Dersler

Ders Adı Seviye Ders Saati Akademik Yıl Açıklama
1UZMANLIK ALAN DERSİDoktora82022-2023
2UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82022-2023
3FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32022-2023
4SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32022-2023
5FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22022-2023
6MİKROBİYOLOJİLisans42022-2023
7MİKROBİYOTA VE BESLENMELisans22022-2023
8İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİDoktora32021-2022
9DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22021-2022
10BESLENME ANTROPOLOJİSİLisans22021-2022
11TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ IILisans32021-2022
12SEMİNER IILisans22021-2022
13MEZUNİYET ÇALIŞMALARI IILisans22021-2022
14UZMANLIK ALAN DERSİDoktora82021-2022
15UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82021-2022
16SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32021-2022
17GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİDoktora32021-2022
18FONKSİYONEL GIDALARDoktora32021-2022
19İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİDoktora32021-2022
20GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32021-2022
21ANNE ÇOCUK BESLENMESİLisans22021-2022
22FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22021-2022
23TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ ILisans32021-2022
24MİKROBİYOTA VE BESLENMELisans22021-2022
25SEMİNER ILisans22021-2022
26MEZUNİYET ÇALIŞMALARI ILisans22021-2022
27MİKROBİYOLOJİLisans42020-2021
28BESİN MİKROBİYOLOJİSİLisans42020-2021
29BESİN İLAÇ ETKİLEŞİMİLisans22020-2021
30FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32020-2021
31GIDA AMBALAJLARIDoktora32020-2021
32MİKROBİYOTA VE BESLENMELisans22020-2021
33DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22020-2021
34GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32020-2021
35AFETLERDE BESLENMELisans22020-2021
36UZMANLIK ALAN DERSİDoktora82020-2021
37UZMANLIK ALAN DERSİYüksek Lisans82020-2021
38SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32020-2021
39SÜT BİLİMİDoktora42020-2021
40TEREYAĞI TEKNOLOJİSİDoktora32020-2021
41FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22020-2021
42FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22019-2020
43İLERİ PEYNİR TEKNOLOJİSİDoktora32019-2020
44FONKSİYONEL GIDALARDoktora32019-2020
45GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİDoktora32019-2020
46UZMANLIK ALANI DERSİDoktora82019-2020
47UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82019-2020
48SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32019-2020
49BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans22019-2020
50FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32019-2020
51DEMOGRAFİK YAPI VE SAĞLIKLisans22018-2019
52UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi)Doktora82018-2019
53GIDA AMBALAJLARIDoktora32018-2019
54SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
55BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans22018-2019
56FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32018-2019
57AFETLERDE BESLENMELisans22018-2019
58UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans82018-2019
59GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
60SÜT BİLİMİDoktora42018-2019
61SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32018-2019
62ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLK YARDIMLisans22018-2019
63BESLENME İLKELERİ ILisans22018-2019
64ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans32017-2018
65UZMANLIK ALANI DERSİ (Bahar dönemi)Yüksek Lisans82017-2018
66GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32017-2018
67GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Bahar dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
68FONKSİYONEL GIDALAR (Bahar dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
69AFETLERDE BESLENMELisans22017-2018
70UZMANLIK ALANI DERSİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans82017-2018
71ZOONOZLARYüksek Lisans32017-2018
72BESLENME İLKELERİ VE HASTALIKLARIYüksek Lisans32017-2018
73FONKSİYONEL GIDALAR (Güz dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
74GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİ (Güz dönemi)Yüksek Lisans32017-2018
75FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22017-2018
76UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82016-2017
77FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32016-2017
78GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32016-2017
79FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22016-2017
80AFETLERDE BESLENMELisans42016-2017
81BESLENME VE DİYETLisans42016-2017
82ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans62016-2017
83UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82016-2017
84FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32016-2017
85GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32016-2017
86HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22016-2017
87FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22016-2017
88FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22015-2016
89ANNE-ÇOCUK BESLENMESİLisans42015-2016
90UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82015-2016
91GIDA KONTAMİNANTLARIYüksek Lisans32015-2016
92FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32015-2016
93GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32015-2016
94HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22015-2016
95AFETLERDE BESLENMELisans42015-2016
96BESLENME VE DİYETLisans42015-2016
97ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIMLisans62015-2016
98UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82015-2016
99FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32015-2016
100HASTALIKLARDA DİYET TEDAVİSİLisans22014-2015
101BESLENME VE DİYETLisans32014-2015
102UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82014-2015
103FONKSİYONEL GIDALARYüksek Lisans32014-2015
104GIDA TOKSİKOLOJİSİYüksek Lisans32014-2015
105GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32014-2015
106FONKSİYONEL BESİNLER VE SAĞLIKLisans22014-2015
107ANNE-ÇOCUK BESLENMESİLisans42014-2015
108UZMANLIK ALANI DERSİYüksek Lisans82014-2015
109GIDA ENFEKSİYONLARI VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans32014-2015
110BESLENME VE DİYETLisans42013-2014
111SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22012-2013
112KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12012-2013
113SÜT BİLİMİYüksek Lisans22012-2013
114GIDA ENFEKSİYON VE ZEHİRLENMELERİYüksek Lisans12012-2013
115SOSİS-SALAM TEKNOLOJİSİYüksek Lisans32012-2013
116MEZBAHALARDA SANİTASYONYüksek Lisans12012-2013
117KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12012-2013
118BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82012-2013
119TEREYAĞI TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12011-2012
120ZOONOZLARYüksek Lisans22011-2012
121SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans22011-2012
122GIDA KİMYASIYüksek Lisans22011-2012
123GIDA SANİTASYONUYüksek Lisans22011-2012
124KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12011-2012
125BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82011-2012
126TEMEL BESLENMELisans22011-2012
127GIDA SANAYİNDE KULLANILAN STARTER KÜLTÜRLERYüksek Lisans42011-2012
128GIDA HİJYENİYüksek Lisans22011-2012
129SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22011-2012
130SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22010-2011
131SU ÜRÜNLERİ HİJYENİ VE MUAYENE METOTLARIYüksek Lisans12010-2011
132GIDA MEVZUATIYüksek Lisans22010-2011
133MEZBAHALARDA SANİTASYONYüksek Lisans12010-2011
134SÜT BİLİMİYüksek Lisans22010-2011
135KANATLI ETİ HİJYENİYüksek Lisans22010-2011
136GIDA HİJYENİYüksek Lisans22010-2011
137ZOONOZLARYüksek Lisans22010-2011
138KANATLI ETLERİ, YUMURTA VE BAL MUAYENE METODLARIYüksek Lisans12010-2011
139SALAMURA ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİYüksek Lisans22010-2011
140GIDA KİMYASIYüksek Lisans22010-2011
141TERAYAĞI TEKNOLOJİSİYüksek Lisans12010-2011
142GIDA SANİTASYONUYüksek Lisans22010-2011
143BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82010-2011
144KLİNİKLisans82009-2010
145BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82009-2010
146SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22009-2010
147SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22008-2009
148GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32008-2009
149BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82008-2009
150BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82007-2008
151ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİLisans22007-2008
152GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32007-2008
153SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22007-2008
154SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİLisans22006-2007
155GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİLisans32006-2007
156BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (İNTÖRN)Lisans82006-2007
157KLİNİKLisans82006-2007
158ET MUAYENESİ VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİLisans22006-2007