Makaleler

Makale Adı Yazarlar Yayın Yeri Yılı Açıklama
1 infoSome properties of semi-hard cheese made from cow’s and goat’s milkALBAYRAK KARAOĞLU ASLIHarran Tarim ve Gida Dergisi2023Uluslararası, Hakemli, Basılı+Elektronik, TR DİZİN
2 infoAloe Vera Jel İçeceği ile Zenginleştilmiş Probiyotik Yoğurt ÜretimiALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENMehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 12021Ulusal, Hakemli, Elektronik, CAB Abtsracts,Google Scholar
3 infoApplication of Plasma Technology in Food ProcessingALBAYRAK ASLI,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENTurkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)2020Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
4 infoAntifreeze Proteins: An Inovative Agent for the Prevention of FoodsGÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI,Gürsel AsumanTürk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi2020Uluslararası, Hakemli, Elektronik, TR DİZİN
5Süt Ürünlerinde Mikroenkapsülasyon Tekniğinin Uygulanması Ve Ürün Kalitesine EtkisiALBAYRAK ASLI,GÜN İLHAN,JURİC SLAVEN,TUDOR KALİT MİLNA,KALİT SAMİRSüt dünyası2017Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor
6Süt ve ürünlerinde dioksin ve türevleri ne kadar riskli? Süt DünyasıYALÇIN HALİL,GÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLISÜT DÜNYASI2016Ulusal, Hakemli, Basılı, Endekste taranmıyor