1 | info | Effect of Microencapsulated Goat Clarified Butter on Free Fatty Acids and Physicochemical
Properties in Cow Butter Production | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online) | 2024 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
2 | info | Some properties of semi-hard cheese made from cow’s and goat’s milk | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | Harran Tarim ve Gida Dergisi | 2023 | Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN |
3 | info | Aloe Vera Jel İçeceği ile Zenginleştilmiş Probiyotik Yoğurt Üretimi | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 1 | 2021 | Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abtsracts,Google Scholar |
4 | info | Application of Plasma Technology in Food Processing | ALBAYRAK ASLI,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
5 | info | Antifreeze Proteins: An Inovative Agent for the Prevention of Foods | GÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI,Gürsel Asuman | Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi | 2020 | Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN |
6 | | Süt Ürünlerinde Mikroenkapsülasyon Tekniğinin Uygulanması Ve Ürün Kalitesine Etkisi | ALBAYRAK ASLI,GÜN İLHAN,JURİC SLAVEN,TUDOR KALİT MİLNA,KALİT SAMİR | Süt dünyası | 2017 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |
7 | | Süt ve ürünlerinde dioksin ve türevleri ne kadar riskli? Süt Dünyası | YALÇIN HALİL,GÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI | SÜT DÜNYASI | 2016 | Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor |