Özgeçmiş

KİŞİSEL BİLGİLER

  • Doğum Tarihi : 1984
  • Kan Gurubu : A Rh (+)
  • Görevi : 1
  • Birimi : Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu
  • Bölümü : Gıda İşleme
  • Anabilim Dalı : Süt ve Ürünleri Teknolojisi
AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ

  • Yabancı Dil : İngilizce
  • Orta Okul : Erdek Atatürk İlköğretim Okulu (1998)
  • Lise : Hoca Ahmet Yesevi Y.D.L (2002)
  • Lisans : Gaziosmanpaşa Üniversitesi
  • Lisans Fakülte : Ziraat Fakültesi
  • Lisans Bölüm : Gıda Mühendisliği (2006)
  • Y.Lisans : Yıldız Teknik Üniversitesi
  • Y.Lisans Dal : Gıda Mühendisliği A.B.D. (2017)
ÖZGEÇMİŞ

Hasan YAMAN

1984 yılında Bandırma’da doğdu. İlk ve Ortaokul Eğitimini Erdek Atatürk İlköğretim Okulunda tamamladı. Lise Eğitimini Eskişehir Hoca Ahmet Yesevi (YDL) Lisesinde tamamladı. 2006 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Mezuniyet sonrası Kamu ve Özel Sektörde Fiilen 8 yıl boyunca Gıda Endüstrisinde Üretim ve Kalite Yönetim Sistemleri Temsilcisi olarak görev yaptı. Uluslar Arası IRCA Onaylı İSO 9001:2008 , İSO 22000:2005 Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisidir. 2014 yılında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Programında göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
İLGİ ALANLARI

İlgi alanı girilmemiş

Yayınlar ve Faaliyetler

YAYINLAR

Diğer bilimsel dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
1- Characterization of some bioactive compounds and physicochemical propertiesof grape varieties grown in Turkey: thermal degradation kinetics of anthocyanin (2015)
Ulusal kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Fermente Süt Ürünlerinde Antioksidan Kapasitesinin Önemi (2015)
Ulusal kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan poster bildiri
1- Fermente Süt Ürünlerinde Antioksidan Kapasitesinin Önemi (2015)
Uluslararası kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Improvement of concentrated yogurt production and comparison with traditional production (2017)
Yüksek Lisans Tezi
1- Santrifüj Tekniği Kullanılarak Farklı Devirlerde Üretilen Süzme Yoğurdun Çeşitli Kalite Özelliklerinin İncelenmesi (2017)

EDİTÖRLÜK


HAKEMLİK


İDARİ GÖREV ve TOPLUMSAL KATKILAR

Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
1- MÜDÜR YARDIMCISI (Yıl:2016)
2- MÜDÜR YARDIMCISI (Yıl:2017)
Yükseköğretim üst kuruluşlarında ve bu kurum yada kuruluşlarının oluşturduğu komisyonlarda; üniversite organlarında yada Rektörlükçe kurulan komisyonlarda görev
1- PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜ (Yıl:2016)
2- PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜ (Yıl:2017)
3- MYO FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (Yıl:2016)
4- MYO FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (Yıl:2017)

SANAT ve TASARIM ETKİNLİKLERİ


DİĞER

Makaleler, Yazılar

Characterization os some bioactive compounds and physicochemical propertşes of grape varieties grown in Turkey: thermal degradation kinetics of anthocyanin

23.08.2017

...

Yorum : 0 Okunma : 0 Devamı Oku >>

Dosyalar

Eklenmiş dosya bulunmamaktadır.

Fotoğraflar

Fotoğraf Eklenmemiş.

Duyurular

Herhangi bir duyuru bulunmamaktadır.

Dersler

Önlisans

Genel Mikrobiyoloji, İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri, Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Beslenme İlkeleri, Girişimcilik, Gıda Güvenliği, Gıda Kimyası, Süt Mikrobiyolojisi - Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi /
Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu - Gıda İşleme - Süt ve Ürünleri Teknolojisi

Lisans


Lisanüstü

İletişim

İLETİŞİM FORMU ve BİLGİLERİ

Telefon +90 248 213 2 2 77
Email hasanyaman(at)mehmetakif.edu.tr
Web Sitesi http://abs.mehmetakif.edu.tr/hasanyaman
Adres Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu Örtülü Mevkii İstiklal Yerleşkesi 15030 Merkez / BURDUR


Ad Soyad   
Eposta  
Yorum  
9 + 10 = ?    İşlemin sonucunu giriniz.