1 | info | Use of rose oil in probiotic fermented whey as a functional food | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,RUGJİ JERİNA | Journal of Food Science and Technology | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, SCI |
2 | info | A Renewable Source as a Functional Food: Chia Seed | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,YEŞİLDEMİR ÖZGE | Current Nutrition Food Science | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, ESCI, Scopus, EMBASE |
3 | info | Mercanköşk (Origanum Onites L.) Bitkisinin Bazı Gıda Patojenleri Üzerine Antibakteriyel Etkinliğinin Saptanması | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi | 2019 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
4 | info | Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Gıda Güvenliği | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Türkiye Klinikleri-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Dergisi | 2016 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
5 | | DETERMINATION OF ESCHERICHIA COLI O157 H7 IN CHICKEN MEATS SOLD IN SANLIURFA REGION | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFER | Manas Journal of Engineering | 2016 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, Google Scholar, DOAJ |
6 | | Presence of Central Nervous System Tissues as Bovine Spongiform Encephalopathy Specified Risk Material in Turkish Raw Meat Ball Cig Kofte | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Food Science and Technology | 2016 | Uluslararası, Hakemli, Basılı, SCI-Expanded |
7 | info | Determination of Parasitic Contamination at Production Phase in Deep Redground Pepper Isot Produced in Sanliurfa Turkey | GÖKCEN AHMET,ARDIÇ MUSTAFA,ADANIR RAMAZAN,DURAN AYHAN,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Journal of Animal and Veterinary Advances | 2014 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, Scopus, Agro asia, World agri database, Biosis preview, MedLit, ASCI-ACR, CAS, DOAJ, Journal Sitation Report |
8 | info | İzmit Bölgesinde Satışa Sunulan Peynirlerdeki Aflatoksin M1 Düzeylerinin ELISA Yöntemiyle Tespiti | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFER,KÖK FİLİZ | e-Journal of New World Sciences Academy | 2012 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, EBSCO PUBLISHING |
9 | info | Peynir Altı Suyunun Beslenmemizdeki Önemi ve Kullanım Olanakları | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,ARDIÇ MUSTAFA | Harran Üniv Vet Fak Derg | 2012 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
10 | info | Şanlıurfa ve Çevresindeki Kuyu Sularında Çinko ve Selenyum Düzeyleri | TEMAMOĞULLARI FÜSUN,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi | 2010 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
11 | info | Soğanın Farmakolojik ve Toksikolojik Etkileri | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,TEMAMOĞULLARI FÜSUN | e-Journal of New World Sciences Academy. | 2010 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, EBSCO PUBLISHING |
12 | info | Shelf Life Sensory Attributes and Microbiological and Chemical Characteristics of Processed Mirror Carp Cyprinus carpio L Fillets | PATIR BAHRİ,GÜREL İNANLI AYŞE,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,İLHAK OSMAN İRFAN | J of Animal and Veterinary Advances | 2009 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
13 | info | Sorbik Asit tuzlarının Süt ve Süt Ürünlerinde Kullanımı | DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Derg | 2005 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim |
14 | info | Keban Baraj Gölü Tatlı Su İstakozlarının Astacus leptodactylus ESCH 1823 Mikrobiyolojik Kalitesi ve Mikrobiyel Florası Üzerine Araştırmalar | PATIR BAHRİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÜREL İNANLI AYŞE | Ege Üniv Su Ürünleri Derg | 2002 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
15 | info | Fermented Cyprinus carpio L Sausage | ARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFER | Tr. J. of Veterinary and Animal Sciences | 2001 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
16 | info | Geleneksel Yöntemle Üretilen Tulum Peynirinin Olgunlaşması Sırasında Meydana Gelen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler Üzerine Araştırmalar | PATIR BAHRİ,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | F.Ü. Sağlık Bil Derg | 2001 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
17 | info | Potasyum Sorbat Uygulanmış Tuz Kürü Aynalı Sazan Cyprinus carpio L Filetolarının Üretimi ve Muhafazası Sırasında Meydana Gelen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler Üzerine Araştırmalar | PATIR BAHRİ,GÜREL İNANLI AYŞE,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Veteriner Bilimleri Derg | 2001 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
18 | info | Farklı Sıcaklıklarda Muhafaza Edilen Dondurulmuş Kerevitlerin Astacus leptodactylus ESCH 1823 Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi | PATIR BAHRİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÜREL İNANLI AYŞE | Veteriner Bilimleri Derg | 2001 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
19 | info | Elazığ da Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirler ile Tulum Peynirlerinde Br Spp nin Varlığı Üzerine Araştırmalar | PATIR BAHRİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | F.Ü. Sağlık Bil Derg | 2001 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
20 | info | Gümüş Balığından Fermente Sucuk Üretimi Üzerine Deneysel Çalışmalar | ARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÖNÜLALAN ZAFER | Kafkas Üniv Vet Fak Derg | 2001 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
21 | info | Elazığ da Tüketime Sunulan Tulum Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi ile Laktik Asit Bakterileri Üzerine Araştırmalar | PATIR BAHRİ,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,KÖK FİLİZ | F.Ü. Sağlık Bil. Derg | 2000 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |
22 | | Gıda Kaynaklı Karsinojenler | GÖNÜLALAN ZAFER,ARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ | Erciyes Üniv Sağlık Bil Derg | 1999 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Ulakbim-Tübitak |
23 | info | Tavuk Karkas Kısımları ve Karkas Yıkama Sularında Listeria Türlerinin İncelenmesi | ARSLAN ALİ,GÖNÜLALAN ZAFER,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,KÖK FİLİZ | Tr. J. of Veterinary and Animal Sciences | 1999 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
24 | info | Pastırmada L monocytogens 4B SLCC Suşunun Canlı Kalma Süresinin İncelenmesi | ARSLAN ALİ,GÖNÜLALAN ZAFER,KÖK FİLİZ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,SERVİ KADİR,KARA HAKİ,DOĞAN İSMET | Tr. J. of Veterinary and Animal Sciences | 1999 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, SCI-Expanded |
25 | info | Su Ürünleri ile İnsanlara Geçen Hastalıklar | ARSLAN ALİ,DİNÇOĞLU AHMET HULUSİ,GÜVEN ABAMÜSLÜM | Kafkas Üniv Vet Fak Derg | 1995 | Ulusal, Hakemli, Basılı+Elektronik, Ulakbim-Tübitak |