Bildiriler

Bildiri Adı Yazarlar Yayın Yeri Basım Tarihi Açıklama
1Farklı pişirme yöntemlerinin ticari piliç nugget örneklerinin tekstürel ve duyusal özellikleri ile renk değerleri üzerine etkisiGÜLER HANDE ÖZGE,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi31.12.2019Tam metin bildiri, Basılı+Elektronik,
2Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Kefir DrinksGÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF,Kocatürk Kübra,GÜLER DAL HANDE ÖZGE,Yakalı Hasne NazlıIII. International Joint Science Congress of Materials and Polymers15.12.2019Özet bildiri, Elektronik, Pristina
3Effect of Combined Application of Transglutaminase Enzyme and Ultrasonication Process on Physicochemical and Rheological Properties of Drinking YogurtDuman Serdar,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFIII. International Joint Science Congress of Materials and Polymers15.12.2019Özet bildiri, Elektronik, Pristina
4Sütün doğal enzimi plazminin süt ve ürünlerindeki etkileriGÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ2nd International Health Sciences and Life Congress01.06.2019Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur
5Laktik asit bakterilerinin kolesterol düşürücü etkisiMutlucan Ayşe Seçil,GÖKÇE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ2nd International Health Sciences and Life Congress01.06.2019Tam metin bildiri, Elektronik, Burdur
6Chia (Salvia hispanica L.) Tohumu Müsilajının Ayranın Bazı Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri Üzerine EtkisiTaş Elif Buse,Dündar Feyza,Özgür Gizem,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ2. Ulusal Sütçülük Kongresi25.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İzmir
7Süt ve Süt Ürünlerinde Laktik Asit Bakterileri ile Aflatoksin M1 DetoksifikasyonuMutlucan Ayşe Seçil,GÖKÇE ÖZGE,YILMAZ YUSUF,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ2. Ulusal Sütçülük Kongresi24.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İzmir
8Geleneksel Olarak Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleriKocatürk Kübra,GÖKÇE ÖZGE,ERGİN FİRUZE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ2. Ulusal Sütçülük Kongresi24.04.2019Özet bildiri, Elektronik, İzmir
9Üzüm (Vitis vinifera L. cv. Dimrit) Çekirdeği Ekstrakt Tozunun Ayranın Toplam Fenolik Madde ve Antioksidan Özellikleri Üzerine EtkisiFakı Rabia,Kocatürk Kübra,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF2. Ulusal Sütçülük Kongresi20.04.2019Özet bildiri, Elektronik,
10Effect of electrospinning process on total antioxidant activity of electrospun nano-fibers containing grape seed extractFakı Rabia,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFII. International Joint Science Congress of Materials and Polymers15.12.2018Özet bildiri, Elektronik,
11Süt Ve Süt Ürünlerinde MikotoksinlerGÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZInternational Agriculture, Environment and Health Congress03.12.2018Tam metin bildiri, Elektronik,
12Migration potential of food packaging materials treated with cold plasma technologyGÖKÇE ÖZGE,Bayana Damla,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018)15.05.2018Özet bildiri, Elektronik, Burdur
13Potential usage of bacteriophages as antibacterial agents in cheese productionERGİN FİRUZE,GÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZ1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018)15.05.2018Özet bildiri, Elektronik, Burdur
14Prebiotics and their effects on human healthFakı Rabia,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018)13.05.2018Tam metin bildiri, Elektronik,
15Bioactive peptides in fermented dairy products and their effects on human healthKocatürk Kübra,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF1st International Health Science and Life Congress (IHSLC 2018)13.05.2018Tam metin bildiri, Elektronik,
