Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22019-2020
2İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİDoktora32019-2020
3FONKSİYONEL GIDALARDoktora32019-2020
4GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİDoktora32019-2020
5UZMANLIK ALANI DERSİDoktora82019-2020
6UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82019-2020
7SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32019-2020
8BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans22019-2020
9FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32019-2020
10DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22018-2019
11UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi)Doktora82018-2019
12GIDA AMBALAJLARIDoktora32018-2019
13SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
14BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans22018-2019
15FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32018-2019
16AFETLERDE BESLENMELisans22018-2019
17UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans82018-2019
18GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
19SÜT BİLİMİDoktora42018-2019
20SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
21ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLK YARDIMLisans22018-2019
22BESLENME İLKELERİ ILisans22018-2019
23ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans32017-2018
24UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi)Yüksek Lisans82017-2018
25GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32017-2018
26GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Bahar dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
27FONKSİYONEL GIDALAR (Bahar dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
28AFETLERDE BESLENMELisans22017-2018
29UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans82017-2018
30ZOONOZLARYüksek Lisans32017-2018
31BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans32017-2018
32FONKSİYONEL GIDALAR (Güz dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
33GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
34FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22017-2018
35UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82016-2017
36FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32016-2017
37GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32016-2017
38FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22016-2017
39AFETLERDE BESLENMELisans42016-2017
40BESLENME VE DİYETLisans42016-2017
41ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans62016-2017
42UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82016-2017
43FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32016-2017
44GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32016-2017
45HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22016-2017
46FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22016-2017
47FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22015-2016
48ANNE-ÇOCUK BESLENMESİLisans42015-2016
49UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82015-2016
50GIDA KONTAMİNANTLARIYüksek Lisans32015-2016
51FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32015-2016
52GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32015-2016
53HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22015-2016
54AFETLERDE BESLENMELisans42015-2016
55BESLENME VE DİYETLisans42015-2016
56ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans62015-2016
57UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82015-2016
58FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32015-2016
59HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22014-2015
60BESLENME VE DİYETLisans32014-2015
61UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82014-2015
62FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32014-2015
63GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32014-2015
64GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32014-2015
65FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22014-2015
66ANNE-ÇOCUK BESLENMESİLisans42014-2015
67UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82014-2015
68GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32014-2015
69BESLENME VE DİYETLisans42013-2014
70SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
71KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12012-2013
72SÜT BİLİMİYüksek Lisans22012-2013
73GIDA ENFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans12012-2013
74SOSİS-SALAM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32012-2013
75MEZBAHALARDA SANİTASYONYüksek Lisans12012-2013
76KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12012-2013
77BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82012-2013
78TEREYAĞI TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12011-2012
79ZOONOZLARYüksek Lisans22011-2012
80SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans22011-2012
81GIDA KİMYASIYüksek Lisans22011-2012
82GIDA SANİTASYONUYüksek Lisans22011-2012
83KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12011-2012
84BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82011-2012
85TEMEL BESLENMELisans22011-2012
86GIDA SANAYİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLERYüksek Lisans42011-2012
87GIDA HİJYENİYüksek Lisans22011-2012
88SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22011-2012
89SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22010-2011
90SU ÜRÜNLERİ HİJYENİ VE MUAYENE METOTLARIYüksek Lisans12010-2011
91GIDA MEVZUATIYüksek Lisans22010-2011
92MEZBAHALARDA SANİTASYONYüksek Lisans12010-2011
93SÜT BİLİMİYüksek Lisans22010-2011
94KANATLI ETİ HİJYENİYüksek Lisans22010-2011
95GIDA HİJYENİYüksek Lisans22010-2011
96ZOONOZLARYüksek Lisans22010-2011
97KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12010-2011
98SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans22010-2011
99GIDA KİMYASIYüksek Lisans22010-2011
100TERAYAĞI TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12010-2011
101GIDA SANİTASYONUYüksek Lisans22010-2011
102BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82010-2011
103KLİNİKLisans82009-2010
104BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82009-2010
105SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22009-2010
106SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22008-2009
107GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32008-2009
108BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82008-2009
109BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82007-2008
110ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİLisans22007-2008
111GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32007-2008
112SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22007-2008
113SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22006-2007
114GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32006-2007
115BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82006-2007
116KLİNİKLisans82006-2007
117ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİLisans22006-2007