Özgeçmiş

KİŞİSEL BİLGİLER

  • Doğum Tarihi : 1992
  • Kan Gurubu : A Rh +
AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ

Kişisel Bilgiler:

Birim:   Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları

 

Eğitim Geçmişi:

2018 - ........   Gazi Üniversitesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı / Doktora

2016 - 2018   Gazi Üniversitesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı / Yüksek Lisans

2010 - 2014   Gazi Üniversitesi - Turizm Fakültesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları / Lisans

2006 - 2010   Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Akademik Deneyimler:

2014 - 2016   Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları [Arş.Gör.]

2016 - 2018   Gazi Üniversitesi - Gastronomi ve Mutfak Sanatları [Arş.Gör.]

 

İLGİ ALANLARI

Gastronomi Turizmi

Moleküler Gastronomi

Gastronomi Tarihi

Dünya Mutfakları

Arkeoloji

Yayınlar ve Faaliyetler

YAYINLAR

Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
1- Okt. Dr. Menekşe Cömert, Arş. Gör. Kadir ÇETİN, 2017. Gastronomi Temalı Yerel Festivaller Üzerine Bir Değerlendirme, The Journal of International Social Research, 10(54), 1092-1101 (2017)
Ulusal kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Okt. Dr. Menekşe Cömert, Arş. Gör. Kadir ÇETİN, 2017. Gastronomi Temalı Yerel Festivaller Üzerine Bir Değerlendirme, 18. Ulusal Turizm Kongresi Mardin/TÜRKİYE (2017)
Uluslararası kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Arş. Gör. Kadir ÇETİN, Doç. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, 2017. The Importance of Turkish Olive Oil Kitchen Culture from Past to Present, Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi Marmaris/Muğla (2017)
2- Arş. Gör. Kadir ÇETİN, Doç. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, 2017. Probiotic Drink in Turkish Kitchen Culture: Boza Example, 3rd International Turkic World Tourism Symposium Bişkek/KIRGIZİSTAN (2017)
3- Arş. Gör. Kadir ÇETİN, Doç. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, 2017. A Traditional Thracian Beverage Hardaliye, 1th Internatıonal Rural Tourısm and Development Bursa/TÜRKİYE (2017)
4- Doç. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, Öğr. Gör. Nağme BORAN, Arş. Gör. Kadir ÇETİN, 2017. Nutritional Value of Dried Fruits and Vegetables, Contribution to Human Health, 1th Internatıonal Rural Tourısm and Development Bursa/TÜRKİYE (2017)
5- Arş. Gör. Kadir ÇETİN, Arş. Gör. Merve GÜDEK, Doç. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER, 2017. Place of Local Gastronomy in the Brochures, International Congress on Tourism, Economic and Business Science (ICTEBS) Üsküp/MAKEDONYA (2017)
Yüksek Lisans Tezi
1- Çatalhöyük Yerleşkesinin Mutfak Kültürü ve 21. Yüzyıla Yansımaları (2018)

EDİTÖRLÜK


HAKEMLİK


İDARİ GÖREV ve TOPLUMSAL KATKILAR


SANAT ve TASARIM ETKİNLİKLERİ


DİĞER

Makaleler, Yazılar

Kullanıcı herhangi bir makale, yazı paylaşmamış.

Dosyalar

Eklenmiş dosya bulunmamaktadır.

Fotoğraflar

Fotoğraf Eklenmemiş.

Duyurular

Herhangi bir duyuru bulunmamaktadır.

Dersler

Önlisans


Lisans


Lisanüstü

İletişim

İLETİŞİM FORMU ve BİLGİLERİ

Telefon
Email kcetin(at)mehmetakif.edu.tr
Web Sitesi orcid.org/0000-0003-0102-8913
Adres


Ad Soyad   
Eposta  
Yorum  
2 + 2 = ?    İşlemin sonucunu giriniz.