1 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Doktora | 8 | 2022-2023 | |
2 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2022-2023 | |
3 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |
4 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |
5 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2022-2023 | |
6 | MİKROBİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2022-2023 | |
7 | MİKROBİYOTA VE BESLENME | Lisans | 2 | 2022-2023 | |
8 | İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
9 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
10 | BESLENME ANTROPOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
11 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
12 | SEMİNER II | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
13 | MEZUNİYET ÇALIŞMALARI II | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
14 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Doktora | 8 | 2021-2022 | |
15 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2021-2022 | |
16 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
17 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
18 | FONKSİYONEL GIDALAR | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
19 | İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
20 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
21 | ANNE ÇOCUK BESLENMESİ | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
22 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
23 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
24 | MİKROBİYOTA VE BESLENME | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
25 | SEMİNER I | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
26 | MEZUNİYET ÇALIŞMALARI I | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
27 | MİKROBİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
28 | BESİN MİKROBİYOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
29 | BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
30 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
31 | GIDA AMBALAJLARI | Doktora | 3 | 2020-2021 | |
32 | MİKROBİYOTA VE BESLENME | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
33 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
34 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
35 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
36 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Doktora | 8 | 2020-2021 | |
37 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2020-2021 | |
38 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
39 | SÜT BİLİMİ | Doktora | 4 | 2020-2021 | |
40 | TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2020-2021 | |
41 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
42 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
43 | İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
44 | FONKSİYONEL GIDALAR | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
45 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
46 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Doktora | 8 | 2019-2020 | |
47 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
48 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
49 | BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARI | Yüksek Lisans | 2 | 2019-2020 | |
50 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
51 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
52 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi) | Doktora | 8 | 2018-2019 | |
53 | GIDA AMBALAJLARI | Doktora | 3 | 2018-2019 | |
54 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
55 | BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARI | Yüksek Lisans | 2 | 2018-2019 | |
56 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
57 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
58 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
59 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
60 | SÜT BİLİMİ | Doktora | 4 | 2018-2019 | |
61 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
62 | ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLK YARDIM | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
63 | BESLENME İLKELERİ I | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
64 | ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM | Lisans | 3 | 2017-2018 | |
65 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi) | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
66 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
67 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Bahar dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
68 | FONKSİYONEL GIDALAR (Bahar dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
69 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
70 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
71 | ZOONOZLAR | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
72 | BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARI | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
73 | FONKSİYONEL GIDALAR (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
74 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
75 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
76 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
77 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
78 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
79 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
80 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
81 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
82 | ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM | Lisans | 6 | 2016-2017 | |
83 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
84 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
85 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
86 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
87 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
88 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
89 | ANNE-ÇOCUK BESLENMESİ | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
90 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
91 | GIDA KONTAMİNANTLARI | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
92 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
93 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
94 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
95 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
96 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
97 | ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM | Lisans | 6 | 2015-2016 | |
98 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
99 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
100 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
101 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 3 | 2014-2015 | |
102 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2014-2015 | |
103 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
104 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
105 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
106 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
107 | ANNE-ÇOCUK BESLENMESİ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
108 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2014-2015 | |
109 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
110 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 4 | 2013-2014 | |
111 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
112 | KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
113 | SÜT BİLİMİ | Yüksek Lisans | 2 | 2012-2013 | |
114 | GIDA ENFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
115 | SOSİS-SALAM TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2012-2013 | |
116 | MEZBAHALARDA SANİTASYON | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
117 | KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
118 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2012-2013 | |
119 | TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2011-2012 | |
120 | ZOONOZLAR | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
121 | SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
122 | GIDA KİMYASI | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
123 | GIDA SANİTASYONU | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
124 | KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2011-2012 | |
125 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2011-2012 | |
126 | TEMEL BESLENME | Lisans | 2 | 2011-2012 | |
127 | GIDA SANAYİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER | Yüksek Lisans | 4 | 2011-2012 | |
128 | GIDA HİJYENİ | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
129 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2011-2012 | |
130 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2010-2011 | |
131 | SU ÜRÜNLERİ HİJYENİ VE MUAYENE METOTLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
132 | GIDA MEVZUATI | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
133 | MEZBAHALARDA SANİTASYON | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
134 | SÜT BİLİMİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
135 | KANATLI ETİ HİJYENİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
136 | GIDA HİJYENİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
137 | ZOONOZLAR | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
138 | KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
139 | SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
140 | GIDA KİMYASI | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
141 | TERAYAĞI TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
142 | GIDA SANİTASYONU | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
143 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2010-2011 | |
144 | KLİNİK | Lisans | 8 | 2009-2010 | |
145 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2009-2010 | |
146 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2009-2010 | |
147 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2008-2009 | |
148 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2008-2009 | |
149 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2008-2009 | |
150 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2007-2008 | |
151 | ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2007-2008 | |
152 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2007-2008 | |
153 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2007-2008 | |
154 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2006-2007 | |
155 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2006-2007 | |
156 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2006-2007 | |
157 | KLİNİK | Lisans | 8 | 2006-2007 | |
158 | ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2006-2007 | |