16Acetylcholinesterase Inhibition Based Biosensors Developed by Using Conducting Polymers for Pesticide AnalysesŞEN GÜRSOY SONGÜL,GÜRSOY OĞUZThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
17Cold Atmospheric Plasma: A Potential Non-Thermal Microbial Inactivation Method in Dairy IndustryGÖKÇE ÖZGE,KÜÇÜKÇETİN AHMET,GÜRSOY OĞUZThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
18Shellfish: Risk for Norovirus Outbreaks and Sporadic InfectionsSökel Sevinç,KALE MEHMET,HASIRCIOĞLU SİBEL,YAVRU SİBEL,GÜRSOY OĞUZ,Kocatürk KübraThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
19Noroviruses: Foodborne Viral Disease CausesGÜRSOY OĞUZ,KALE MEHMET,Kocatürk Kübra,Göze DidemThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
20Preliminary Study on Decontamination of Penicillium expansum by Ethyl Pyruvate on Kaşar CheeseYakalı Hasne Nazlı,Duran Emine,Özmen Mert,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
21Electrospinning Process and Its Potential Use in Food IndustryFakı Rabia,GÜRSOY OĞUZ,SEÇİLMİŞ CANBAY HALE,YILMAZ YUSUFThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
22Ultraviolet (UVC) Light Applications for Microbial Inactivation in Liquid Egg ProductsUyar Hilal,Özcan Eda,Bayana Damla,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
23Potential Innovative Techniques for Meat MarinationÖzcan Eda,Uyar Hilal,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFThe 2nd International Tourism and Microbial Food Safety Congress19.12.2017Özet bildiri, Elektronik, Antalya
24Ticari ve ev yapımı nar ekşisi ve soslarının antioksidan aktivitesi ile hidroksimetil furfural içerikleriEKİCİ EMİNE,ÖZLEN GÖZDE,ÇETİN AYŞENUR,ATIGAN ŞENGÜL,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF10. Gıda Mühendisliği Kongresi08.11.2017Özet bildiri, Basılı+Elektronik, Antalya
25Fatty acid composition and conjugated linoleic acid (CLA) content of cheeses produced with goat milk in TurkeyGÜRSOY OĞUZ,Fakı Rabia,Kocatürk Kübra,Esgin Gamze,YILMAZ YUSUFThe 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food”01.09.2017Özet bildiri, Basılı, Galati
26Investigation of astrovirus, norovirus and rotavirus among employees of dairy plants in Burdur, Turkey.Aydoğan Hatice,GÜRSOY OĞUZ,KALE MEHMETThe 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food”01.09.2017Özet bildiri, Basılı, Galati
27The host range of Lactobacillus delbrueckii bacteriophage LL-HGÖKÇE ÖZGE,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava TapaniThe 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food”01.09.2017Özet bildiri, Basılı, Galati
28Effect of ultrasonication power and time on physicochemical and rheological properties of yoghurt drinkYazar Özen Aybüke,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFThe 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food”01.09.2017Özet bildiri, Basılı,
29Lactose biosensor based on electrochemically polymerized 3,4-ethylenedioxythiophene/ thiophene (EDOT/Th) copolymerYıldız Abdülkerim,ŞEN GÜRSOY SONGÜL,GÜRSOY OĞUZ,Çelik Çoğal GamzeThe 8th International Symposium EuroAliment “Mutatis mutantis in Food”01.09.2017Özet bildiri, Basılı, Galati
30Antioxidant capacities and total phenolic contents of raisins of different grape varieties native to TurkeyUyar Hilal,Özcan Eda,Yörük Mürüvvet,ERTAN KÜBRA,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFThe Food Factor I Barcelona Conference02.11.2016Özet bildiri, ,
31Rotavirus Astrovirus in slaughterhouses and meat processing plantsYALÇIN HALİL,KALE MEHMET,GÜRSOY OĞUZ,SALTIK HASBİ SAİT7th International Scientific Meeting "Days of Veterinary Medicine 2016"22.09.2016Özet bildiri, ,
