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
16 infoGeleneksel Yöntemle Üretilen Tulum Peynirinin Olgunlaşması Sırasında Meydana Gelen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler Üzerine AraştırmalarPATIR BAHRİ,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİF.Ü. Sağlık Bil Derg2001Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
17 infoPotasyum Sorbat Uygulanmış Tuz Kürü Aynalı Sazan Cyprinus carpio L Filetolarının Üretimi ve Muhafazası Sırasında Meydana Gelen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler Üzerine AraştırmalarPATIR BAHRİ,GÜREL İNANLI AYŞE,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİVeteriner Bilimleri Derg2001Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
18 infoFarklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Dondurulmuş Kerevitlerin Astacus leptodactylus ESCH 1823 Mikrobiyolojik ve Kimyasal KalitesiPATIR BAHRİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÜREL İNANLI AYŞEVeteriner Bilimleri Derg2001Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
19 infoElazığ da Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirler ile Tulum Peynirlerinde Br Spp nin Varlığı Üzerine AraştırmalarPATIR BAHRİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİF.Ü. Sağlık Bil Derg2001Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
20 infoGümüş Balığından Fermente Sucuk Üretimi Üzerine Deneysel ÇalışmalarARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFERKafkas Üniv Vet Fak Derg2001Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
21 infoElazığ da Tüketime Sunulan Tulum Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi ile Laktik Asit Bakterileri Üzerine AraştırmalarPATIR BAHRİ,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,KÖK FİLİZF.Ü. Sağlık Bil. Derg2000Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak
22Gıda Kaynaklı KarsinojenlerGÖNÜLALAN ZAFER,ARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİErciyes Üniv Sağlık Bil Derg1999Ulusal, Hakemli, Basılı, Ulakbim-Tübitak
23 infoTavuk Karkas Kısımları ve Karkas Yıkama Sularında Listeria Türlerinin İncelenmesiARSLAN ALİ,GÖNÜLALAN ZAFER,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,KÖK FİLİZTr. J. of Veterinary and Animal Sciences1999Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
24 infoPastırmada L monocytogens 4B SLCC Suşunun Canlı Kalma Süresinin İncelenmesiARSLAN ALİ,GÖNÜLALAN ZAFER,KÖK FİLİZ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,SERVİ KADİR,KARA HAKİ,DOĞAN İSMETTr. J. of Veterinary and Animal Sciences1999Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded
25 infoSu Ürünleri ile İnsanlara Geçen HastalıklarARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÜVEN ABAMÜSLÜMKafkas Üniv Vet Fak Derg1995Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak