Kitaplar

Kitap Adı Bölüm Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1Sağlık Bilimleri Açısından LavantaLAVANTA VE ÖZLERİNİN GIDALARDA KULLANIMIDİNÇOĞLU AHMET HULUSİ, ÇALIŞKAN ZÜHALAntalya Nobel Kitabevi2023Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
2In Vitro Functionality of Probiotics in FoodsProbiotics Starter Cultures in Food ProductsKEYVAN ERHAN, RUGJİ JERİNA, DİNÇOĞLU AHMET HULUSİNova Science Publishers2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler)
3Yaşlılık, Yardım ve BakımYaşlılık, Sağlık ve Mikrobiyota İlişkisiDİNÇOĞLU AHMET HULUSİNobel Akademik Yayıncılık2021Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler)
4Hastalıklar BilgisiEnfeksiyon HastalıklarıDİNÇOĞLU AHMET HULUSİDünya Tıp Kitabevi2015Ders Kitabı, Ulusal, Basılı, Bölüm(ler)