32Prevalence of norovirus among employees of a meat processing plantGÜRSOY OĞUZ,KALE MEHMET,YALÇIN HALİL,SALTIK HASBİ SAİT,YILMAZ YUSUF3rd International VETISTANBUL Group Congress 201617.05.2016Özet bildiri, ,
33UV-C Işık Uygulamasının Elma Suyunun Antioksidan Aktivite ve Kahverengileşme İndeksi Üzerine EtkisiBayana Damla,ERTAN KÜBRA,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUF9. Gıda Mühendisliği Kongresi11.11.2015Özet bildiri, Basılı, İzmir
34Casein genetic variants and their health effectsÖZBAŞ HALİL,GÜRSOY OĞUZ12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision"09.11.2015Özet bildiri, Basılı, Kahire
35Total antioxidant capacity of different commercial pasteurized and ultra high temperature UHT treated cow milk samplesERTAN KÜBRA,BAYANA DAMLA,GÖKÇE ÖZGE,ALATOSSAVA TAPANİ,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZ12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision"09.11.2015Özet bildiri, Basılı, Kahire
36Autolytic properties of lactic acid bacteria isolated from raw milk and traditional cheesesGÖZDE GÖZDE,GÜRSOY OĞUZ,ŞİMŞEK ÖMER,GÖKÇE ÖZGE,YILMAZ YUSUF12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision"09.11.2015Özet bildiri, Basılı, Kahire
37Conducting polymer based biosensors as potential analytical tools for analysis of milk and dairy productsÇELİK ÇOĞAL GAMZE,GÜRSOY OĞUZ,ŞEN GÜRSOY SONGÜL,ÇOĞAL SADIK12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision"09.11.2015Özet bildiri, Basılı, Kahire
38Electrochemical biosensor based on polypyrrole poly 3 4 ethylenedioxythiophene PPY PEDOT copolymer for lactose determinationGÜRSOY OĞUZ,ŞEN GÜRSOY SONGÜL,ÇOĞAL SADIK,ÇELİK ÇOĞAL GAMZE12th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products: A Healthy Vision"09.11.2015Özet bildiri, Basılı, Kahire
39Total phenolic content and antioxidant capacity of Burdur walnut dessert ceviz ezmesiERTAN KÜBRA,BAYANA DAMLA,GÜRSOY OĞUZ,YILMAZ YUSUFThe 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"01.10.2015Poster, Basılı, Sarajevo
40Preliminary Study of Atmospheric Pressure Plasma Treatment for Elimination of Coliform Bacteria in Raw MilkGÖKÇE ÖZGE,BOZDUMAN Ferhat,GÜRSOY OĞUZ,ÖKSÜZ LÜTFİThe First International Middle East Plasma Science Conference (IMEPS)26.04.2014Özet bildiri, Elektronik, Antalya
41Controlled atmosphere-based improved cold storage of raw milk: potential of N2 gas at pilot scaleMunsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava TapaniFEMS 2011, 4th Congress of European Microbiologists25.06.2011Özet bildiri, Basılı, Geneva
42Improving Raw Milk Quality: Exclusion of Bacillus cereus and Other Phospholipase Producers Under Nitrogen Gas (N2) TreatmentsMunsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava TapaniFEMS 2009 Microbiology Congress: Microbes and Man–Interdependence and Future Challenges27.06.2009Özet bildiri, Basılı, Gothenburg
43Süt Ürünleri ve Ağız Sağlığı İlişkisiIŞIK FATMA,YAPAR AYDIN,GÜRSOY OĞUZPamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu20.05.2009Özet bildiri, Basılı, Denizli
44Süt ve Süt Ürünlerinde Bitkisel Ekstraktların Fonksiyonel Bileşen Olarak KullanılmasıGÖKÇE ÖZGE,SELÇUK RANA,YILMAZ YUSUF,GÜRSOY OĞUZPamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu20.05.2009Özet bildiri, Basılı, Denizli
45Potential of Nitrogen Gas to Control Psychrotrophs and Mesophiles in Raw MilkMunsch Alatossava Patricia,GÜRSOY OĞUZ,Alatossava TapaniXII. International Congress of Bacteriology and Applied Microbiology04.08.2008Özet bildiri, Basılı, İstanbul
46The Methodologies to Increase Conjugated Linoleic Acid Content in Cheese MatrixGÜRSOY OĞUZ,GÖKÇE RAMAZAN,NİZAMLIOĞLU NİZAM MUSTAFA,KINIK ÖZER10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology18.11.2007Özet bildiri, Basılı, Kahire
