| 1 | MİKROBİYOTA VE BESLENME | Lisans | 2 | 2022-2023 | |
| 2 | MİKROBİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2022-2023 | |
| 3 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2022-2023 | |
| 4 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |
| 5 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2022-2023 | |
| 6 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2022-2023 | |
| 7 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Doktora | 8 | 2022-2023 | |
| 8 | MİKROBİYOTA VE BESLENME | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 9 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ I | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 10 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 11 | ANNE ÇOCUK BESLENMESİ | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 12 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 13 | İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
| 14 | FONKSİYONEL GIDALAR | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
| 15 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
| 16 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 17 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2021-2022 | |
| 18 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Doktora | 8 | 2021-2022 | |
| 19 | MEZUNİYET ÇALIŞMALARI II | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 20 | SEMİNER II | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 21 | TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II | Lisans | 3 | 2021-2022 | |
| 22 | BESLENME ANTROPOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 23 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 24 | İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2021-2022 | |
| 25 | SEMİNER I | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 26 | MEZUNİYET ÇALIŞMALARI I | Lisans | 2 | 2021-2022 | |
| 27 | MİKROBİYOLOJİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
| 28 | BESİN MİKROBİYOLOJİSİ | Lisans | 4 | 2020-2021 | |
| 29 | BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİ | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
| 30 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 31 | GIDA AMBALAJLARI | Doktora | 3 | 2020-2021 | |
| 32 | MİKROBİYOTA VE BESLENME | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
| 33 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
| 34 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 35 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
| 36 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Doktora | 8 | 2020-2021 | |
| 37 | UZMANLIK ALAN DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2020-2021 | |
| 38 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2020-2021 | |
| 39 | SÜT BİLİMİ | Doktora | 4 | 2020-2021 | |
| 40 | TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2020-2021 | |
| 41 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2020-2021 | |
| 42 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2019-2020 | |
| 43 | İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİ | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
| 44 | FONKSİYONEL GIDALAR | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
| 45 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Doktora | 3 | 2019-2020 | |
| 46 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Doktora | 8 | 2019-2020 | |
| 47 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2019-2020 | |
| 48 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 49 | BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARI | Yüksek Lisans | 2 | 2019-2020 | |
| 50 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2019-2020 | |
| 51 | DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
| 52 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi) | Doktora | 8 | 2018-2019 | |
| 53 | SÜT BİLİMİ | Doktora | 4 | 2018-2019 | |
| 54 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 55 | ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLK YARDIM | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
| 56 | BESLENME İLKELERİ I | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
| 57 | GIDA AMBALAJLARI | Doktora | 3 | 2018-2019 | |
| 58 | SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 59 | BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARI | Yüksek Lisans | 2 | 2018-2019 | |
| 60 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 61 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 2 | 2018-2019 | |
| 62 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 8 | 2018-2019 | |
| 63 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2018-2019 | |
| 64 | ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM | Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 65 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi) | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
| 66 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 67 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Bahar dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 68 | FONKSİYONEL GIDALAR (Bahar dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 69 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
| 70 | UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 8 | 2017-2018 | |
| 71 | ZOONOZLAR | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 72 | BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARI | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 73 | FONKSİYONEL GIDALAR (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 74 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Güz dönemi) | Yüksek Lisans | 3 | 2017-2018 | |
| 75 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2017-2018 | |
| 76 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
| 77 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
| 78 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
| 79 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
| 80 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
| 81 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 4 | 2016-2017 | |
| 82 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2016-2017 | |
| 83 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
| 84 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2016-2017 | |
| 85 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
| 86 | ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM | Lisans | 6 | 2016-2017 | |
| 87 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2016-2017 | |
| 88 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
| 89 | ANNE-ÇOCUK BESLENMESİ | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
| 90 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
| 91 | GIDA KONTAMİNANTLARI | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 92 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 93 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 94 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ | Lisans | 2 | 2015-2016 | |
| 95 | AFETLERDE BESLENME | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
| 96 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 4 | 2015-2016 | |
| 97 | ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM | Lisans | 6 | 2015-2016 | |
| 98 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2015-2016 | |
| 99 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2015-2016 | |
| 100 | HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİ | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
| 101 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 3 | 2014-2015 | |
| 102 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2014-2015 | |
| 103 | FONKSİYONEL GIDALAR | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
| 104 | GIDA TOKSİKOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
| 105 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
| 106 | FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIK | Lisans | 2 | 2014-2015 | |
| 107 | ANNE-ÇOCUK BESLENMESİ | Lisans | 4 | 2014-2015 | |
| 108 | UZMANLIK ALANI DERSİ | Yüksek Lisans | 8 | 2014-2015 | |
| 109 | GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 3 | 2014-2015 | |
| 110 | BESLENME VE DİYET | Lisans | 4 | 2013-2014 | |
| 111 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2012-2013 | |
| 112 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2012-2013 | |
| 113 | KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
| 114 | SÜT BİLİMİ | Yüksek Lisans | 2 | 2012-2013 | |
| 115 | GIDA ENFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİ | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
| 116 | SOSİS-SALAM TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 3 | 2012-2013 | |
| 117 | MEZBAHALARDA SANİTASYON | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
| 118 | KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2012-2013 | |
| 119 | TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2011-2012 | |
| 120 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 121 | ZOONOZLAR | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 122 | SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 123 | GIDA KİMYASI | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 124 | GIDA SANİTASYONU | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 125 | KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2011-2012 | |
| 126 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2011-2012 | |
| 127 | TEMEL BESLENME | Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 128 | GIDA SANAYİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLER | Yüksek Lisans | 4 | 2011-2012 | |
| 129 | GIDA HİJYENİ | Yüksek Lisans | 2 | 2011-2012 | |
| 130 | SU ÜRÜNLERİ HİJYENİ VE MUAYENE METOTLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
| 131 | GIDA MEVZUATI | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 132 | MEZBAHALARDA SANİTASYON | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
| 133 | KANATLI ETİ HİJYENİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 134 | GIDA HİJYENİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 135 | ZOONOZLAR | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 136 | KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARI | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
| 137 | SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 138 | GIDA KİMYASI | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 139 | TERAYAĞI TEKNOLOJİSİ | Yüksek Lisans | 1 | 2010-2011 | |
| 140 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 141 | GIDA SANİTASYONU | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 142 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2010-2011 | |
| 143 | SÜT BİLİMİ | Yüksek Lisans | 2 | 2010-2011 | |
| 144 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2009-2010 | |
| 145 | KLİNİK | Lisans | 8 | 2009-2010 | |
| 146 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2009-2010 | |
| 147 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2008-2009 | |
| 148 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2008-2009 | |
| 149 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2008-2009 | |
| 150 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2007-2008 | |
| 151 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2007-2008 | |
| 152 | ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2007-2008 | |
| 153 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2007-2008 | |
| 154 | GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 3 | 2006-2007 | |
| 155 | SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2006-2007 | |
| 156 | BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN) | Lisans | 8 | 2006-2007 | |
| 157 | KLİNİK | Lisans | 8 | 2006-2007 | |
| 158 | ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | Lisans | 2 | 2006-2007 | |