1 | Et Bilimi ve Gastronomi | Et Mikrobiyolojisi ve Güvenliği (3. Bölüm) | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Nobel Akademik Yayıncılık | 2022 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |
2 | Mühendislik Alanında Güncel Araştırmalar | Genetiği Değiştirilmiş Organizma İçeren Ürün Tüketim Tercihleri ve Algıları (Bölüm 5) | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN,BİLECEN ŞEN DAMLA,Çeküç Tuğçe,AKSU Emine Merve | Duvar Yayınları | 2020 | Bilimsel Kitap, Ulusal, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
3 | Current Researches in Engineering Science | Silver Nanoparticles And Their Antimicrobial Effect | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | Duvar Yayınları | 2020 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı+Elektronik, Bölüm(ler) |
4 | Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology | The Effects of Probiotic Cultures in Functional Foods: Technological Aspects of Probiotics | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | IGI Global | 2018 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Elektronik, Bölüm(ler) |
5 | Lactic Acid Bacteria R D for Food Health and Livestock Purposes | Highlights in Probiotic Research (Chapter 10) in: Lactic Acid Bacteria –R & D for Food, Health and Livestock Purposes | BAŞYİĞİT KILIÇ GÜLDEN | www.intechopen.com | 2013 | Bilimsel Kitap, Uluslararası, Basılı, Bölüm(ler) |