1 | FARKLI BİTKİ ÇAYLARI İLE HAZIRLANAN KOMBU ÇAYI MANTARLARININ
MİKROBİYOLOJİK, FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN VE ANTİOKSİDAN
KAPASİTELERİNİN BELİRLENMESİ | AKÇAY SEDA,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN ŞEN DAMLA,ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | 7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024) | 07.03.2024 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
2 | BURDUR İLİNDE ÜRETİLEN GELENEKSEL KEÇİ PEYNİRLERİNİN ÜRETİM
YÖNTEMLERİNİN ARAŞTIRILMASI | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 6th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2023) | 16.03.2023 | Özet bildiri, Elektronik, BURDUR |
3 | GÖRÜNTÜ İŞLEME TEKNİKLERİNİN SÜT ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN KONTROLÜNDE UYGULANABİLİRLİĞİ | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, KARAOĞLU HÜSEYİN | 4 rd International Young Researchers Student Congress | 21.10.2022 | Özet bildiri, Elektronik, Aydın |
4 | THE USE OF DIFFERENT STARTER CULTURE AND PACKAGING MATERIALS
IN AKCAKATIK CHEESE | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, GÜN İLHAN | 5th International Health Science and Life Congress 10-12 March 2022 Burdur/TURKEY | 12.03.2022 | Tam metin bildiri, Elektronik, burdur |
5 | BAKTERİYOFAJLAR İLE SÜT PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜ | ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI, BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | 4th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS | 01.05.2021 | Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik, BURDUR |
6 | Gıda İşlemede Plazma Teknolojisinin Uygulanması | ALBAYRAK ASLI,BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | I. Uluslararası Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi Kongresi (TURJAF) | 08.11.2019 | Tam metin bildiri, Elektronik, ANTALYA |
7 | Süt ve Ürünlerinde Bor Miktarının Sağlık Açısından Önemi | GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, SOYUÇOK ALİ | 2st International Health Science And Life Congress (IHSLC 2019) | 03.06.2019 | Özet bildiri, Elektronik, Burdur |
8 | SU KEFİRİ MİKROBİYOTASI VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ | GÜN İLHAN, SOYUÇOK ALİ, ALBAYRAK KARAOĞLU ASLI | 2nd International Health Sciences and Life Congress | 01.06.2019 | Özet bildiri, Basılı+Elektronik, |
9 | Ambalaj Materyali Olarak Kuzu/Oğlak İşkembesinin (Karın) Geleneksel Süt Ürünlerinde Kullanımı | ALBAYRAK ASLI, GÜN İLHAN | 2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ | 25.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İZMİR |
10 | GIDA YAPISINI KORUMADA YENİ BİR TREND: ANTİFRİZ PROTEİN | GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI, GÜRSEL ASUMAN | 2.ULUSAL sÜTÇÜLÜK KONGRESİ | 25.04.2019 | Özet bildiri, Elektronik, İZMİR |
11 | Diyet Liflerin Süt Teknolojisinde Kullanım Olanakları | ARSLAN AYTEN SEÇİL, GÜN İLHAN, ALBAYRAK ASLI | 1. Ulusal Sütçülük Kongresi | 25.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, ANKARA |
12 | Yoğurt Dondurması Üretiminde Keçiboynuzu Ürünlerinden Yararlanma | ALBAYRAK ASLI,GÜRSOY AYŞA | 1. Ulusal Sütçülük Kongresi | 25.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, ANKARA |
13 | The Use Of Cloves In Akçakatik Cheese , I. International Congress on Medical and Aromatic Plants | GÜN İLHAN,ALBAYRAK ASLI,AYDIN MEHMET | I. International Congress on Medical and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life | 10.05.2017 | Özet bildiri, Elektronik, |
14 | Using Aromatic Plants In Traditional Dairy Products | GÜN İLHAN, ARSLAN AYTEN SEÇİL, AYDIN MEHMET, ALBAYRAK ASLI | I. International Congress on Medical and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life” | 10.05.2017 | Özet bildiri, Basılı, KONYA |
15 | Effect of β-Glucan on some quality properties of kefir produced from different milk types | GÜN İLHAN,ŞAHİN TUĞBA,ALBAYRAK ASLI | 7th International Scientific Meeting | 25.09.2016 | Özet bildiri, Basılı, STRUGA |