Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1FARKLI BİTKİ ÇAYLARI İLE HAZIRLANAN KOMBU ÇAYI MANTARLARININ MİKROBİYOLOJİK, FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN VE ANTİOKSİDAN KAPASİTELERİNİN BELİRLENMESİAKÇAY SEDA,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN ŞEN DAMLA,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024)07.03.2024Özet bildiri, Elektronik, BURDUR
2BURDUR İLİNDE ÜRETİLEN GELENEKSEL KEÇİ PEYNİRLERİNİN ÜRETİM YÖNTEMLERİNİN ARAŞTIRILMASIALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN6th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2023)16.03.2023Özet bildiri, Elektronik, BURDUR
3GÖRÜNTÜ İŞLEME TEKNİKLERİNİN SÜT ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN KONTROLÜNDE UYGULANABİLİRLİĞİALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, KARAOĞLU HÜSEYİN4 rd International Young Researchers Student Congress21.10.2022Özet bildiri, Elektronik, Aydın
4THE USE OF DIFFERENT STARTER CULTURE AND PACKAGING MATERIALS IN AKCAKATIK CHEESEALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, GÜN İLHAN5th International Health Science and Life Congress 10-12 March 2022 Burdur/TURKEY12.03.2022Tam metin bildiri, Elektronik, burdur
5BAKTERİYOFAJLAR İLE SÜT PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN4th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS01.05.2021Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, BURDUR
6Gıda İşlemede Plazma Teknolojisinin UygulanmasıALBAYRAK ASLI,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDENI. Uluslararası Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi Kongresi (TURJAF)08.11.2019Tam metin bildiri, Elektronik, ANTALYA
7Süt ve Ürünlerinde Bor Miktarının Sağlık Açısından ÖnemiGÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, SOYUÇOK ALİ2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019)03.06.2019Özet bildiri, Elektronik, Burdur
8SU KEFİRİ MİKROBİYOTASI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİGÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ, ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI2nd International Health Sciences and Life Congress01.06.2019Özet bildiri, Basılı+Elektronik,
9Ambalaj Materyali Olarak Kuzu/Oğlak İşkembesinin (Karın) Geleneksel Süt Ürünlerinde KullanımıALBAYRAK ASLI, GÜN İLHAN2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ25.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İZMİR
10GIDA YAPISINI KORUMADA YENİ BİR TREND: ANTİFRİZ PROTEİNGÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, GÜRSEL ASUMAN2.ULUSAL sÜTÇÜLÜK KONGRESİ25.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İZMİR
11Diyet Liflerin Süt Teknolojisinde Kullanım OlanaklarıARSLAN AYTEN SEÇİL, GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI1. Ulusal Sütçülük Kongresi25.05.2017Özet bildiri, Basılı, ANKARA
12Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden YararlanmaALBAYRAK ASLI,GÜRSOY AYŞA1. Ulusal Sütçülük Kongresi25.05.2017Özet bildiri, Elektronik, ANKARA
13The Use Of Cloves In Akçakatik Cheese , I. International Congress on Medical and Aromatic PlantsGÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI,AYDIN MEHMETI. International Congress on Medical and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life10.05.2017Özet bildiri, Elektronik,
14Using Aromatic Plants In Traditional Dairy ProductsGÜN İLHAN, ARSLAN AYTEN SEÇİL, AYDIN MEHMET, ALBAYRAK ASLII. International Congress on Medical and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”10.05.2017Özet bildiri, Basılı, KONYA
15Effect of β-Glucan on some quality properties of kefir produced from different milk typesGÜN İLHAN,ŞAHİN TUĞBA,ALBAYRAK ASLI7th International Scientific Meeting25.09.2016Özet bildiri, Basılı, STRUGA