47Practical Experience with Different Electronic Noses for Classification of CheesesGÜRSOY OĞUZ,Somervuo Panu,Zesiger Thierry,KINIK ÖZER,Alatossava Tapani10th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology18.11.2007Özet bildiri, Basılı, Kahire
48Quality Control of Hard and Semi-hard Cheeses by the Ion Mobility Based Electronic Nose MGD-1GÜRSOY OĞUZ,Alavuotunki Antti,Somervuo Panu,Alatossava TapaniThe Second NordOst Workshop, Potential of Lactobacillus in Northern European Cheeses: Bioactive Compounds18.06.2006Özet bildiri, Basılı, Helsinki
49Türkiye’de Fonksiyonel Süt Ürünleri Pazarı: Gerçekler, Beklentiler, ÖnerilerGÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZERTürkiye 9. Gıda Kongresi23.05.2006Özet bildiri, Basılı, Bolu
50Fonksiyonel Starter Kültürlerin Teknolojik Uygulamalarına Bir BakışGÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZERTürkiye 9. Gıda Kongresi23.05.2006Özet bildiri, Basılı, Bolu
51İnsan Sağlığı Açısından Gıda Kaynaklı Viruslara Bir BakışKAVAS GÖKHAN,GÜRSOY OĞUZ,ÇELİKEL NAZAN,KINIK ÖZER2. Ulusal Viroloji Kongresi12.09.2005Özet bildiri, Basılı, Antalya
52İnsan Sütünün Probiyotik Mikroflorası: Biyoterapötik AjanlarÇELİKEL NAZAN,KAVAS GÖKHAN,GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZERXIV. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi30.08.2005Özet bildiri, Basılı, Eskişehir
53Bioactive Properties and Physicological Role of LactoferrinÇELİKEL NAZAN,GÜRSOY OĞUZ,KAVAS GÖKHAN,KINIK ÖZERThe First International Food and Nutrition Congress14.06.2005Özet bildiri, Basılı, İstanbul
54Probiotics and Dairy Food Chain: Safety, Health and Regulatory Aspects For Turkey, Egypt, and The European CommunityDUNNE COLUM,GÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER,ABD EL SALAM MOHAMEDThe First International Food and Nutrition Congress14.06.2005Özet bildiri, Basılı, İstanbul
55Gastrointestinal Sistem İnfeksiyonlarının Önlenmesinde Probiyotik Bakterilerin İmmünolojik RolleriGÜRSOY OĞUZ,GÖNEN İBAK,KINIK ÖZERIV. Ulusal Sindirim Yolu ile Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu15.05.2005Özet bildiri, Basılı, Mersin
56Advantages of electroanalytical techniques for determination of ascorbic acid in dairy and drug samplesDİLGİN YUSUF,GÜRSOY OĞUZThe Second International Congress of Pharmaceutical and Drug Industries Division, National Research Centre: Under the theme of ”Applied Research for Drug Industry”07.03.2005Özet bildiri, Basılı, Kahire
57Cereal-based nutraceuticals: Natural drugsÇELİK İLYAS,GÜRSOY OĞUZThe Second International Congress of Pharmaceutical and Drug Industries Division, National Research Centre: Under the theme of ”Applied Research for Drug Industry”06.03.2005Özet bildiri, Basılı, Kahire
58Biologically Active Compounds of Dairy Foods for Human Health: New Findings TrendsGÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZERThe Second International Conference of Pharmaceutical and Drug Industries Division of NRC: Applied Research for Drug Industry06.03.2005Özet bildiri, Basılı, Kahire
59The Role of Dairy Foods and Probiotic Bacteria in Cancer Prevention: Recent EvidencesGÜRSOY OĞUZ,KINIK ÖZER9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology08.10.2004Özet bildiri, Basılı, Kahire
60Recent Situation of Energy Consumption in the Turkish Dairy IndustryGÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,HEPBAŞLI ARİF,KINIK ÖZERInternational Dairy Symposium: Recent Developments in Dairy Science and Technology23.05.2004Tam metin bildiri, Basılı, Isparta
61Evaluation of Biochemical and Microbiological Properties of Kasar Cheese ”Kaşar Peyniri”GÜRSOY OĞUZ,KESENKAŞ HARUN,KINIK ÖZER,AKBULUT NECATİIDF Symposium on Cheese: Ripening, Characterization Technology21.03.2004Özet bildiri, Elektronik, Prague
