Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1MİKROBİYOTA VE BESLENMELisans22022-2023
2MİKROBİYOLOJİLisans42022-2023
3FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22022-2023
4SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32022-2023
5FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32022-2023
6UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82022-2023
7UZMANLIK ALAN DERSİDoktora82022-2023
8SEMİNER IILisans22021-2022
9TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ IILisans32021-2022
10BESLENME ANTROPOLOJİSİLisans22021-2022
11DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22021-2022
12İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİDoktora32021-2022
13MEZUNİYET ÇALIŞMALARI IILisans22021-2022
14UZMANLIK ALAN DERSİDoktora82021-2022
15TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ ILisans32021-2022
16MİKROBİYOTA VE BESLENMELisans22021-2022
17SEMİNER ILisans22021-2022
18MEZUNİYET ÇALIŞMALARI ILisans22021-2022
19FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22021-2022
20ANNE ÇOCUK BESLENMESİLisans22021-2022
21GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32021-2022
22İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİDoktora32021-2022
23FONKSİYONEL GIDALARDoktora32021-2022
24GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİDoktora32021-2022
25SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32021-2022
26UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82021-2022
27TEREYAĞI TEKNOLOJİSİDoktora32020-2021
28FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22020-2021
29MİKROBİYOLOJİLisans42020-2021
30BESİN MİKROBİYOLOJİSİLisans42020-2021
31BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİLisans22020-2021
32FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32020-2021
33GIDA AMBALAJLARIDoktora32020-2021
34MİKROBİYOTA VE BESLENMELisans22020-2021
35DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22020-2021
36GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32020-2021
37UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82020-2021
38UZMANLIK ALAN DERSİDoktora82020-2021
39AFETLERDE BESLENMELisans22020-2021
40SÜT BİLİMİDoktora42020-2021
41SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32020-2021
42FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22019-2020
43İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİDoktora32019-2020
44FONKSİYONEL GIDALARDoktora32019-2020
45GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİDoktora32019-2020
46UZMANLIK ALANI DERSİDoktora82019-2020
47UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82019-2020
48SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32019-2020
49BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans22019-2020
50FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32019-2020
51DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22018-2019
52UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi)Doktora82018-2019
53SÜT BİLİMİDoktora42018-2019
54SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
55ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLK YARDIMLisans22018-2019
56BESLENME İLKELERİ ILisans22018-2019
57GIDA AMBALAJLARIDoktora32018-2019
58SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
59BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans22018-2019
60FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32018-2019
61AFETLERDE BESLENMELisans22018-2019
62UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans82018-2019
63GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
64UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans82017-2018
65ZOONOZLARYüksek Lisans32017-2018
66BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans32017-2018
67FONKSİYONEL GIDALAR (Güz dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
68GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
69FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22017-2018
70ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans32017-2018
71UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi)Yüksek Lisans82017-2018
72GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32017-2018
73GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Bahar dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
74FONKSİYONEL GIDALAR (Bahar dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
75AFETLERDE BESLENMELisans22017-2018
76FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32016-2017
77GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32016-2017
78FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22016-2017
79AFETLERDE BESLENMELisans42016-2017
80BESLENME VE DİYETLisans42016-2017
81ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans62016-2017
82UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82016-2017
83FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32016-2017
84GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32016-2017
85HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22016-2017
86UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82016-2017
87FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22016-2017
88GIDA KONTAMİNANTLARIYüksek Lisans32015-2016
89FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22015-2016
90ANNE-ÇOCUK BESLENMESİLisans42015-2016
91UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82015-2016
92FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32015-2016
93GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32015-2016
94HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22015-2016
95AFETLERDE BESLENMELisans42015-2016
96BESLENME VE DİYETLisans42015-2016
97ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans62015-2016
98UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82015-2016
99FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32015-2016
100UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82014-2015
101GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32014-2015
102HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22014-2015
103BESLENME VE DİYETLisans32014-2015
104UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82014-2015
105FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32014-2015
106GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32014-2015
107GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32014-2015
108FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22014-2015
109ANNE-ÇOCUK BESLENMESİLisans42014-2015
110BESLENME VE DİYETLisans42013-2014
111KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12012-2013
112SÜT BİLİMİYüksek Lisans22012-2013
113GIDA ENFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans12012-2013
114SOSİS-SALAM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32012-2013
115MEZBAHALARDA SANİTASYONYüksek Lisans12012-2013
116BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82012-2013
117KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12012-2013
118SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
119TEREYAĞI TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12011-2012
120ZOONOZLARYüksek Lisans22011-2012
121SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans22011-2012
122GIDA KİMYASIYüksek Lisans22011-2012
123GIDA SANİTASYONUYüksek Lisans22011-2012
124KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12011-2012
125SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22011-2012
126BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82011-2012
127TEMEL BESLENMELisans22011-2012
128GIDA SANAYİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLERYüksek Lisans42011-2012
129GIDA HİJYENİYüksek Lisans22011-2012
130KANATLI ETİ HİJYENİYüksek Lisans22010-2011
131SU ÜRÜNLERİ HİJYENİ VE MUAYENE METOTLARIYüksek Lisans12010-2011
132GIDA MEVZUATIYüksek Lisans22010-2011
133MEZBAHALARDA SANİTASYONYüksek Lisans12010-2011
134SÜT BİLİMİYüksek Lisans22010-2011
135GIDA HİJYENİYüksek Lisans22010-2011
136ZOONOZLARYüksek Lisans22010-2011
137KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12010-2011
138SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans22010-2011
139GIDA KİMYASIYüksek Lisans22010-2011
140SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22010-2011
141TERAYAĞI TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12010-2011
142GIDA SANİTASYONUYüksek Lisans22010-2011
143BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82010-2011
144KLİNİKLisans82009-2010
145BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82009-2010
146SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22009-2010
147SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22008-2009
148GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32008-2009
149BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82008-2009
150ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİLisans22007-2008
151GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32007-2008
152SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22007-2008
153BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82007-2008
154SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22006-2007
155GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32006-2007
156BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82006-2007
157KLİNİKLisans82006-2007
158ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİLisans22006-2007