Özgeçmiş

KİŞİSEL BİLGİLER

  • Doğum Tarihi : 1991
  • Birimi : Mühendislik Mimarlık Fakültesi
  • Bölümü : Gıda Mühendisliği Bölümü
  • Anabilim Dalı : Gıda Teknolojisi
AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ

  • Lisans : Süleyman Demirel Üniversitesi
  • Lisans Fakülte : Mühendislik Fakültesi
  • Lisans Bölüm : Gıda Mühendisliği (18/06/2013)
  • Y.Lisans : SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü
  • Y.Lisans Dal : Gıda Mühendisliği ABD (28/06/2016)
  • Doktora : SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü
  • Doktora Dal : Gıda Mühendisliği ABD
ÖZGEÇMİŞ

Özgeçmiş bilgileri girilmemiş.
İLGİ ALANLARI

İlgi alanı girilmemiş

Yayınlar ve Faaliyetler

YAYINLAR

SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
1- Kılıç, B., Şimşek, A., Claus, J.R., Atılgan, E., Bilecen, D. 2016. Impact of Added Encapsulated Phosphate Level on Lipid Oxidation Inhibition During the Storage of Cooked Ground Meat. Journal of Food Science. 81 (2): 359-368. doi: 10.1111/1750-3841.13205 (2016)
Ulusal kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Bilecen,D., Uzuner, U., Mert, N. M., Şimşek, A., Atılgan,E., Kılıç, B. 2013. Yaban Mersini ve Şalgamlık Havuç Ekstraktlarının Doğal Antioksidan Olarak Kullanımının Hamburger Köftelerin Fiziko-Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkileri. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara. (2013)
Uluslararası kongre, sempozyum, panel gibi bilimsel toplantılarda sunularak, programda yer alan, özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Kılıç, B. Şimşek, A. Claus, J.R. Atılgan, E. Bilecen, D. 2015. Impact of Added Encapsulated Phosphate Level on the Rate of Lipid Oxidation Inhibition During the Storage of Cooked Ground Meat. 61st International Congress of Meat Science and Technology, Clermont-Ferrand, Fransa. (2015)
2- Kılıç, B., Şimşek, A., Claus, J.R., Karaca, E., Bilecen, D. 2016. Improving Storage Stability of Cooked Beef Patties with Encapsulated Phosphate Incorporation. 2nd Congress on Food Structure Design. Antalya, Türkiye. (2016)
3- Kılıç, B., Şimşek, A., Claus, J.R., Karaca, E., Bilecen, D. 2016. Inhibition of Lipid Oxidation by Using a Combination of Encapsulated and Unencapsulated Polyphosphates in Cooked Ground Meat During Storage. AMSA 69th Reciprocal Meat Conference. San Angelo, Texsas, USA. (2016)
4- Bilecen, D., Kılıç, B. 2017. Determining the Effects of Encapsulated Polyphosphates on Quality Parameters and Oxidative Stability of Cooked Ground Beef During Storage. The 6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan (2017)
5- Kılıç, B., Şimşek, A., Claus, J.R., Karaca, E., Bilecen, D. 2017. Effects of Encapsulated and Unencapsulated Polyphosphates on Shelf Life and Quality Characteristics of Cooked Chicken Patties During Refrigerated Storage. The 6th International Congress on Food Technology, Atina, Yunanistan. (2017)
6- Kisa, C., Karagoz, E., Cici, G., Koker, O., Kilic, B., Simsek, A., Bilecen, D., Yalcin, H., Soyucok, A., Tenderis, B. 2017. Effects of Pomegranate Peel and Propolis Extracts and Their Combinations on Growth of Staphylococcus aureus in Turkish Dry-Fermented Sausage (Sucuk). 3rd International Agriculture Congress (IAC). Skopje, Macedonia. (2017)

EDİTÖRLÜK


HAKEMLİK


İDARİ GÖREV ve TOPLUMSAL KATKILAR


SANAT ve TASARIM ETKİNLİKLERİ


DİĞER

Makaleler, Yazılar

Kullanıcı herhangi bir makale, yazı paylaşmamış.

Dosyalar

Eklenmiş dosya bulunmamaktadır.

Fotoğraflar

Fotoğraf Eklenmemiş.

Duyurular

Herhangi bir duyuru bulunmamaktadır.

Dersler

Önlisans


Lisans


Lisanüstü

İletişim

İLETİŞİM FORMU ve BİLGİLERİ

Telefon 2728
Email dbilecen(at)mehmetakif.edu.tr
Adres


Ad Soyad   
Eposta  
Yorum  
18 + 3 = ?    İşlemin sonucunu giriniz.