62Energy utilization in the dairy industry and perspective of TurkeyGÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,KINIK ÖZERIEEES-1 ”The First International Exergy, Energy and Environment Symposium”12.07.2003Tam metin bildiri, Basılı, İzmir
63Preliminary Observations on Effects of Oat Bran Incorporation on Texture and other Sensory Properties of Turkish-type YogurtGÜRSOY OĞUZ,GÖKÇE RAMAZANNJF’s 22nd Congress. Nordic Agriculture in Global Perspective01.07.2003Özet bildiri, Basılı, Turku
64Süt Endüstrisinde Enerji VerimliliğiGÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,KINIK ÖZER,HEPBAŞLI ARİFI. Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi21.05.2003Tam metin bildiri, Basılı, Denizli
65Süt Endüstrisinde Enerji Yönetiminin GerekliliğiGÜRSOY OĞUZ,AKDEMİR ÖZAY,KINIK ÖZER,HEPBAŞLI ARİFI. Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi21.05.2003Tam metin bildiri, Basılı, Denizli
66Süt ve Ürünlerinde Kimyasal KontaminasyonlarGÜRSOY OĞUZ,UYSAL HARUN RAŞİTGAP II. Tarım Kongresi23.10.2001Tam metin bildiri, Basılı, Şanlıurfa
67Corrosion of Equipments in Food Industry and Health RelationshipGÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZFood 2000 Bleaksea and Central Asian Symposium on Food Technology11.10.2000Özet bildiri, Basılı, Ankara
68Texture in Cheese and its Evaluation with New Sensory and Instrumental MethodsGÜRSOY OĞUZ,GÖKÇE RAMAZANFood 2000 Bleaksea and Central Asian Symposium on Food Technology11.10.2000Özet bildiri, Basılı, Ankara
69Süt ve Süt Ürünlerinde BrucellosisGÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ,ÇON AHMET HİLMİVI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri21.05.2000Tam metin bildiri, Basılı, Tekirdağ
70Farklı Hastalıkların Tedavisinde Fonksiyonel Gıdaların KullanımıKINIK ÖZER,GÜRSOY OĞUZTürkiye 7. Gıda Kongresi21.05.2000Özet bildiri, Basılı, Ankara
71Farklı Şekillerde Ambalajlanan Afyon Kaymaklarının Muhafaza Sürelerinin Belirlenmesi Üzerine Bir AraştırmaÇON AHMET HİLMİ,GÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZVI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri20.05.2000Tam metin bildiri, Basılı,
72Gıda Sanayiinde Alet-Ekipman ve Zemin Korozyonu ve Bunun Tüketici Sağlığına EtkisiGÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ8. Denizli Malzeme Sempozyumu25.04.2000Tam metin bildiri, Basılı, Denizli
73Gıda Sanayiinde Hammadde Kalitesine Toplam Kalite Yönetimi Açısından Bir BakışGÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi18.10.1999Özet bildiri, Basılı, İzmir
742000’li Yıllarda Gıda Mevzuatımız: Sorunlar, BeklentilerGÖKÇE RAMAZAN,GÜRSOY OĞUZ,GÖKALP HÜSNÜ YUSUF2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi17.10.1999Özet bildiri, Basılı, İzmir
75Yoğurt ve Yoğurt Benzeri Fermente Süt Ürünlerinin Beslenmedeki ÖnemiKAYAARDI SEMRA,GÜRSOY OĞUZV. Halk Sağlığı Günleri: Beslenme Sorunları ve Yasal Durum07.09.1997Özet bildiri, Basılı, Isparta
76Potential of electronic noses in hard cheese quality control: case studies on Smart Nose and MGD-1 systemsGÜRSOY OĞUZ,Alatossava TapaniThe First NordOst Workshop: Cheese ripening and technologyÖzet bildiri, , Kopenhag
77Avrupa Birliğine Giriş Sürecinde Geleneksel Gıdalarımızın Bilimsel Sosyolojik ve Ekonomik Açıdan DeğerlendirilmesiGÜRSOY OĞUZ,KESENKAŞ HARUN,KINIK ÖZERTürkiye 10. Gıda KongresiPoster, ,
78Denizli deki Mezbaha ve Kapalı Kesim Salonlarının Et Kalitesi ve Halk Sağlığı Açısından İncelenmesiGÜRSOY OĞUZDenizli’de Sanayileşme ve Kentleşme SempozyumuTam metin bildiri, ,
79Denizli Gıda Sanayiinin Dış Ticareti ve Genel SorunlarıGÜRSOY OĞUZDenizli’de Sanayileşme ve Kentleşme SempozyumuTam metin bildiri, ,
80Genetik Modifiye ProbiyotiklerGÜRSOY OĞUZGıda KongresiTam metin bildiri, ,